BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Neden istifa etmiyorlar?

Neredeyse iki haftayı geçti ama AK Parti Genel Merkezi tarafından istifaları istenen üç belediye başkanı, henüz istifa kararı almadı.Peki ama neden?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 41 Adet Yorum
Misafir

Bi fetöcü diyemedin

Misafir

dagın görünmeyen kısmını yazın bunlar herkezin bildiği şeyler

Misafir

Sayın Özışık bu sitenin yöneticisi kim bilmiyorum yalnız tahminime göre siz bu haber kanalında etkinsiniz. Burda bu vatan için hayatından, sevdiklerinden ve hayellerinden vazgeçen aslanlarımızın üzülerek okuduğumuz şehit haberleri sayfalarında normalde bile göremeye tahammül edemediğimiz cinsel ilaç vb reklamların olmasını şiddetle kınıyorum. Bunu yapan ve dikkat etmeyen müpteselleri lütfen uyarın. Saygı Şehidlerimize saygıya davet ediyorum.

Misafir

Avrupa Konseyi sözcüsü: AKP, bölünmekten korkuyor! Bu korku ile Hukuku ve anayasasına aykırı olamaz....

Misafir

kayserinin yeşilhisar ilçesinin belediyesine, önce mücahit sonra mütaahhit ilçe başkanına da bir el atıverse tayyip bey. temizlik gerekiyor orayada

Misafir

ak parti gökçek dedi oy vermek zorunda kaldık. gökçk ve yönetimin etrafında palazlananlarda gökçekle gitsin bu biz tabanı çok rahatsız ediyor. gökçeğin gitmesi oy kaybı değil bilakis

realist

AK Parti'nin "Akrabalar seçime girmesin" prensibi hiçbir siyasi geçmişi olmayan ama ilk seçiminde 6.sıradan aday gösterilen ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olan damat için neden geçerli kılınmadı? İşine gelince her şey olur, işine gelmeyince prensip mi?

Misafir

Neden istifa edeceklerini/etmeyeceklerini sana söylemedilermi?

Misafir

Neden istifa edeceklerini/etmeyeceklerini sana söylemedilermi?

davut

Asıl "dava" neymiş, ikltidardan düşünce göreceğiz sanki.

Misafir

Hangi dava?Turk Milliyetciligini ayaklar altina aldik diyen dava mi?Gece gunduz Ataturk dusmanligi yapilan dava mi Yargi onune cikarilmayan bakanlarin davasi mi,hangi dava???

Misafir

Hangi dava?Turk Milliyetciligini ayaklar altina aldik diyen dava mi?Gece gunduz Ataturk dusmanligi yapilan dava mi Yargi onune cikarilmayan bakanlarin davasi mi,hangi dava???

Misafir

Gökçek Erdoğanın adamıdır bunu da herkes bilir. Melih efendi Ankarayı cemaate parsellerken Erdoğanın haberi yok mudur bundan. Öyleyse istifa etmesi gereken sadece Gökçek midir?

Misafir

Soruyu istifa edenlere sormuş. Evet durduk yere neden istifa ediyorlar???

Erol Baron

Davaya zarar veriyor.... Ne davası?... DİN yemiyle para ve makam kazanma dışında AKP'nin ne davası olabilir?

Misafir

bu belediye başkanları ne kadar suçluysa ,istifasını emreden adamda başkanlarıdan dahada suçludur.suçlular istifa etsin

"Parsel parsel veren parti"

sizce de "Parsel parsel veren parti"değlmi tüm Türkiye

misafiir

Kastamonu ili Araç İlçesinede bir göz atsanız neler göreceksiniz nelerrrr

Misafir

akrabalar siyasete girmesin.Berat ALBAYRAK ırak tan gelen sığınmacı mı.

Yorumcu

Ankara nın parsel parsel dağıtıldığı iddiasını doğruladığınızı anladım yazınızdan... Ankara parsel parsel satılırken dönemin bürokratları, başbakanı kimdi ? Chp miydi?

mehmet emin çoşkun

peygamber efendimiz sahabeye bir şey buyurduklarında vahiy mi yoksa kendi ihtiyarınzmı diye sorarlardı efendimizin kendi sözü olduğunu duyunca konuşalım derlerdi sen reyis ne derse kılçıksız arkasında duruyorsun gökçekin kafası isteniyor sen hata etti diyorsun peki arınçla kavgasında ankarayı parsel parsel sattı diyen arınç niye gökçeğe atıyorsun suçu ayrıca cumhur başkanı hata etmedimi ne istedinizde vermedik demedimi istanbula yazık ettik diye daha dün dedi 20 yıldır İstanbul kimin elinde Allah aşkına burnun dibinde yaveri fetöcü çıkmadımı darbeyi hala kızı emmi oğlu dünürler haber verdi bu ülkede mit uyumadımı yazılarını beyenir severek okurum ancak giderek goy goyculuğa kaçıyorsun selamlar.

Misafir

Yahu biraz dürüst ol... “Kamuoyu iki sorunun cevabını arıyor.” Diyorsun yazında… Örneğin GÖKÇEK... 3 tane eften püften sebep sıralamışsın... *Parsel meselesi varsa, AKP nin genel başkanı bu güne kadar niye durdu? *Oğlunu aday gösterme çabasına neden daha ilk gün hayır demedi? *Twitter için neden”yazma kardeşim “demedi.. Millet bu mavallara inanmıyor... Fetöcü mü, PKK lı mı, yolsuzluk mu yaptı... Başarısızlığından denemez… AKP nin her üyesi ondan kat be kat başarısız çünkü… Bir yiğit yok ki aranızda çıkıp da bunu açıklasın… Öyle ya” yalnız biz racon keseriz” diyen reisinizden ödünüz kopuyor!

Misafir

Kadınlar bile günlerde hapse atılan bebekleri konuşuyor

hakkı

Melih Gökçek akp nin Ankaradaki oy deposu mahallelerini hep küstürdü.

mehmet

her hakaret eden bir şey yapılıyor.gezide hakaret eden şimdi bakan