BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.443,58

Nihat Doğan'a hapis şoku!

Attığı tweetler nedeniyle tepkileri üzerine çeken Nihat Doğan için suç duyurusunda bulunuldu. Ünlü şarkıcının 9 yıla kadar hapsi istenebilir.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 20 Adet Yorum
nur bozer

aynen kardeşim :D

Nedim

aslinda Nihatinda istedigi bu 9 sene ceza evinde ye ic yat,adam zaten borcla bogusuyor,icerde olsa belki daha rahat eder,Seda gibi tay bir kadin bunu yanina aldi adamin baska yerleri acidi,ulan ulan Seda yedi koca devirmsde kadin cagiz bu ülkede adam gibi adam bulamiyor,sen biraz uslu dursaydin Seda seni ara sira beslerdi senin o pis dilin senin basina daha neler getirecek.

Aklı Selim Vatandaş

bebe çenesinin düşüklüğü yüzünden şamar oğlanına döndü... gelen vuruyor giden vuruyor... en iyisi siz şeyini kesin... şey yaf yanlış anlamayın dilini kesin dicektim... nasılsa bişeyleri kesince olaylar çözülüyo... önce dilini kesin sonra, gözünü oyun ki bakmasın malum kiyafetlilere. sonrada idam edin... yargılamayı ensona yaparsınız... önce cezası verilmeli değilmi... vay memleketim vay ne hallere kaldın...

tokmak

Verilen ders güzel her yerden kovuldu,hapisede tıkılabilir.Şükretsin bu hallere düştüğü için.

KURT1

NEDEN LAGIM ÇUKURU AGZINI AÇIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

Mehmet Kara

Ahmet Kaya vakasi olmamasi tabiki önemli fakat önemli bir detay Kaya da ayriştirici toplummun bir kesimine hakaret veya küčümseme yoktu o özlemiyle demokratik özgürlükcü Türkiye istediği için onlari yaşadi.Nihat Doğan şimarikliği zihniyetideki sorunlu durumun dişa vurmüş hali. ses čikarmiyan čok Nihat var bu ülkede katilerin büyük çoğunluğu ayni zihniyetden besleniyorlar.yinede amalida olsa özùrùnü Diktate almak lazim.

Serdar

Ahmet Kaya ve Nihat Doğan!!!İkisini biraraya nasıl getirebildin?Birisi sürekli dik duran idealist diğeri paso reklam salya sümük ağlayan ilkesi sadece gündem de kalıp iki kuruş kazanabilmek olan iki insan...

Çiğdem ince

Bu sefer rüzgarı yakalayamadın.kanaat önderi değilsin.sadece gündemde kalarak cebini dolduruyorsun.dersini almakta çok geç kaldın Nihat doğan.

www

saçmalama ahmet kayanın tırnagı edermi bu nihat

MasumDeğiliz

Diline sahip olacaksın, boğaz 9 boğum 8 düşünüp 1 konuşacaksın. İnsanların "kutsallarına" laf etmeyeceksin, edersen senin de "kutsalına" laf ederler.

denizci

Oldu olacak idam yasasını çıkarıp Nihat DOĞAN' ı hemen idam edelim.

MYK

İKİNCİ AHMET KAYA VAKASI OLMASIN ONCA TECAVÜZCÜ SAPIK UYUŞTURUCU TÜCCARI İRZ DÜŞMANI SOKAKLARI İŞKAL EDİYORKEN NEDEN NİHAT DOĞAN?

MYK

İKİNCİ AHMET KAYA VAKASI OLMASIN ONCA TECAVÜZCÜ SAPIK UYUŞTURUCU TÜCCARI İRZ DÜŞMANI SOKAKLARI İŞKAL EDİYORKEN NEDEN NİHAT DOĞAN?

SOYSUZ

BETER OLSUN İFTİRACI YALANCI

Burdayiz.

Öyle kanunlar varsa şu muhalefetide atın, sürekli devletin kurumlarını yıpratmaya, itibarını zedelemeye çalışılıyor:)

Murat Doğru

adama verdiler gazı, kendini ekol zannetmeye başladı. la bi haddini bil ya, bilgisi olmadan fikri olan insanlardan olma.

h.s

doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış, bu nedir yaw. sanki iyiki böyle bir olay olmuş diyor. sadece kendince bir analiz yapmış adam. yani nihatı sevmem ama bu linç girişimi nedir be kardeşim.

Misafir

Bu da olmazsa idam edelim.

mustafa kuyu

Bu kişiliksiz zavallıyı amma da büyüttünüz ha...

kevin cevahir

gerci yalakalikta ustune yok ama hadi bakalim

  • 1