BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.447,92

Mardin Kızıltepe'de patlama şehitler ve yaralılar var

MARDİN Kızıltepe'de askeri bir aracın geçişi sırasında patlama meydana geldi. Mardin Kızıltepe'den gelen son dakika haberlerine 4 asker şehit düştü, 6 asker yaralandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
kundemacı

Getirin Beşir ATALAY' ı açılım süreci yapsın.

atakan

pkk lılar cehenneme.pkk lılar memurlar kandile.

Misafir

askerleri fazla gezdirmiyeceksin sözüm komutanlara hala ders almamışlarki araçlar havaya uçuyor askerler şehit olup duruyor askerler maalesef profesyonel askerler gibi davranmıyor ölenler hep devre askerleri eğitim zayıf hedefi vurma çok zayıf bir çatışmada asker mermi istikakını 15 dakikada harcıyor

Yerel Haber

Mardin'de askerleri ve korucuları taşıyan araca yönelik bombalı saldırı gerçekleştirildi.... 12 korucu ve 9 asker Derik ve Kızıltepe Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada 4 asker yaşamını yitirdi.

Vatandaş

BU ÜLKEDE 14 YILDIR ŞEHİR VERİLİYOR. SİYASİ SORUMLULUK SIFIR. NE GARİP Kİ ŞEHİTLİK DE FAKİR FUKARAYA MAHSUS.

mazlum

Ülkemiz Kurtuluş savaşından daha agır bir tehdit altındadır.O zaman düşman belli idi yüz yüze mertçe bir savaş vardı ama şimdi kansızları maşa olarak kullananlara karşı savaş verilmektedir. Bu şerefsizlerin kandilde saklanan elebaşıları yok edilmedikce içim huzur bulmayacak.

Misafir

hep ayni numara,önce yarali asker var denir,bir kac saat sonra aci haber geldi denir,bu rakamlarda gittikce normallesir.

Misafir

oradaki HDP uyeleri ve yerel halk biliyordur bunu hazırlayan yardım eden yapan...suçluları ihbar edene yuklu miktar ödül ve suclu yakınlarını soruşturma ve tutklama yolu ile telafe edilsin..terore karışan yakınları hesap versin...dünyada heryerde yapıldığı gibi..

Erol Baron

Bu kadar şehit haberin resimlerinde görünen bozkırlar için ise, verin onlara orasını ve batıdaki Kürtleri de oralara defedin.

atasever

PYDli VE PKKlı memurlar vatandaşlıktan çıkarılsın. sınırdışı edilsin.

Acımayın

PKK PYD yi destekleyen kim varsa TC Vatandaşlığından çıkarın. Hele hele ailesinden PKK PYD ye katılanları direkt SINIR DIŞI edin. PKK PD yi savunanlara hiç bir devlet imkanı ödenek katkı yardım kredi kullandırmayın. Onlarda PKK PYD nin katlettiği ASKERLERİN AİLELERİNİN ÇEKTİĞİ ACIYI ÇEKSİNLER.

Haram

PKK PYD ve HDP lilerin üzerine KIRMIZI KALEM Çekim. TC Dairelerinden atın. Verilen maaş yardım ne varsa kesin. Onlara su bile haram su bile.

Misafir

Askerin sivil araçta gizlenmesi neyin nesi?

Nerdeee?

Niye CHP partisi doğru düzgün Ne PKK PYD ye ne de FETÖ ye laf etmiyor. Onlara saydırmıyor. Niye acaba?

Demircan Okka

Savasa hayir! Ölümlere hayir! Yoksulluga ve aciya hayir!

Demircan Okka

Savasa hayir! Ölümlere hayir! Yoksulluga ve aciya hayir!

Atılmalı.

Asker ölüyor Askerin anası babası karısı çoluk çocuğu mağdur oluyor. Esas cezayı onlar çekiyor. E Peki askeri katleden PKK lının ailesine ne oluyor. Hiçbir şey olmuyor. Ama olmalı. Adalet varsa olmalı. Kısasa kısas sa olmalı. Her PKK lının Anası Babası Kardeşi AİLESİ TC VATANDAŞLIĞINDAN ATILSIN SINIR DIŞI EDİLSİN KOVULSUN KOBANİYE.

Adam gibi

Yakalanan her PKK lının Ailesi TC Vatandaşlığından çıkarılıp SINIR DIŞI EDİLMELİ.Adam gibi mücadele edin ya.

  • 1