BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Manisa'da asker zehirlenmeleri 21 kişi gözaltına alındı

MANİSA'da asker zehirlenmeleriyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Kışlalara yemek sağlayan firmanın 21 çalışanı gözaltında. 72 asker ise hastanede.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Kara Murat

ASKERLERİMİZİ ZEHİRLEYENLER TSK'YA KUMPAS KURANLAR VE KOZMİK ODAYA GİRENLERDİR... TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNDE MEYDANA GELEN ZEHİRLENMELER KESİNLİKLE BİR TESADÜF DEĞİL, KOZMİK ODA'DAN ALINAN MAHREM BİLGİLERİN DÜŞMANLARA SERVİS EDİLMESİNİN SONUCUDUR... TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN EN MAHREM YERİ OLAN KOZMİK ODAYA GİRİLİP EN MAHREM BİLGİLER ALINIP DÜŞMANLARA SERVİS EDİLİRKEN UTANIP SIKILMADAN '''BEN BU DAVANIN SAVCISIYIM DİYENLER, TÜRKİYE BAĞIRSAKLARINI TEMİZLİYOR''' DİYEREK SIRITANLAR ve İŞBİRLİKÇİLERİ MUTLAKA YARGILANIP EN AĞIR BİR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMALIDIRLAR... SAVCILARIMIZ, DEVLETİN GİZLİ KALMASI GEREKEN BİLGİLERİNİ İFŞA EDENLER HAKKINDA İŞLEM YAPMAK İSTİYORLARSA İŞE ÖNCELİKLE KOZMİK ODA CASUSLARI, HAİNLERİ ve KUMPASÇILARI İLE BAŞLAMALARINDA ÜLKEMİZ AÇISINDAN HAYATİ ÖNEM TAŞIMAKTADIR... CUMHURİYET TARİHİMİZİN EN BÜYÜK GERÇEK CASUSLARI, GERÇEK VATAN HAİNLERİ TSK'YA KUMPAS KURANLAR VE KOZMİK ODA KUMPASÇILARIDIR...

Misafir

VALİLİK: HAYATİ TEHLİKESİ BULUNAN YOK bakan ışık ta şu an askerlerimiz iyi durumda diyorlar açıklamanın altında bir askerimiz yoğun bakımda bu nasıl açıklama yahu al kazmayı vur bellerine

Haspi Yıldırım

Vali Bey açıklamayı ne zaman yapacak?Hani psikolojik demişti öncekinde.Ya Hulisi Bey?O nerede, acaba merak etmez mi askerin durumunu?

Hasan Benli

Sayın Genelkurmay Başkanı ,sizi bu zehirlenen askerler ilgilendirmiyor mu?Sizi göremedik hastahanede?

Misafir

Atatürk'e hakaret eden Akit yazarına geçmiş olsuna giden HULUSİ AKAR bir ayda 4. kez zehirlenme vakası yaşanan Manisa'daki askerleri ziyarete gitmedi hala.

baltacı

ilkokullardaki gibi psikolojik te olabilir..bir kişi ishal olur,hepsi kendini zehirlenmiş hisseder..eğitimden kurtulmak için numara da olabilir..

Misafir

Hükümet bu olayın araştırılmasını istemiyor.Yandaş firmanın araştırılması isteği mecliste Akp ve Mhp tarafından reddedildi.Demekki var bir çapanoğlu.

muharrem

Daha 20 gün önce askerimiz öldü bu sistem hiç mi denetlenmedi. Manisa'da asker zehirlenmesinin ardı arkası gelmiyor. Ne zaman müdahale edeceksiniz bizim askerimizin sağlığı hayatı bukadarmı ucuz arkadaş

Misafir

bunuda bir kılıfına uydururlar merak etmeyin

ADALETLİİİİİ

SAYIN BAKAN VE VALİ BU AKŞAM DA DÜNKÜ YEMEKLERDEN SİZ DE YİYİN DE GÖRELİM BAKALIM BEYAN VERMESİ KOLAY

ahmet

bu askerlere neden değer verilmiyor bizim ülkemizde sadece siyasetçi olmak lazım

Red

Türkiyede zenginlerinki tatil veya raporlarla kurtulur, ancak fakir fukaralar askerlik yapar, onlar da berbat yemeklerle zehirlenir, zehirlenen asker 3 bini buldu.

Hakkı SEVER

Bu askerlerin AKP yönetiminden çektikleri nedir Allah aşkına!

vatan

asker kendi yemegini yapsın yesin

okuyun

BU İŞİN DOĞASINDA VAR DEĞİL Mİ..ASKER DEĞİL Mİ NE VERSEN YİYECEK...ASKER DEĞİL Mİ ŞEHİT OLACAK..ABV CAHİL İNSANLARIN..BUNU DA FETÖ YE YORUN BAKALIM AKİTLER..ÜLKEYE BAK HERYER KAN GÖLÜ HER ALLAHIN GÜNÜ ŞEHİT ARTIK HABERE CIKMIYORLAR..ŞEHİT OLURKEN HABERE CIKMAYAN ASKER YEMEKTEN ZEHİRLENİP VEFAT ETSE HİÇ CIKMAZ BİRKAÇ GÜNE MERAK ETMEYİN..

ADALET BU İŞTE

YEMEKHANEDE ÇALIŞANA FAZLA PARA VERİYORUZ DİYE ÖZELLEŞTİRDİNİZ ŞİMDİ SONUÇLARINI GÖRÜYORUZ VATAN EVLATLARINI ZEHİRLİYORSUNUZ YAZIKLAR OLSUN SİZİN ÖZELLEŞTİRME MANTIĞINIZ BU İŞTE GELECEKTE ASKERLİĞİNİ YAPMAMAK İÇİN MİLLETİ TEŞVİK EDİYORSUNUZZ SURİYELİLERE PARA BULUYORSUNUZ AMA ASKER E GELİNCE ZEHİRLEME TAKTİĞİ ZEHİRLEYECEK İNSANLAR VARSA O DA VATAN HAİNLERİ SURİYELİLERDİR NOKTAAAA

Misafir

Manisa'da neden sadece erlerin zehirlendiği belli oldu Manisa'da konuşan askerlerden biri komutanların kendileriyle aynı yemekleri yemediğini, kapalı konserveden yemek yediklerini açıkladı.

ADALET

İngiltere Yangının Ardından Ayakta!.......... Tepkilerin Odağı ADALET!............... ADALET OLMAZSA BARIŞ OLMAZ PANKARTLARI YOLLARDA!,

  • 1