BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Korkma!..Allah tuzak kuranların en hayırlısıdır!..

ABD oyunu sürüyor. Recep Tayyip Erdoğan’ın üzerine kurulan bunca tuzağı yerle bir etmesinin tek nedenini hala anlayamadılar mı?

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 10 Adet Yorum
Misafir

Ohaaaaaaaaa!... Türkiye ekonomisine ilişkin 2017 ikinci çeyrek büyüme rakamlarına ilişkin, Almanya’nın en büyük ikinci Bankası Commerzbank, “Türkiye, şaka mı yapıyorsun?” başlığıyla dikkat çekti çarpıcı bir rapor hazırladı. Financial Times gazetesi de rapor yayınlanır yayınlanmaz haber yaparak, Türkiye ekonomisinin büyüme rakamlarının siyasi iktidarın eliyle şişirildiğini iddia etti.

sessiz çoğunluk

İkdidarı sevmeyebilirsin ak partiyi sevmeye bilirsin kendin legal yollardan ikdidara gelmek için mücadele edebilirsin amma bukadar hainliğin sonunda ikdidara gelecek bir ülke kalmayacak.Memleket üzerinde oynanan bu kadar oyuna rağmen hala kafasını kuma gömenler bu millet size nasıl oy versin.Bu memlekette her şey bol amma hainde bol vesselam.

nadim hatipoğlu

abdulhamit han cennet mekan zamanındaki hainler ve yardakcıları olmasaydı bu gün türkiye cumhuriyeti dünyanın süper gücü olurdu bu günkü hainler ve fetöcüler aynı görevi üstlenmişler reisi sevmeyebilirsin ama yaptıklarını inkar etmeyin geçmiştede çok siyasetçi gördük ülkemize katkısı olandan ALLAHCC.razı olsun.

Misafir

AaaKeePee'liler Ona Reyis diyor!... Sorun Yok!...Evet O bir Siyasetci Değil Reyis!

Misafir

Araştırmaya göre yarın seçim olsa; AKP yüzde 29.5...............

hakkı

izinden gittiğin müddetçe.Rabbim yar ve yardımcın olsun sayın cumhurbaşkanım.

Misafir

Türkiye’yi NATO’ya sokan DP’nin, Missouri Zırhlısı’nı İstanbul’a davet etmesi, Türk tarihinin kara bir günüdür. Missouri, Amerika’nın en önemli ve meşhur gemilerinden biriydi. Japonya’nın teslim anlaşması bu zırhlıda imzalanmıştı. 1946’da vefat eden ABD Büyükelçimiz Münir Ertegün’ün naaşını getirmişti. Buraya kadar herşey normal. Ancak, ziyaretin bizim açımızdan dramatik bir yanı vardı DP iktidarının emriyle, İstanbul’da gazinolar ve genelevler boyanır, tüm kent süslenir, ABD askerlerinin İstanbul’u kirletmeleri için her türlü hazırlık yapılır. Genelevin duvarlarının beyazlara boyanması ve üzerine de İngilizce “Hoşgeldin denizci” yazılması hâlâ hafızalardadır.

Misafir

Menderes hükümeti döneminde TBMM kararıyla Kore Savaşı'na Birleşmiş Milletler komutası altında ABD ve Güney Kore'nin yanında çarpışmak üzere asker gönderilmişti

Misafir

Amerika ile Kavga değil... Amerika, Avrupa Birliği ülkeleri gibi Asgari ücret, Eğitim, Hak Hukuk Demokrasi istiyoruz.___________________Emekli Öğretmen.

Erol Baron

Ekonomiden yazarken daha dikkatli ol sn yazar. Çünkü TC 40 yıldan beri hep %5 büyüyor ve yalnız ""küçük ekonomiler"" bu ölçekte büyüyebilir. Rakamlarla bir misal verirsek, TC ekonomisi %5 büyüyünce 40 milyar dolar büyür. Oysa, Alman ekonomisi %2 büyüdüğünde 60 milyar dolar büyür. Konuyu 2023 te TÜrk ekonomisinin dünyada 10. en büyük ekonomisi olmasına getirirsek bunun için %5 büyüme yetmez. Bunun için en az %15 büyüme lazım ki bu da, yerli oto, yerli tarım, yerli uçak, yerli tren, %100 yerli savunma, yerli veya milli mağazacılık yerli, yerli yerli vb. olur, yoksa bu imkansız..... ""Bilmiyorlar miki mesele Türkiye’yi BOP kapsamında bölmek ve parçalamak için kendi içinde kargaşa çıkartmak" cümlene ise çok güldüm çünkü BOP eş başkanı içimizden biri.... ABD'ye gelince, onun hakkından İRMA lar gelece gibi görünüyor.

  • 1