BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,91
ALTIN 2.437,09

Muharrem İnce, imzacı 129 milletvekiline jet cevap!

CHP'de kavga kızıştı ve sertleşti. Önce 59 il başkanı 'kurultay istemiyoruz' açıklaması yaptı. Muharrem İnce buna "İbretle ve üzülerek izliyorum. Koltuğa yapışanlar kalkmamak için her yolu deniyor" karşılığı verdi. Ardından 129 milletvekili, 'kurultay istemiyoruz' bildirisi yayınladı. Muharrem İnce, buna da "Kimse üzülmesin, o arkadaşlarımın da Genel Başkanı olacağım" cevabı verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
yasin ç

İnce Sen adam değilsin ki CHP ye adamlık yapasın.

Misafir

Chpli olarak bu saatten sonra chpye asla oy ve destek yok şu anki parti yönetimi acilen değişmeli değişim şart artık kılıçtaroğlu başkalarına diktatör deyip aynı şeyi kendi yapması acizliktir yıllardır yaptığın hiçbir şey yok bırak artık koltuk sevdasını sende diğerleri gibi çıktın MUHARREM İNCE gelsin artık

Misafir

Öyleyse Chp'de liderlik vasfı olan herkes birilerinin pröjesidir.Bu ne biçim mantıktır.O zaman Chp ne halt için ortadadır.Niyetini anliyorum ki Kemal'le devam,ebediyen yenilgiye devam.Yeter ki mezhepçi kemal Chp'nin başında dursun.Olmaz arkadaş,olmayacak da.Kemal kesin gidecek,ağlaya ağlaya üstelik.

Demir

Sen bir projesin muharrem.Hemde Akp nin projesisin. Onların medyası seni başa getirmek için çok çaba sarfediyor.Çünkü onlar senin gibi sag değil,Oskar senin ittifakla aldığın %30 u , ittifaklsız başa gelirsen eskilerde olduğun gibi %19lara düşüreceğini biliyorlarda ondan Sana yakın duruyorlar. Sen daha anlamadın değilmi muharrem!!

Orhan

Baykal da sarıgüle bu şekilde davranıyordu.Bu chp genel başkanı'nı senin ağababaların bile kaçırtamadı diyordu.Sonrası malum.K.K başa geçer ve sarıgülü siyasetten silmek ona nasip olur.Kendi isteğiyle koltuğu terketmezse kılıçdaroğlunu başa getirdikleri gibi taban desteğini kaybettiğinden miadın doldu deyip alaşağı da edebilirler.

MeRTEr

Sana o koltuğu vermezler Muharrem Kemal aynı akasya durağındaki SİNAN gibi ne yapar ne eder seni bişekilde alt eder

misafir

gürsel tekin, kılıçdaroğlu'nun has adamı değilmiydi. ne zaman aralarına kara kedi girdi

Misafir

Memleket elden gidiyor, bunlar koltuk sevdasında. Topunuz .....

onur

yürü önümüzden muharrem ince... onurlu ol istifa et kılıçdaroğlu.

ahmed

Ey chp avaneleri bu partinizmi türkiyeyi yönetecekti resmen ALLAH korumuş

Misafir

kur bir parti,seninle birlikte olanları yanına al,onalrın genel başkanı ol,bu iş de bitsin,ince.koltuksa ,kuracağın kendi partinin koltuğu ,üzülme dediklerinden sana koşacak olanlar da senin vekillerin olur.ne diye ,chp içinde kavga çıkarıyorsun?bir koltuk için değer mi?yerel seçimlere hazırlanılması gerekirken ,chp nin enerjisini kişisel çıkarların için harcatma ince.

Murat sezer

Kemal bey ve Muharrem bey ikinizde yıprandınız. Herşeye muhalefet ederek ve hdp ye destek vererek yuzde 25 i geçemeyiz

EĞİTİMCİ YURTTAŞ,,,,

Türkiye'nin TEK adam dönemine geçtiği bir dönemde C. Başkanı adaylığınızı İTTİFAK felsefesini düşünerek demeçler verseydin TÜRKİYE'NİN C. Başkanı olurdun. İşte 81 milyonun C. Başkanı bu yaklaşımlarla olmaz. Olsa, olsa TAYYİP gibi olunur...

Misafir

24 haziran başkanlık seçiminde chp den fazla oy aldım,bu benim başarım diyerek,benlik kaygısı ve chp de koltuk kapma savaşı verenlere karşı dik duruş sergileyen ve tavır koyan chp nin muhterem 129 vekilini kutluyorum.saygılar.

ufuk

Hayretler içindeyim..bunlara chp ye ip denen şuursuzlara oy veren seçmenler asıl sizi merak ediyorum..hakkaten biz ne yaptık diyonuz mu..

EĞİTİMCİ---

Ey Muharrem İNCE, emekli 68 kuşağı bir öğretmen olarak çok tartışmalı dönemleri görmüş ve yaşamış biri olarak bu yaptığınız çıkışlar delikanlılığınıza ve mesleğinize yakışmıyor. Haklılık farklı bir şeydir. Ama bu gibi söylemler sizi asla HAKLI göstermez. Etrafınızdan ancak ve ancak iyi cevap verdin diye pohpohlanırsın o kadar. Taban değişimi kabalıkta değil DİYALEKTİKTE arıyor...

mnisek

MİLLETVEKİLLERİ KENDİ İŞLERİNE BAKSIN, İL BAŞKANLARIDA KENDİ İŞLERİNE BAKSIN, DEMOKRATİK TEAMMÜLLERE GÖRE KURULTAY İSTEYİP İSTEMEMEK DELEGELERİN İŞİ, %52 BUÇUK OYLA BAŞKAN SEÇİLEN LİDERE TEK ADAM DİKDATÖR DİYECEKSİN KENDİN 9 SEÇİM KAYBETMİŞİN HALA TEK ADAM BENİM BENİM KOLTUĞUMU KİMSE ALAMAZ DİYECEKSİN, İŞİ DELEGELERE BIRAKIN, NE YAPIYORLARSA ONLAR YAPSI, KORKUNUN EECEL FAYDASI YOK, KILIÇDAROĞLU TIPIŞ TIPIŞ GİDECEK...

Misafir

100 tane kurultay da yapsanız sizden ne köy olur ne kasaba. O kadar çok yalan söylediniz ki kimse kimseye güvenmiyor artık.

hesibeci

kemalimi yedirmeyiz kimseye

  • 1