BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,95
ALTIN 2.448,67

NATO'dan flaş Türkiye açıklaması!

Sputnik'e konuşan bir NATO yetkilisi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın NATO'ya yönelik eleştirilerini değerlendirirken NATO'nun Suriye topraklarından doğan füze tehditleri de dahil olmak üzere Türkiye'nin güvenliğini desteklediği belirtti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 15 Adet Yorum
Misafir

NATO nun açılımının ne olduğunu biliyor musunuz? Dünya Kaypak Kıvırtma Teşkilatı!

SİVAS

HAST ORADAN İKİYÜZLÜ ŞEYTANIN EMRİNDE TÜRK VE İSLAM DÜŞMANI BAŞIMIZIN BELASI NATO.

reel

biz nato ya çok şey verdik. ya nato bize ne verdi ? ( kullanılmış ikinci el kıytırık silahlar)

Misafir

nato ülkemiz için elini kıpırdatmaz, ama orda da kalarak bazı kararları kilitleyebiliriz.

Ahmet İbrahim

Türkiye rus uçağını düşürdüğünde, konu natoda gündeme getirildiğinde ne dediler:" bu türkiye ile rusyanın arasındaki bir olay bize ne". NATO dediğiniz böyle bir şey. Geçin bu işleri. NATO amerikanın kendini kral gördüğü, diğer devletleri soytarı olarak gördüğü bir örgüt.

Misafir

Hollande: Türkiye, Suriye'de müttefiklerimizi vuruyor..............Rusya da buna destek vererek NATO'nun bölünmesini amaçlıyor' açıklamasını yaptı.

Hakan ASLANCAN

Destekliyoruz diye beyanda bulunma destekliyorsan gel yanımızda kendini göster. Elbette bunu yapamazssın amerika emretmediği sürece. Nato üyelerinin çoğu kukladır. Türkiye bu organizasyonda hala neden durmakta belli değil hem nato hemde ab ilişkileri yeniden gözden geçirilmeli aleyhimize olan bütün organizasyonlardan ayrılmakta yarar var

Akil

İkiyüzlü korkak avrupa

caca

neden suriyede yoksunuz?bırakın ama... ile başlayan sözleri

AHMET UZUN

ABİ BU NASIL BİR YALAN DESTEKMİŞ YALANINI....

Emirdagli

Serefsizler sizin sonunuzda afrin gibi olacak

muhammed

Nato, Türk gibi dostu kaybetti.

beyler beyi

nato türkiyeye güven değil güvensizlik veriyor. türkiyeyi her daim kritik noktalarda kukla gibi kullanıp türkiyenin zor anında cephe almaya başlıyor türkiyeyi adeta kaderine terk ediyor. türkiye şengay 5 lisine acil girmelidir.. natonun suyu ısındı.

yüzdeyüzmilli

Anliyoruz. Türkiye'nin güvenligini destekliyorsunuz. Ayni zamanda bize yapilan saldirilar icin kaygilisiniz. Cok iyi anliyoruz. Siz hep kaygilisiniz. Kaygilanmaya devam edin siz!!!

Kizilelma

Tutturmuslar bir DAES;halbuki bu anarsistler gorevlerini taamlayip kayiplara karistilar.Butun Avrupa ulkeleri ve ABD bu anarsistleri bahane edip masum insanlari yokediyorlar.Eskiden bizdede pasalar irtica diye birsey uydurup,Ankara'da oturup guya bunu yok etmeye ugrasiyorlardi.Yani asli vzifelerini yapmaktan kaciyorlardi.

  • 1