BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Konukları Ahmet Hakan'ı bezdirdi! Vallahi...

Ünlü gazeteci Ahmet Hakan Tarafsız Bölge programında sorusunun yanıtını bir türlü alamayınca konuklarına isyan etti. Hakan "Böyle bir tartışmanın yapıldığı ülkede seçim yapılmaz. Geçen hafta da aynı konuyu ele aldık. Ben vallahi işin içinden çıkamıyorum" diyerek tepki gösterdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

oraya çıkan doğrunun peşinde değil aman tuttuğum taraf zarar görmesin kimin ne diyeceği önceden belli doğru falan yok en iyisi sorvavır bunları izleyeceğine sörvavır izle en azından insanın morali bozulmaz.

Misafir

Bunlar gazeteci mi magazinci şov yapıyorlar halkı bilgilendirmek yok.

Misafir

Artık televizyon kanallarındaki açık oturum ve tartışma programlarını izlemiyorum Neden derseniz hep aynı kişiler hep aynı şeyleri söylüyorlar bazı kanalların da müdavimleri var onlardan başkasını çıkarmıyorlar biraz farklı insanlar yorumcular çıkarın çok yeterli insanlar var bulun onları gazetecilerin içinden bulun farklılık olsun farklı düşünceler ortaya çıksın

Misafir

Ülkede oy verecek muhalefet partimi kaldı Chp diyorsunuz oda sesam müyap tiyatro sanat Halkın geçimi,işsizlik,pahalılık, hukuk yerlerde Ama halkı heyacanlandıracak umut verecek lider yok İyi partiyi takip ediyoruz son çare

Ramazan Şener

Bunun derdi program yapmak değil ki, ağababalarının kendisine verdiği FİTNE FESAT işini yüksek reytingle yapmak... OLAY BUDUR!

al.

a. hakan tarafsız bölgeden akp ye yanaşdıkça yandaş medyada gündem oluyor gibi..

ALİ

KANAL D HABERİNİN İÇİNE EDEN ADAM..BAŞKA SPİKERMİ KALMADI MEMLEKETTEDE BUNA HABER SUNDURUYORSUNUZ.

MİSAFİR

AHMET EVLADIM SENDE EMPERYALİZMİN KOKUSU VAR SENDEMİ BRÜTÜS

Misafir

bir gazete birisi için 'hergele' diyor. çok merak ediyorum.acaba hergele olmak iyi bir şey mi?

erdoğan

MHP kongresi tek adayla yola devam kararı almış?adayı mhp^de kim belirliyor?

polis mağdur

Daha önce yazmıştım; İzmir Angels Night Clubte Rus Revü hayat kadınları ile basılan 2 Emniyet Müdürü yardımcısı kim? Asayiş operasyonu sonucunda polislere direnen hatta tayinlerini çıkaran bu emniyet müdürleri kim? Görevini yapan polisler neden kıskaca alındı tehdit edildi. Bayan komisere tokat atan A.S. hala neden görevinin başında? Konu Ankara'ya aktarıldı mı? Ankara bu kadar özveri ile Gece kluplerindeki çalışan müdürlerini biliyor mu? HAİN FETÖ Darbesi sonrasında göreve getirilen bu müdürler mi ülkeyi savunacak soruyorum size???

  • 1