BIST 9.717
DOLAR 32,57
EURO 34,97
ALTIN 2.444,80

Metrobüste taciz etmişti duruşma sonrası ortalık karıştı

Metrobüste iki üniversite öğrencisini taciz eden Aydoğan Ş. 7 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı. Duruşma sonrasında sanık yakınları mağdur kızlardan birine tükürünce mahkeme salonu önünde arbede çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 5 Adet Yorum
Misafir

sadece bir kişinin ifadesine göre ceza verilemez. ne biçim bir adalet bu. kanıtsız nesiz.

MİSAFİR

TÜKÜREN HAKLI, SOYUNUP ORTALIKLARA DÜŞENLERİN ERKEKLERİ BAŞTAN ÇIKARANLARIN HAYASIZLARIN UTANMAZLARIN HİÇMİ SUÇU YOK

MİSAFİR

İYİ ETMİŞ TÜKÜRMÜŞLER HER TARAFLARINI ORTAYA ATIP STİPRİZ YAPAR GİBİ ORTALARDA GEZİP ERKEKLERİ YOLDAN ÇIKARIYOR GÜNAHA SOKUYORLAR BU AŞİFTELERE BİR ŞEY YOK ERKEĞİ HADEE ÜÇ YIL ORDA ÜÇ YIL ŞURDAN ON YILI TAKIP CEZAEVİNE GÖNDERİYORLAR PEKİ BU HIRSIZIN HİÇMİ SUÇU YOK HAKİM BEY,OKUDUĞU ÜNİVERSİTEYE BİR GİDİN BAKIN BU KIZLAR BİR GÜN ERKEKSİZ KALIYORMU HANİ ÖZGÜN KARMA EĞİTİM VERİYORUUZYA .ALLAH CEZANIZI VERSİN ONURSUZLAR

kartal

Tüküren hayvana iki kat ceza geciktirilmeden verilmelidir. Belli ki taciz işini o taciz yapan şerefsizden daha fazla destekliyor. Yarın daha beterini yapabilir. O bakımdan en az iki kat ceza ile içeri tıkılmalı.

Fatih Parmaksız

Tacizci cezasını çekmelidir tabii ki de. Eli dokundu veya dokunmadı bilinmez. Ama iki kişi bir araya gelip sevmedikleri bir kişiyi eli dokundu diye iftira atarak 7 sene hapse attırabilir. Metrobüse de binmemek lazım. Ya yanlışlıkla birine dokunursak mazallah. Kanıta bile gerek yok nasılsa.

  • 1