BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Moskova'da kritik görüşme sonrası flaş vize müjdesi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve mevkidaşı Sergey Lavroy Moskova'da görüştü. Basın toplantısında iki ülke arasında vizelerin kaldırılması ile ilgili bir soruya Lavrov, "Umarım en kısa zamanda müjdeyi alacaksınız" karşılığı verdi. Hem Çavuşoğlu hem de Moskova'da bulunan Milli SAvunma Bakanı Hulusi Akar ile MİT Başkanı Hakan Fidan, Putin tarafından kabul edilecek.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Siz değilmiydiniz mülteciler ülkelerine gitsin ülkelerine dönsün artık diyen... Devlette bunun peşinde şimdi... O insanları nasıl sağ salim yuvalarına döndüre biliriz diye çabalıyor... çıkmış borçtan söz ediyorsunuz birazcık insani duygunuz olsun ya bırazcık.. O insanların yerine koyup empati yapmak zor olmasa gerek.

Misafir

Türkiye'nin mali yardıma ihtiyacı var............... Bir yıl içinde 226 milyar dolar dış borç ödemesi olan Türkiye ayda 19 milyar dolarlık borcu çevirebilecek mi?

Misafir

ÇAVUŞOĞLU: 3.5 MİLYON SİVİL NEREYE GİDECEK? BUNU ISIDE SILAH VERMEDEN VE SURIYENIN IC ISLERINE KARISMADAN EVVEL DÜSÜNECEKTINIZ.HEM SURIYELILER KRDESINIZ DEGIL MI? ONLARDA GELSIN TÜRKIYEYE COK MU ZOR?

tepe

ucak faciasinda sonra cavusogluözür diledi elpence durdu sorun cözüldü

  • 1