BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Meclis Başkanı kim son dakika seçim sonuçları

Meclis Başkanı seçimi oylaması bitti. Meclis başkanı kim olacak sorusunun yanıtı belli oldu. Meclis Başkanı AK Parti'li İsmet Yılmaz oldu.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 106 Adet Yorum
Yakup USTA

DOĞRUSU YAZIK OLDU.

Angirtmaya devam

Gezizekali chp ve hdp liler akillarisira MHP lileri asagilamaya kalkiyorlar , lan siz kimsiniz , ates olsaniz olduunuz yeri yakamazsiniz , MHP de Ak Partide sizi angirtmaya devam edecek böyle bunuda bilin .

Yücel yılmaz

Cumhurbaşkanlığı seçiminde ekmelettin chp ve mhp nin ortak adayı idi.mhp baykalı desteklemiyor belli o zaman chp ekmelettine oy verseydi.cumhurbaşkanlığında destekledi ya cumhurbaşkanlığı mı önemli meclis başkanlığı mı?

Ali

Mecliste mhp olduğu sürece ak partinin sırtı yere gelmez.

yolcu

niye öyle dedin bilo dsp ile koalisyon kurduğundada memnun değildiniz. yoksa sende memnun olamayanlardanmısın.

yayınlasana lan yazıları

SAYIN BAŞBUĞUM BİLDİĞİN YOLDAN DÖNME TÜRK MİLLİYETÇİLERİ ARKANDADIR SENİ ORAYA BİZ GETİRDİK BU ÇAKAL ÇUKAL TAKIMI DEĞİL ,BİR LAFIMDA LAF EDENLERE....HADİ ORDAN SİZ KİMSİNİZ SİZLERDEN İCAZET ALACAK DEĞİLİZ BAŞBUĞ BAHÇELİNİNDE DEDİĞİ GİBİ PKK ROZETİ TAKAN BİR PARTİYLE CHP BİR ARAYA GELEBİLİR AMA MHP GELMEZ ,AKP YE GELİNCE ,AKP CHP DEN DAHA İYİDİR BİZ BİLMİYORMUYUZ AKP NE YAPIYOR? PKK İLE GÖRÜŞMÜŞ OLMASI DEMEK TESLİM Mİ OLDU PKK YA ŞANS VERDİ SİZLER DEMİYORMUYDUNUZ BARIŞTA BARIŞ, BARIŞA ŞANS DİYE İŞTE O ŞANSI AKP VERDİ, ŞİMDİDE AKP PKK İLE DİYORSUNUZ SİZİ KARAKTERİNİ ÇÖPE ATMIŞLAR SİZİ .... PKK ŞANSI DEĞERLENDİRİR DEĞERLENDİRMEZ TÜRKİYE DEVLET OLARAK ÖP BABANIN ELİNİ PKK YA DEMİŞTİR ÇİRKEFLİK YAPARLARSA BABANIN ŞAPLAĞIDA HAZIRDIR ERDOĞANDA BU ÜLKENİN BÜYÜK BİR LİDERİDİR

Kursat Uz

MHP ye oy verenlere gerçekten acıyorum.MHP yıne secmenını kandırdı.AKP taşeronluğu yaptı,yapacagı da belliydı.Ama en acı sonuc sudur ki MHP den dost ve post olmaz.En yakın partı olan CHP ye attığı kazık sanırım yıllarca sılınmez.CHP de bunu unutmaz.Hem cumhurbaşkanlığı secımınde CHP nın samımıyetı MHP den bu hareketı kanımca haketmedı.Ama MHP secmenı ne karar verır bundan sonra ona bakmak lazım.MHP her zaman AKP nın pis işlerini yapan bir yapı oldu partı denılemez.

Bilal

Hep Nato milliyetçisi hemde Akp'nin sağ kolu. Bu kadar gereksiz bi parti olabilir mi.

esas

Hiç üzülmedim Baykal genel başkanına ve CHP ye ihanet etmiş Tayyip le görülmüştü kendi düşen ağlamaz

ufuk

Bahçeli... Neyin sözünü tuttun şimdi? Neyi ispatladın? Millet bir anlasa...

KOLTUKÇU

SN.BAHÇELİ;20 VEKİLİ AKEPE'YE VERDE GÖREVİNİ TAMAMLA.

ufuk

Tarih MHP'yi affetmeyecek. Ey mhp seçmeni. Rahat mısınız?

oduncu

tebrikler mhp sayın bahçeli uğursuz chp nin büyüsünden kurtuldu

defol mhp

seçim olsun pişmanım mhp ye verdigim oy için erken seçim olsunnnnnnnnnnnn

BAHÇESİZ

ALAYINA KARŞIYIM AMA AKP'NİN KOLTUK DEĞENEĞİYİM KOLTUK TEDARİKÇİSİYİM BAŞKANLIK PROMOSYUNCUSUYUM. BİLİN BAKALIM BEN KİMİM? *

SÖYLEDİĞİNİ YAŞAYACAKSIN

mhp akp ye yada chp ye destak olmadığından mı milliyetçiler satılmış oldular.?deget işine kılıçtaroğlu akp ile kualisyon kurmak için meydanlarda söylediği hesap soracağız diye diye oy toplayıp sonrada şartlarımızı hemen gerçekleştirmemiz sözkonusu değil dediğinde akp ile kualisyon kurarsa nasıl gerçekleştirecek meydanlardaki söylemlerini..madem bu millet akp ve chp ye mhp den fazla oy verdi ozaman milletin sözünü dinlesinler yada millet fikrini birdahaki seçimde değiştirsin bu kadar basit.

türkeş

sayın devlet bahçeli biz sana oyumuzu akp ye düşür diye oy verdik yükseltiye vermedik bundan sonra bekle alırsın oyu hayatımda solu oy vermedim bundan sonra güzümü kırmadan chp ye verecem oyum duy devlet bahçeli duy

görünen o ki

Önce barajın altı,sonra by by.MHP ye yazık ediyor.

nokta

ehehheheheh sen ne anlarsın Türk töresinden sen git ermeni töresine bak varmı böyle ermeni töresinde sahtekarlık yapmak olmadığın millettenmiş gibi davranmak ? cevap : elbette var :)

haa yırlı olsun.

MHP yi kutlarız hesap soracağım dedi,meclis başkanlığını verdi,şimdi artık koalisyon ortağı olma zamanı en yakışan aday kendidir.Durduk yerde seçmen oyu isterse artık ayıp olur,hesap zamanı kendinde şimdi,ortak oldu AKP nin işlerine,destekçi,lafla olmuyor,icraat yaptı ve destek verdi.

Bilal

Mhp milletvekilleri istifa edip Akp'ye geçsinler. :)

hayrina

sayın bahçeli emeklilik dilekçeni verirsin inşallah...

emekli mhp li

Baykal zamparalık yaptı oburu suleyman şah turbesını kaçıranlardan yani vatan toprağını satanlardan

emekli mhp li

bahçeli fadimenin kalçaları gıbı olüyü dirilti

derin

bu şekide anladık ki MHP koalisyona göz kırptı