BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.435,85

Müthiş iddia! Seçim sonrası Abdullah Gül ve Ali Babacan planı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 24 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını açıklamasına rağmen kulislerde Gül iddiaları bitmiyor. Son olarak gazeteci Can Ataklı, Sözcü Gazetesi'nde yer alan bugünkü yazısında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 33 Adet Yorum
Misafir

Erdoğan kazanıncaya kadar seçim yapalım, ülkenin adını da seçim cumhuriyeti koyalım, vergileri daha da artırıp sağlık eğitim güvenliği boş verip gelen paraları erdoğanın seçim kampanyasına yatıralım, durmak yok yola devam

Misafir

fikret REİSİMİZİ yargılayacak insanoğlu yok.kafanı yorma onu sizler gibi kriptolara yedirmeyiz

Misafir

mevcut istikrar bozulunca sevineceklere kınalar hazır...

SAHTEKAR CAN ATAKLI

HANİ BAŞKANLIK SİSTEMİ TEK ADAMLIKTI, DİKTATÖRLÜKTÜ. HANİ MECLİS KANARYA SEVENLER DERNEĞİNE DÖNECEKTİ.

ADFGHJKL

AMİN İNŞALLAH ÇOĞUNLUĞU SAĞLAYAMAZ AKP DE GÜL GELİRRRR

Emre

Ataklı o karaktersiz karakteriyle olacakları değil, birilerinin olmasını istediklerini yazmış piyonluğu gereği... Ancak NE YAPSALAR BOŞ! GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR!

HAÇLI İTTİFAKINA GEÇİT YOK,ERDOĞANLA DEVAM

ABDULLAH GÜL VE TEMEL KARAMOLLAOĞLUNUN İNGİLTERE KRALİÇESİNE BAĞLI OLDUKLARINI İYİCE ANLADIK.ALİ BABACAN DA,BİLDERBERGÇİ MASON LOBİSİYLE KOLKOLA GEZİYOR.BURADAN ANLAMAK LAZIM ARTIK OYUN KURANLARIN KİMLER OLDUĞUNU.

Misafir

Hâlâ darı ambarında bu Ataklı. Sanal senaryolarını başkası söylemiş gibi yedirmeye çalışıyor.Yazı sıkıntısı çekiyor garibim.

DOĞAN

ANLIYAMADIK MÜNAFIK OLAYINI? DEMOKRATİK İRADEYE MÜNAFIK MI DİYOR? MİLLETE NASIL MÜNAFIK DER? İSTEYEN İSTEDİĞİNE OY VERİR.

Misafir

C.ATAKLI MİKSERLİK YAPIMIŞ

Misafir

Senin gibi düşünen en az %60 var bu yolda yalnız değilsin Zeynep

hakkı

can ataklı kalbinden olmasını istediği şeyleri olacakmış gibi yazmış. yani hayal ile gerçeği karıştırmış...

misafir

Bence havanda su dövüyorlar. Artık alevereli dalavereli işleri bu Millet yutmuyor ve kabul de etmiyor. Kalleş kişiyi ne Allah sever ne dte Millet. Bu bahsedilen kişiler ne yazık ki kendilerini o makamlara getiren amirlerine karşı kalleşlik yapıp arkadan vurmaya kalkmışlardır. Ve en büyük karar mercii Millet bu işe prim vermemiştir. Yaptıkları gizli kapaklı işleri ifşa olunca ne yapacaklarını şaşırmış ve ağa babalarından gelecek habere göre hareket etmeye karar vermişlerdir. Reisimizden isteğim şudur. Sadece bu iki kişiyle sınırlı değildir elbette kalleş kişiler. Milletimizi yönlendirebilecek tüm kalleş kişileri takip ettirin. İçeride ve dışarıda kimlerle görüştüklerini rapor ettirin günü geldiğinde önlerine atarsınız.

Misafir

Bakmayın siz bu algı yönetimlerine Yeni sistem mevcut sistemden kat kat iyidir Mevcut sistemde 95 yılda 65 hükümet değişmiş Yeni sistemde Başkanlık ayrı Meclis ayrı Bir kere yürütme ile ilgili konuları Başkan tek başına yönetecek Hükümet kurma sorunu olmayacak Meclisin işi kanun yapmak Başkanın partisi tek başına kanun yapamıyorsa kendine yakın partilerle uzlaşma yoluna gidecek Uzlaşamazsa o kanunu yapamayacak Bu kadar basit Yeni sistemde çok çok büyük bir sorun olmadığı sürece 5 yıldan aşağı seçim olmayacaktır. Rahat olun

Vatandaş

Bu sistemde seçmen bilinçli olmak zorunda, gidipte oyunu bremen mızıkacılarına oyunu verirse ah vah diyecek ve bunlar utanmadan zaten para suyunu çekmiş diyecek, reçetemiz Recep Tayyip Erdoğan dır

Misafir

Madem CB sisteminde yürütme yasamadan bağımsız, rahat karar verecekti, neden Meclis seçimlerine büyük önem veriliyor? Parlamenter sistemle, yüzde 40-45 oyla memleketi Başbakan olarak, yetkileri azaltılan sembolik bir CB ile yönetmek varken bu sisteme geçiş zannedildiğinden daha büyük sorunlar çıkaracak görünüyor. İnşallah yanılırız.

Zeynep (g (

:)) Bunu ilk Can Ataklı mı yazmış ? Günlerdir kulisler bununla çalkalanıyor , siz geç kaldınız nedense :)) ...Anladınız mı şimdi neden ilk kez oyumu Mhp degil de ,Ak Parti 'ye verecegimi genel seçimde , diye yazdıgımı ?! Ve şimdi anladınız mı neden ekonomi ile oynandıgını günlerdir , doların neden bunca hızla yükseldigini ...?? O HALDE EKONOMİK SİVİL DARBECİLERE İNAT = biraz bu vatanı gerçekten seven , Abd- İsrail komplolarına karşı çıkan herkes OYLAR AK PARTİ 'YE !! not = Erdogan 'dan ve partiden en ufak maddi çıkarım olmadı HİÇ , sadece VATANSEVER BİR MİLLİYETÇİYİM !!

hamza

yani fatura sana bana patlacak,nedir çektiğimiz bu çile arkadaş

MİSAFİR

BU ABDULLA İLE BABACAN ERDOĞANIN SAYESİNDE TANINDILAR ADAM OLDULAR VE İHANET İÇİNE GİRDİLER GÖRECEKSİNİZ BUNLAR KENDİLERİNİ REZİL PERİŞAN İNSANLARIN GÖZÜNDE SIFIRLAMADAN RAHAT ETMEYECEKLER ÇÜNKÜ YOLDAŞLARI ŞEYTAN

BU

Hani meclisin gücü yoktu? Yalancı mı yoksa cahil misiniz?

fikret boduroğlu

Erdoğan ,24 haziran da kazanamayacağı için ülkeyi seçime götüremez.ama kendis,i yargıya gidebilir.

metin canbulut

tilkinin 100 planı TAVUK üzerine olsa da...KÜMESİN sahibi güçlü ve silahlı olduktan sonra

kundemacı

"parlamento desteğinin olmaması halinde ülkeyi yönetemeyeceğini de biliyor. Bu durumda seçimden başka çaresi kalmayabilir gerçekten." Bir ülkede her gün seçim mi olur. Milletin parası seçim yardımı olarak siyasi partilere peşkeş çekilecek. Makamları işgal edenler devletin imkanlarını siyasi amaçları için kullanacak. Olur mu öyle şey. Yönetemezse bırakır gider. Hizmetse, kendi ifadeleri ile Türkiye'ye sonsuz hizmet yaptılar, biraz da başkaları yapsın.

Okur32

Halamın bıyıkları olsaydı amcam olurdu.Buna inanacak kimse kalmadı artık.Abdullah Gül bu milletin gözünde sıfırı tüketti.Babacan ona uyarsa o da túkenir.

Misafir

Fetö bitmedikçe gulculer bitmez.