BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Milli Görüş'ün ağır ismi Hatipoğlu'ndan Saadet Partisi'ne tepki

Eski Fazilet Partisi Milletvekili Ömer Vehbi Hatipoğlu'ndan referandumda 'hayır' oyu vereceğini açıklayan Saadet Partisi yönetimine tepki geldi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 27 Adet Yorum
i.a

Bunlar başkan yardımcılığı adayı olsa.. sonra m.vekili üstü maaşla bi daha emekli olsa.. yetmez mi?

MÜCAHİT

Sn. Hatipoğlu seni tebrik ediyorum sen halis ve orijinal bir partilisin amaaaaaaaaaaaaaaa o yanındaki adam birde o partinin içinde Oğuzhan asiltür (NEYMİŞ NEYMİŞŞŞŞ OĞUZ HAN ASİL TÜRK ÖYLEMİ HADİ ULAN ORADAN ZOYTARI DÖNME SABATAYIST SENDE ALOOOOOOOOOOO YA BAYIM BİR İNSANIN ADA HEM OĞUZ OLACAK HEMİ HAN OLACAK HEM ASİL OLACAK HEMDE TÜRK OLACAK ÖYLEMİ)) SEN GEÇ BU AYAKLARI BİRADER ULAN NASILDA GİZLEDİN KENDİNİ 40-50 SENİDİR BUKADAR İSMİ OLAN ZATIN SURATINA BİR BAKIN ALLAHAŞKINA HİÇ NUR VARMI YA ALLAHTAN Kİ ÖLÜM VAR ÖLÜMMMMMMMMM YOKSA BU YEŞİL KOMİSTLERDEN KOLAY KOLAY KURTALAMAZ BU MÜSLÜMANLAR

hadi ordan

erbakan hocanın kemikleri sızlamıştır.

sandığa

%64 le HAYIR DENENECEĞİNİ SİZDE BİLİYORSUNUZ. Geçici ÜLKÜCÜ kılığındaki arkadaşlar. Olacakları sizde bir düşünün.

GÖRÜŞ>>>

Durup dururken kendi eski yaşamını bilmiyormuş gibi inananlara akıl vermeye kalkıyorsun. Herhalde epeyce avantaların pazarlığı yapıldı galiba. İnananlar Allah'ın izniyle bu gibi demeçleri yutmazlar...

AVA

NERTELİ BU HATİPOLU VE DİĞERLERİ ONA BAKIN ANLARSINIZ NE DEMEK İSTEDİĞİMİ

Misafir

Basit bir açıklama: zihin yok,düşünce yok, bunu söyleyenler sadece taraftar olabilirler hiçbir zaman bir şey üretemeyip ortaya koyamaz.kullanıma açıklar. Yahut seçim sonrası takım elbiseleri hazırlamışlar birilerinin koltuğunda siyasete hazırız mesajı veriyorlar. 2002 sonrası Erbakan in Ak Parti görüşler malum. Unutanlar youtube müracaat etsin

Sivasli

Sayin Hatipoglu her zaman sempatiyle Baktigim Milli Görüse Nihayet derim Kimsenin Inanclari Hakkinda tartisma yapmam Müslümanlara Kan kusturanlarla beraber olan FP yönetimindekilerin Müslümanligini tartisirim Siz onlara ders verdiniz Sivasin Ekmegi Suyu onlara Haram olsun.

Misafir

saadetin eski vekilleri, talan saltanatına ağızları sulanmış galiba.

GÜÇLÜ BİR HAYIR LAZIM

ANAYASAYA UYMAYAN C.BAŞKANINA ANAYASAYI UYDURUYORUZ,HANGİ ÜLKEDE GÖRÜLMÜŞ BU KOMEDİ!TÜM SİSTEMİ REJİMİ DEĞİŞTİRİYORUZ,BU TÜRKİYEYE REVA DEĞİL,BELADIR.BÖYLE BİR REFERANDUM OLMAMALIYDI,

HAYIRIMIZ GÜÇLÜ ÇIKACAK

BAHÇELİNİN ESKİ KONUŞMALARI GÜNDEME GELMİYOR DA SAADET PARTİSİNİN VATANIN BÜTÜNLÜĞÜ İÇİN ALDIĞI KARAR MI RAHATSIZ ETTİ,ERBAKIN İSTEDİĞİ BAŞKANLIK BU DEĞİLDİ,BAHÇELİ İSE EN AĞIR ŞEKİLDE ELEŞTİREN KİŞİYDİ,HANGİSİ NORMAL TABİİ Kİ KABUK DEĞİŞTİREN PARTİSİNİ BİTİREN ADETZ MECBUR KALAN BAHÇELİ.ÜLKEYİ BUNLARA TESLİM ETMEYECEĞİZ.

bozkurt

% 60 la geliyor anayasa. Ben ak partiliyim ben milli görüşçüyüm ben ülkücüyüm diyen hiç kimse bu maddelere hayır demez diyemez...Özellikle ülkücülerde Lider teşkilat donktrin sistemini bilenler bilir ülkücülükte liderin kararı sorgulanmaz.Sorgulanyan ülkücü olmaz kendini kandırmasın.

bilirkişi

Saadet partisi yönetimi unutmuş olabilir ama biz unutmadık o günleri. Bu anayasa değişikliği ile kendisini halkın üstünde görenlerin ve halkı aşağılayan kişilerin kolalisyonların arasından sıyrılıp iktidar olma yolu kapanmış olacak.

kilic

partiden ayrilin sonra parti adina aciklama yapin tipki akp nin kurucularindan abdulatif senerin hayir demesi gibi

ÖZGÜR

TOKAT GİBİ CEVAP! Bu ne biçim demokrasi anlayışı? Aynı işgalci Neocon kuklası Busht gibi, "Ya bizimlesin, ya düşmanımızsın"!

TOKAT

BÖLÜCÜ, İSRAİL YANLISI BARZANİ-APO İLE Mİ YAN YANA, AYNI SAFTA YER ALIRSINIZ?!

2010'da evet demiştik ama

Ne yani Milli Görüşçüler BOP projesini mi destekliyorlarmış? Türkiye'nin bölünmesinden mi yanalar?

2010'da evet demiştik ama

Ben başkanlık ve eyalet sistemine karşı değilim. Yasama, Yürütme ve Yargı bir birlerinden bağımsız ve birbirlerini denetleyen bir yapıda olmalı. Yasamanın ve Yürütmenin tek adama bağlandığı ve Yargının da Yürütmenin emrinde olduğu tek adamcılığa karşıyım.

hakan

temel artık suyun ısındı defol git artık parti başından

ihsan

çavan sen varsınya sevk için

ASSİVAS

MEL KARAMĞLU TAM BİR VAKAA, KİME HANGİ AKLA HİZMET ETTİĞİ BELLİ OLMAYAN GEÇMİŞİ KARIŞIK BİRİSİDİR.

hakkı

hayır çıkacak allahın izniyle somada bir parça ekmek uğruna şehit olan emekçiler hürmetine

NOKTA

Milli görüşü bitirme projesine Karamanoğlu ve ekibi imza atmıştır

MARVAN

Yahu bu dinazorlar evet dese ne olacak hayır dese ne olacak kim takar bunları kim adam yerine koyar bunları bilakis hayır demeleri daha iyi olur kararsız olan alnı secdeye değen müslümanlar bunların hayır dediğini gördüğü anda daha fazla evete yüklenecekler bu dinazorların inadına.

Vatandaş

Hatipoğlu, senin de ne olduğunu yakın çevren gayet iyi biliyor. Sureti haktan gözükmene gerek yok, otur oturduğun yerde. Sonra bir zulümden öteki zulme geçmenin bir Müslüman için ne kadar yanlış olduğunu bilmeyecek kadar cahil değilsindir.