BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.440,79

MHP lideri Bahçeli'den Fransa'ya tepki

MHP lideri Devlet Bahçeli, Fransa'nın Türkiye ile terör örgütü arasında arabuluculuğa soyunmasına tepki gösterdi. Bahçeli, açıklamaları şuursuzluk olarak niteledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Milliyetçi

İstihbaratı çok zayıf ve askeri gücü çok iyi olan Fransanın açıklarını yakalayan ABD, şantaj yolu ile maşa olarak Fransayı kullanmaya devam ediyor. Fransa seçimlerinde Kaddafinin rüşvet skandalını öğrenen ABD, bir taşla 2 kuş vurarak Arap Baharının yayılması için Libya saldırısının öncü kuvveti olarak Fransayı kullandı (Bu durum, Kaddafi ortadan kaldırılacağı için Fransanın da işine gelmekteydi). Rusyanın Fransaya sipariş ettiği 2 askeri geminin teslimatını da ABD engelledi (Bunun zararı için ABD, o zamanlardaki Transatlantik ticari oluşumunu kullanarak Fransayı ikna etti). Şimdi ise yine Fransanın 10 yıllardır pkk-ypg teröristlerine yardım etmesinin (aslında herkes tarafından biliniyordu) DELİLLERİNİ bizzat pkk-ypg örgütünden YERİNDE elde eden ABD, benzer şekilde şantaj yoluyla maşa olarak görevi Fransaya devretmek istiyor. Bu durum ise, zaten ezeli tarihten gelen emelleri açısından Fransa için bir fırsat olarak görüldüğünden, maşalık görevinin hemen kabul edildiği anlaşılıyor.

Vatandaş

yaşa milli ittifakın kurucusu,elini taşın altına koyan adam,reisi ve seni hazmedemeyen hainler çatlasın patlasın.

Misafir

Gül kokulu bahçıvan konuşmuş gene

kundemacı

"MHP lideri Bahçeli'den Fransa'ya tepki" Bu nasıl manşet, partimi kaldı da liderinden bahsediyorsunuz. Ne lideri, lider kuyruğu.

2019

Haberi okumadan yaziyorum. Sn. Bahceli Atmis Tutmusdur yine. Esiyor garibim kendi calip kendi oynuyor. Ülkücülere yazik oluyor

  • 1