BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.439,92

Kim bu doktor?

Akşam saatlerinde TEM otoyolu Kaynaşlı gişeleri mevkiinde meydana gelen kazada aynı araç içerisinde yolculuk eden iki kişiden baba olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralı çocuğu ameliyat edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 4 Adet Yorum
Misafir

Ahmet Şık'ı esir alan OHAL mahkemesi ne delil Gösteriyor?......

Osman Göbekli

Önce ahlak, namus ve hakkaniyet. Kadın, eşitlik, ,isdihdam vs. ile kadın, görüntü ve ekonomi bakımından sömürülmekte. Yazıklar olsun karısının emeğini sömüren erkeklere. Yazıklar olsun karısını canavar bakışların önüne atanlara. Yazıklar olsun canavarlaşan para hırsını kalkınma adı altında masumlaştırarak kadını köleleştirmeyi teşvik eden murdokçulara...

Misafir

Bu çirkin leke silinmeyecek!.................. Kim bu sadi/------------Mühürsüz oyların kabulüne karar veren Yüksek Seçim Kurulu'nun başkanı kim? Sadi Güven adında biri… Yargıçlık yaparken AKP tarafından önce Adalet Bakanlığı Müsteşarlığı'na getirilen Sadi Bey............“AKP'ye bu kadar yakın olduğuna göre, iki buçuk yıl sonraki seçimlerde onu AKP'den milletvekili adayı olarak görürseniz şaşırmayın”

Erol Baron

Kadınlar iş bulamıyor çünkü erkekler kadar zeki değiller" dediğimde, beklediğim tepkiler hemen gelmişti. O zaman, TV lerdeki bilgi yarışmalarına bakın beni anarsınız dediğimde itirazlar hemen kesildi. Evet. Fransa'da ve Türkiye'de TV bilgi yarışmalarında kadınlar çok başarısız. Türkiye'de "Kim milyoner olmak ister" yarışması bunu en belirgin örneğidir.

  • 1