BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Mansur Yavaş'ın sonu ve Cemal Enginyurt

Ankara'da karşılığı olduğu muhakkak. Ama Mansur Bey'in Ankara'da Melih Gökçek nefreti ile beslendiği de ayrı bir gerçek. Rozetsiz adayın en büyük projesi Melih Gökçek'ti! Melih Gökçek, olmadığına göre, bu hiç İYİ olmadı!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Misafir

özhaseki ankaralımı değilmi sorun bu değil gördüğüm kadarıyla heyecanı yok ondan silik ve sevimsiz duruyor

Misafir

AKP 3'e bölündü: Kim, nerede? Yerel seçim gündeminin de sıkıştırmasıyla birlikte AKP içindeki ekipleşmeler iyice görünür hale gelmeye başladı.

Misafir

AKP başkanı bildiğimiz.../Bahçeli her dediğinize boyun eğdi ama dobra bir adam olan Cemal ENGİNYURT size eyvallah etmedi diye mi bu kıvranman? Ayrıca sizin 15 yıl boyunca kimlerle "kanka" olduğunuzu bu millet çok iyi biliyor.

Hadi bakalım

Sayın yazar sen korkmuyorsun heee helal olsun sana ...ama benim bildiğim cemal sanada gereken cevabı verecektir ....

timurlenk

numan beyin orduya zerre miktarı faydası dokunmuş değildir.

Ankara Cebeci Dörtyol-51 Acem

Cemal Ülkücüyse ben değilim artık.

Beypazarı

Mansur YAVAŞ şişirilmiş balondur hayatında hiç bir başarısı yoktur edebiyat okur Ankaralılar M.GÖKÇEĞİ mumla arar aha yazın kenara 30.11.2018 saat 15:10

Misafir

bu bahsettıklerını kımler bılıyor :)

Bingöl

Cemal ENGİNYURT , ÜLKÜCÜLERİN Yiğit Sesidir. Nokta.

Misafir

ankara mahsur yavaş diyecek artık

SADULLAH EVET

CHP Lİ, HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SÖZLERİ DAHA ÖNEMLİ..

Misafir

google'ın böğründe yazıyor, açıp okusunlar demişsin evet googlenin böğründe çok şey var sende akp ve mhp liderleri birkaç sene önce birbirlerine neler söylemişler bir bak ve onlarada biraz yorum yaz gazeteciysen,tarafsızsan,dürüstsen.

Misafir

Ben açıkçası Özhaseki'nin işinin zor olduğunu düşünüyorum. Kayseriden ve Boydaklarla olan ilişkisinden ve fetö söylentilerinden sonra kazanacağını zannetmiyorum. Kaldı ki karşısına Mansur çıkarsa şansı daha da azalıyor. Ankara için hayırlısı olsun.

MAGAZİN BIKTIRISI

ATV DE BİR MİLYONER Mİ SUNUYORMUŞ, PARTNERİ OLAY OLMUŞ. BU MEDYA İYİ İLGİLENİYOR, O YAZILAR KADAR DA İLGİLENMESEM YAZILARIN LA...

AH MEDYA

Sn Yazar; Kayseri'li işadamı Boydak; bizi Fetö ile tanıştırmaya Özhaseki götürdü ifadesine ne diyorsunuz ? Fetö ile mücadele nerede başlayıp nerede bitiyor sizce? YUKARIDAKİ İFADE NE DEMEK YAZAR, GAZETECİ.. HEPSİNE AÇIKLAMA YAPABİLİYOR MUSUN?

RTE53

Sn Yazar; Kayseri'li işadamı Boydak; bizi Fetö ile tanıştırmaya Özhaseki götürdü ifadesine ne diyorsunuz ? Fetö ile mücadele nerede başlayıp nerede bitiyor sizce?

GİT GİT

NİYE MANSU YAVAŞ SONU OLSUN Kİ... ÇOK DEFA KAZANMIŞ GÖKÇEK İN SONU OLDUĞUNU GÖREMEDİN Mİ? YUH BE SANA

Kutalmış M

Peki Hadi "efendi"; Cemal Enginyurt üzerinden senin MHP düşmanlığının sebebi nedir. Bu günlerde o yere göğe sığdıramadığınız Devlet beyin hatırı yok mu. Netice de onu Ordu listesine koyan ve seçtiren Devlet beydir. Azıcık ucundan köşesinden size partinize dokununca hatır gönül dinlemiyorsunuz. Zira yıllardır MHP ve Devlet bey düşmanlığı yaptınız. Menfaatinize uygun davrandı diye Devlet Beyi göklere çıkardınız. Allah muhafaza o devlet adamı şu an menfaatinize dokunacak iki laf etmesin..Allah korusun

  • 1