BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.442,97

Meral Akşener: 21'inde orada olacağım

Meral Akşener Niğde Valiliğinin 7 günlük toplantı ve yürüyüş yasağına tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 22 Adet Yorum
Fethi Şen

Mayıs 21'inde de yargıda hesap veriyor olacak Fetö Marulu

Misafir

O dönem basında çıktığına göre 15Temmuzda da başbakan olacakmıştı

gisin Bahçeli

MHP nin başına geçtiğin gün oyum senin dir,ben CHP liyim,ama bu mücadele ve duruşun la hak ediyorsun

Farabi

Neden bu falligin milletvekilligi dusurulmuyor HDP lilerinki gibi?

zesha

bu kimin piyonu iyi araştırın öyle konuşun kimler tarafından servis edildi iyi inceleyin bakanlık dönemini inceleyin

MİLLİ

Buna da fırsat verdin ya Sn. Bahçeli. Bir dik duramadın.

VIJDAN

YAZIK BU ULKENIN HALINE COK COK YAZIK YAHU SECIM OLUYOR DEVLETIN TUM IMKANLARI KULLANILIYOR DUNYANIN NERESINDE BOYLE SEY OLABILIRKI BIDE UTANMADAN HANI DIKTETORLUK NERDE DIYORLAR ALLAH BELANIZI VERSIN EN BUYUK YOLSUZLUKLAR VE DIKTELER SIZIN DONEMINIZDE OLDU.OLUMUNE HAYIR HAYIR

Ferace Fistan

Bu kadın FETÖ'cü değil ama sizler FETÖ'yü besleyen, bir önceki referandumda da Türkiye'nin başına musallat eden AKP'siniz..

ÖTÜKENLİKURT

SENDEKİ YÜREK MUHTEŞEM... Erkeğim diye kasım kasım kasılan hafızlarıda sendeki yüreğin binde biri olsa, ülkede sorun kalmaz... Yunan 18 adamıza el koymuş, devleti yönetenler hem kör hem sağırı oynuyorlar! Güçleri devlet gücünü kullanarak yasak koymaya yetiyor.. SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN SAYIN GENEL BAŞKANIM...

Misafir

EEEEE AKEPELILER VE YARDAKCISI BAHCELI TARAFTARLARI ISTE SIZ BUSUNUZ HOLLANDADAN NE FARKINIZ VAR HOLLANDAYA SIZ SAYIP SÖVÜYORSUNUZ BIZDE SIZE SAYIP SÖVÜYORUZ HA HOLLANDA HA AKEPE IKTIDARI AL HOLLADAYI BUR AKEPEYE AYNI YOLUN YOLCUSUSUNUZ

2010'da evet deyince aldatılmıştık

Nolacak bu Memleketimin hali. Kız meselesinde bile rakip jönler bir birlerini devreden çıkartmak için bir birlerine FETÖ'cü iftirası atacak hale getirildi. Aktroller anlamaz ama... Unutmayalım ki iftira İslama göre büyük günahlardandır.

SİZ YAPINCA İYİ.

BUNLAR PEKİ NE UYGULAMALARI,NERDE GÖRÜLMÜŞ MUHALEFETİN BU DERECE ENGELLENDİĞİ,NEDEN HOLLANDAYA BU KADAR KIZDINIZ OZAMAN.

Misafir

lanet olası hollandılalar, yine yaptılar yapacaklarını

Misafir

Bu fetöcü niye tutuklanmıyor diyen zavallı sence bu kadın fetöcü olsa senin ağababaların savcıya talimat verip kodese göndermez mi acaba.

KIRSHİRLİ

BEN ERKEĞİM DİYEN SÖZDE SİYASETCİLERDEN GAZETECİLERDEN BALGATTAKİ PİYONLARDAN DAHA ERKEK OLAN CESUR YÜREK. SİZE SALDIRILAR HEP OLACAKTIR ALLAH YOLUMUZDAN AYIRMASIN YOLUN YOLUMUZ DAVAN DAVAMIZDIR.HAYIR.

Misafir

intenethaber de şu keşke Meral hanım gibi olabilseydi

pozitif reis

bunlar türk siyaset tarihinin fırıldakları dır ! hiçbir siyasi görüşleri, hizmetleri ve başarıları yoktur ! zamanı gelince mikser görevini yapar ve işi biter !

Misafir

Meral Akşener milletvekili değil. Dokunulmazlık durumu da yok. Madem fetöcü neden tutuklamıyorlar. Ama fetöcülerle işbiliği içerisinde olanlar sıl tepe noktalardalar. Ve herbirinin özel dolkunulmazlıkları var. Bunun da farkındayız.

fetö ma

bu fetöcüye niye müdahale edilmiyor..!!!

Misafir

Sayın Meral hanım, size böyle yaptıkça bizler dahada bileniyor, içimize sığmayan bir heyecanla kutlu yürüyüşünüze destek veriyoruz. Zalimin abad olduğu görülmemiş bu dünyada, zorlukları aşa aşa yükseleceğiz. Ölümüne hayır, hayır, hayır.

misafir

Meydanlarda Dış ülkelere demokrasi yok adalet yok toplantı ve yürüyüş özgürlüğü kısıtlanamaz diye bağıran zatlara sormak lazım Türkiye'de Kendi vatandaşını konuşturmuyorsun. Kalkmışsın başka ülke yönetenlerine laf söylüyorsunuz. Hiç'de inandırıcı değil. Aile bakanının bu konuda ne düşündüğünü sormak lazım. Tabi konuşmasına sahipleri izin verir ise.

Sivasli

Fetonun Itlerinede kina yakilmazki.

  • 1