BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Kürtler'i Erdoğan'a düşman etmek istiyorlar!

Doğu ve Güneydoğu'da oluşturulan algı yüzünden, Kürtler'i her geçen gün AK Parti'den uzaklaştırıyor. Bu sayının daha da artmaması için, AK Parti'nin bir çıkış yapması, bir çare bulması gerekiyor. Bu algıyı yıkmanın bir başka yolu medyadan geçiyor.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 48 Adet Yorum
yusuf cetin

bu adamin düsman olmadigi kim var?

Hakkı AK

Erdoğan'ın kendisi özel çalışmalarıyla Milletin yarısını kendine düşman etti. Halen de devam ediyor. Başkalarının çalışmasına gerek yok.

Misafir

elinde silahla barışmı olur ??

KİMSENİN ßİR ŞEY YAPMASINA GEREK YOK

Erdoğan sadece Kürtleri değil ötekileştirici ve ayrıştırıcı diliyle hergün kendini zehirliyor zaten. Erdoğan karşıtlığı %65 şe dayanmış durumda..

Misafir

tüm tarihciler toplansın kürtlerin alparslandan beri yaptığı iyilikler karşılığında cumhuriyetle bu hale nasıl geldiklerini bir komisyon kurup ortaya döksünler eğer kürtler haksızsa bende birdaha kürdüm dersem namert olayım

Erol Baron

Kürtler bu ülkede ilk defa adam yerine kondular ama kıymetini bilemediler.

Misafir

bu sosyalistler tarafından enjekte edilmekte. tayyip beyin etrafındakilerde tuz biber katmaktalar

hasan dağlı

Boş ve ezberlenmiş kalıplardan, at gözlüğü ile dünyaya bakanların,entrika ile bir yere gelmiş ama bir baltaya sap olamamış,,ama aklı fikri balta ve sapta kalmışların, hayatta kalmışların,ekarde edilmişlerin, antidepresanların toplandığı yerdir

Misafir

neden akp baska parti yok mu turkiyede

Hayrullah Taşdelen

Erdoğan Kürtlerin isim babasıdır. Kürdüm diyemeyenlerin diline malına sahip çıkan yürekli bir dünya lideridir. Allah ondan razı olsun ki bu ülkede kardeşliği tesis etmiştir. Anlayana adam olana, Kürtler bunu inkar etmez.

Hayrullah Taşdelen

Erdoğan Kürtlerin isim babasıdır. Kürdüm diyemeyenlerin diline malına sahip çıkan yürekli bir dünya lideridir. Allah ondan razı olsun ki bu ülkede kardeşliği tesis etmiştir. Anlayana adam olana, Kürtler bunu inkar etmez.

Misafir

Çözümü başlatan kim arkadaşım ve bozan kim? Polisimizi ve askerlerimizi öldüen kim, iş makinalarını yakan kim, hendekler kazan, yollara bombalar döşeyen kim_

Misafir

Polislerimizi ve askerlerimizi öldürerek mi?

ömer hasan

hadi ordan seni erdoğan sevicisi..

Nankörlük eden kaybeder

Kim kendisine verilen nimete karşılık nankörlük ederse o nimet elinden alınır. Erdoğan iktidara geldiği ilk günden itibaren bölge halkına elini uzattı; hemen OHAL'i kaldırdı; katrilyonlarca yatırım yaptırdı; dileyen diledği yerde Kürtçe konuşabilir hale geldi; TRT Kürdî'yi açtı; Kürtlerin inkarı politikalarına son verdi. Peki karşılığında ne oldu? Eli kanlı PKK çözüm sürecine hep ihanet etti; silahlarını ve militanlarını çekmedi; yol kesme, adam kaçırma, yol ortasında insanları katletmeye devam etti; halkı ayaklanmaya çağırdı. Kürt halkı artık kararını vermeli: kandan beslenen Ermeni uşaklarının yönettiği bir örgütün peşinden mi gidecekler yoksa kendilerine gerçekten değer veren, vatan haini ilan edilme pahasına çözüm için çabalayan Erdoğan'a mı? Pkk'nın yalanlarını bırakın. Hala bu İngiliz oyununu anlamayan saf Kürt ya kendine gelir ya da Erdoğan gibi bir değeri kaybeder. Sonra çok ah-vah edersiniz, değerini bilemedik diye.

Misafir

biz kürtler zaten erdogana düsmaniz,kimsenin bizi düsman etmesine gerek yok.

Muş

Hadi bey kürtler ne istedi barış istedi Erdoğan ne yaptı?

salih

ne kürt sorunu ya,düşünmezsen olmaz dolmabahçe mütabakatını tanımıyorum kürt sorunu yok diyen kim suriye kürtlerine işidi saldırtan kim liste uzadıkça uzar birde kürtleri erdoğandan uzaklaştırıyorlar diye yazıyorsunuz,artık kürtlerin dünyasında erdoğan diye biri yok,bahçeli edoğandan daha yakın.

İlhan

Kürdüm ve Erdoğan kadar bize değer veren bir başka lider tanımıyorum. Kürdüm ama önce Müslümanım, Erdoğan başkan da Müslümanları düşünüyor, ayrıca mazlumların dostudur, ben şahidim.

vanlı

hadi sana kaç para ödediler?

kırmızıa alan

sözcü de bu medyalardan birisi.

Kızgın Memet

Hadi ordan ülke ne çektiyse yalaka basından çekti. Hele söyler misin iktidarı desteklemenin fiyatı ne kadar haketen?

kemalettin tunç

aslında kürtlerin kafası çalışmaz, kafaları çalışsa erdoğanın kendilerini ne kadar çok sevdiğini görürler, hatta sultan onları o kadar çok seviyorki, sevenin sevdiğine en sonunda yaptığını onlara yapacak...

hakkarili

bende kürdüm erdoğanın iyliklerini unutamayız sorunu olanlar kendini kürt diye tanıtan ermeni yahudi taşaronları allahın izniyle onlarında sonu gelecek

hasan

Osmanlı Türk Devletinde en büyük hatayı Cennet Mekan Sultan Abdülhamit Han yaptı..O gün 1907-1908 de çıkan 31 Mart Vakasını ve ayaklanmayı bastırmadı..O gün bügün bu coğrafyanın yüzü gülmedi..Çünkü kardeşi kardeşe kırdırmam diyordu..Duygusal davrandı..Devlet adamı duygusal davranmaz..O fitne ve ayaklanma milyonlarca insanın hayatına mal oldu..