BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.445,03

Mamma li Reis Erdoğan!..

Hain planların çöpe atılması, Batı’nın artan Reis düşmanlığı İtalyanların Türkler için söylediği o sözü Cumhurbaşkanı Erdoğan için akla getirdi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

‘Arakan’ sorunu: Emperyalist rekabet, cihatçı terör Karaçi’de doğan bir kişi, Ataullah Ebu Ammar Cuncuni, 2013 yılında kurulan Arakan Rohingya Kurtuluş Ordusu’nun (ARKO) başında Burma yönetimine karşı açık silahlı savaşa başladı.

Misafir

Şaban Dişli'nin atanması sus payı mı?... Dolar ne olur?__________________ “FETÖ” operasyonlarında sıradan vatandaşın 7 göbek sülalesinden hesap sorulurken, “baş darbeci” sayılan birisinin ağabeyine tanınan bu ayrıcalık şaşkınlık yarattı

Erol Baron

Evet. Dünya, bilhassa Müslüman coğrafya üzerinde hegemonyalarını ilelebet sürdürebilmek için hala Müslüman ülkeleri lideri görüntüsü veren Türkiye üzerinde Hristiyanların yapmayacağı hinlik yoktur. Kürtler sayesinde Türkiye'de tetiklenecek bir iç savaş sonunda Türkiye'nin SEVR antlaşması haritasına razı edilmesi planlanmaktadır. Bir de Orta doğu SEVR' i adını verebileceğimiz BOP var. BOP'un 2. başkanlığında ise RTE var" diye devam etseydi, yazar benden çok büyük alkış alabilirdi ama eli varmamış.

Misafir

Doğu ve Güneydoğu'da korkunç rakam!Kaynak: Doğu ve Güneydoğu'da korkunç rakam! __________________ Sokağa çıkma yasağı uygulanan Diyarbakır’ın Silvan, Sur, Lice, Dicle, Bismil; Şırnak’ın Cizre, Silopi, İdil ilçelerinde yaklaşık 1 milyon 200 bin kişi evlerini bırakıp göç etmek zorunda kaldı.

Misafir

Komünist Liseli06 Eylül 2017 00:47 Türkiye Komünist Partisi, 97. mücadele yaşını 5 kentte yapacağı büyük buluşmalarla karşılayacak.Haksızlıkların eşitsizliklerin, adaletsizliğin, sömürünün ortadan kalktığı bir ülke yaratalım dendi! ____________________________________Komünist Liseli0

Misafir

MSF, KHK ile kapatılan medya kuruluşlarının mallarını satışa çıkardı KHK ile kapatıldıktan sonra TMSF'ye devredilen radyo, televizyon ve gazetelerin demirbaş ve lisansları ihale yoluyla satışa çıkarıldı.

Misafir

FETÖ tutuklamaları yapılırken, iş birden bire yazar, gazeteci, akademisyen tutuklamasına vardı! Son dönemde ise Alman vatandaşlarına yönelik Türkiye’de yaşanan gözaltılar var!

  • 1