BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53

Meral Akşener'den Bakanlık teklifine yanıt

Meral Akşener, bakanlar kurulu üyeliği için yapılan teklifi kabul etmedi. MHP'de Tuğrul Türkeş ve Ahmet Kenan Tanrıkulu'na teklif gitmişte.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 66 Adet Yorum
mustafa akyüz

mhp ye yazıklar olsunda kime helal olsun bu beceriksizliğin bu kaosun suçlusu neden mhp

mustafa akyüz

nasıl bir hayır yapması gerekirdi

Murat

Mhp ne yapmaya calisiyor anlayan anlatsinda ögrenelim , ama ülke hayrina birsey yapmadiklari kesin .

Yaziklar olsun mhp ye

Nazarmi degdi bunlara ne oldu böyle , Devletimizi ne kadar zor durumda biraktiklarinin farkinda degilmi bunlar , koalisyona hayir , secime hayir ne istiyorlar , krizmi olsun istiyorlar , batsin bunlarin milliyetciligi .

Mhp kendini bitiriyor

Mhp ülkeyi yönetilemez duruma getirmek icin her yerini yirtiyor , sanki bu ülkede yasamiyorlar amk .

Kürt fasisti seni

Ayni senin gibi sende avrupada sol partilere , Türkiyede hdp'ye

A. Kar

Sayın Meral Akşener, MHP nin başında olsaydı, bugünkü durum farklı olurdu. Türkiye'de farklı olurdu. MHP maalesef Sayın Bahçeli ile bir yere gidemiyor. Yıllar önce de böyle idi; bugün de.

Fırat

Madem memlekete hizmetten bahsediyorsun, ne diye öncelikle chp, sonra da mhp ile koalisyon kurdurmadı rte. Çünkü iş memleket meselesi değil, kendi paçasını kurtarma derdi. Birşey olurda iktidarı alabilirim derdi ile yapıyor bütün bunları rte. sen de gerçekten vatan ve milletini seviyorsan, 17/25 aralıkcıları ve kendi kendine kanun nizam uyduranları desteklemekten vazgeç.

Mehmet K.

ülkücülük memlekete hizmetten kaçmakmıdır? Sanki Ermenistan da bakanlık teklif edilmş gibi tavır..

Kürt ezidi besirili

Bakin ben irkci olsam kürtlerden baska kimseyi kabul etmem Irkcilik odur iste Birde bu mhp liler avrupada Kommunistlere oy veriyorlar Avrupada demokrat türkiyede Fasist

Kürt ezidi besirili

Zaten bu kari türk degil nasil türk irkcisi oluyor anlamis degilim Mhp deki kürtler gibi örnek Oktav vural

devrim norşin

camon camon filmiinde oynasın mhp vekkileri hangi kucakta oldukları belli değil nasıl olsa:)

esin

helal kardeşim

Fırat

Tuğrul'dan sonra, Meral Akşener hanımın bu hareketi, Bahçeli'ye kapak olsun. Bir daha seçeceği adamlara dikkat etsin. Aslında en iyisi, seçilecek adamları, ülkücülere bıraksın, bak bakalım bir tek fire oluyor mu.

Tuğrul

MHP şahsen oy verdiğim bir parti değil, Meral Akşener saygı duyulacak bir şahsiyet karaköydekiler Tuğrul Tükeş çok daha şahsiyetli ne yaptıkları belli.

Adapazarlı Vatansever biri

Ailede bu kadın bir sevggimiz vardı artık yok!Vatanseverlik böyle günde belli olur.Ecevitle hükümet olup,Rahşan ile af çıkaran APO yu ipten alan siz değilmiydiniz?UTANMADINIZ MI HİÇ?Rahşanın eli kanlı katiller lafını bi güzel yediniz.Size verilen oylarımız haram olsun.GİDİN BAŞIMIZDAN İSTEMİYORUZ SİZİ.

Yusuf BALTACI

Yakışan kabul etmemek yakışan dava adamı olmak koltuk sevdalılarının bu harekette işi yok herkese saygılar Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene

selim

mhp de seyretsin. zaten hep tribüne oynuyorlar. yakında tribünde bile duramayacaklar. millet onlara 1 kasım da kırmızı kart gösterip soyunma odasına gönderecek.

ilhan güven

Senin gibiler zaten Türkeş i tanımıyor. Tanısaydı eğer Rahşan size eli kanlı katiller dediği halde onunla ortak olan Bahçeli ye iki çift laf ederdi. Ne oldu Rahşan ın lafları ağırınıza gitmedi de ülke için bir şeyler yapmak üzere yola çıkan Türkeş in yaptığımı zorunuza gitti.

ilhan güven

Sana da yazıklar olsun. Delikanlı kadın diyorduk. Fos çıktın Meclis Başkanlığı için adın geçtiğinde Bahçelinin fırçasını yeyince sindi. Türkeş için partisini satıverdi diyenler. Türkeş vatan için partisini feda etti hepsi bu. Gerçi Bahçeli sayesinde parti diye bir şey de kalmadı ortada sadece ismi var.

ülkücü

meral hanım kadar olamadı türkeş efendi hemen satıverdi partisini yazık ki yazık artık türkeş diye birini tanımıyorum

Poyraz Kasırga

Çok değerli ve cesur yürekli hanımefendi synbyn. Meral AkşenerMHP'de genelbaşkanlığa en çok ve hakkı ile yakışacak çok önemli bir şahyiyettir. Meral Akşener, daha dinamik ve azimli, daha tutarlı ve kararlı, daha Vakur bir duruşu ve vizyonu ile kitleleri HAREKETE ve HAREKETİ ise İKTİDARA taşıyacak bir şahyiyettir.

sami

koalisyon belli daha niye ülkeyi yoruyorsunuz dün cemaatle ayni yataga girenler yani akepeliler bugün pkk ile gayet gözel anlasiyorlar onlarla beraber koalisyona devametsinler davutoglu basbakan yardimcisi öcalan olur akepe hedepe elele mutlu günlere hem hedepeliler o kadar halt yediler ama bir tane belediyelerinde yolsuzluk hirsizlik duymadik en azindan hirsiz degiller öyle degilmi eyyyyy akepeliler

sami

olurmu yav meral aksenerin kasedi olsa ustan eline alir secim meydaninda genel bunlar genel diye oy toplardi sever öyle katakulli isleri bilirsin cemaatle kanka oldugunda deniz baykalin kasedini eline alip genel bunlar genel dedi sonra kendi kasedleri cikti ortaya yedikleri haltlari gördük yani bu hanimin kasedi olsa usan sessiz kalmaz gene meydanlara düserdi

ANGARALI

devlet bahçelinin aman peşinden ayrılmayın. 1 kasımda sizi listesine almaz!yazık!