BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,97
ALTIN 2.437,41

Metin Topuz'un yeni görüntüleri ortaya çıktı! Yanındaki isim bomba

ABD ile Türkiye arasında vize krizine neden olan ABD’nin İstanbul Konsolosluğu irtibat görevlisi Metin Topuz’un FETÖ’cü eski İstanbul Mali Şube Müdürü Yakup Saygılı ile emniyette görüştüğünü ortaya koyan fotoğraflar ortaya çıktı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Basit vatandaş baya bi basitsin yan yana hazırlamış gibi konuşuyorsun.Yoksa sende FETÖ cüler den misin? Hayır yiyorsa çık teslim ol.

bir basit vatandaş

Eski sahte uydurma delilleri hazırlayanların hastalıkları tekrar depreşti. Ergenekon davalarında, kozmik odalarda, bavulcu gazetecinin bavullarındaki sahte CD leri sahte delilleri AKP liler ve FETÖ cüler beraberce hazırlamışlardı. Eski işlerine tekrar başlıyorlar.

LAHIM LAHIM LAHIM

EEE SADLAMLA KAFAYI BOZAN MİSAFİR.... KATİL HAİN SATILMIŞ RUHLAR HARAM SÜT EMMİŞLER FETÖCÜLERDE LAĞIMLARDA BASILDI FARELER GİBİ....EEE

misafir

eee Saddamda medyasıyla havalar basıyordu sonra onu lahım çukurunda bastılar

Deniz

Elebaşı ile görüşen siyasetçileri bari ifade vermeye çağırsalar da, milletin aklında bu mücadele için soru işareti kalmasın.Sonra kontrollü darbe diyorlar, cevap veremiyoruz.

Hakkı ARAR

Bu kişiyle hiç bir AKP'li görüşmemiş midir? Görüşmemişlerse tebrik ederim. Ama görüşmüşlerse cımbızlamadan aynı kareye konulmaları gerekir.

  • 1