BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Murat Ülker başarısının sırrını anlattı acımdan ölüyordum!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, kendisini Türkiye'nin en zengin ismi listesini tepesine taşıyan başarısının sırrını anlattı. Ülker, 'Tüketiciye yakınlık ve rafa hakimiyet önemli’ dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

Avrupa Gıda Güvenliği Otoritesi EFSA tarafından kanserojen olduğu açıklanan palm yağı bisküvi üretiminde kullanılıyor,insanlar bisküvi yiyerek ölüme bir adım daha yaklaşıyorlar...

ismail

Sayın Ülker, seni bu aralar çok pofpofluyorlar, dikkat et.

Misafir

Rusya 2015-2016 sene buday mahsülü mantar hastalığı var.Kendileri ithal buday kullanacaklarmış galiba...

Huseyn Ciftci

arkadaşlar komik olmayın, bu şahsın başarısı yok ki sırrı olsun. zengin babanın mirasyedi çocuğu. ancak bu mirası kendinden sonraki nesle yani kendi çocuklarına aktarmaya yetmeyecek. ben bu şahsın yerine olsam, bu tarzda bir habere konu olmaktan utanç duyardım. normal şartlarda ancak liseyi bitirebilir. kiralık evi olsa, onun kirasını bile tahsil edemez. insan sağlığına zararlı şekerli unlu glikozlu gıdalar satarak milleti zehirliyor. (peynir vs ürünlerine laf yok.)

misafir

Ülkerin kurucu ortakları Vitali Nahum, Palasko ve Murat ÜLKER'in amcası Asım Berksaydır. Asım ve Sabri Berksay Ülker soyadlarını 1953 yılında almışlardır. Nahum, Palasko hisselerini Asıma devretmişler, Asım da hisselerini sonadan Ülkere ortak olan Sabri Ülkere devretmiştir.Sabri Ülker, ÜLKER'in başarısına imza atan kişidir. Murat Ülke de, başaıya başarı katmıştır.

  • 1