BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,94
ALTIN 2.442,97

Kılıçlar erken çekildi! Muharrem İnce'den Kılıçdaroğlu'na ağır sözler

CHP Genel Başkanlığı'na adaylığını açıklayan Muharrem İnce, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. İnce, "Ben kendime mankafa dedirtmem" ifadelerini kullandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
HAKARET ETMESEN.????

lİDERİNE DE DEDİRTMESEYDİN,KOZ OLARAK KENDİNE Mİ SAKLADIN.GEÇEN SEFERDE HAKARET ETTİN SONRA PARTİDE KALDIN,OYUM ARTIK AKŞENERE OLACAK.SİZDE ÜMİT YOKMU NE.??

kabuzer

İnce TAVŞAN ADAY. Delegelerin büyük çoğunluğu da K.K.'nun adamları

Misafir

kUMPAS İLE GELEN KUMPAS İLE GİDER BAŞKA YOL YOKTUR.

Hakkı

Kılıçdaroğlu bu kadar seçime girerek şansını denedi, hep kaybetti. Artık çekilmeli.

misafir

Sayın Muharrem İnce ve Ümit Kocasakal ın chp nin genel başkanlığına gelme şansları asla yok. chp de demokrasi varmış. Güldürmeyin beni.İçindeki kavgalardan belli oluyor demakrasinin olup olmadığı. KK tüm delegeleri değiştirdi ve kendisini sevenleri getirdi. chp ye genel başkan olmak ya KK aday olmayacak ya da KK yı yeni bir kumpas ile al aşağı etmek. Yani chp de demokrasi var diye normal yollardan asla chp genel başkanlığı değişmez. Kaset olayı olmasaydı KK genel başkanlığa gelebilir miydi acaba?

Misafir 2

Chp icindeki baskanlik secimlerinde hukuk uygulamiyor tek adam diktatorlugu var oda kilicdaroglu chp nin zerre kadar demokrasiye saygisi yok 10 yildir akp %50 oy aliyor.chp nin akp den ogrenecegi cok sey var.

Misafir

chp içindeki başkanlık seçimleri hukuk çerçevesinde sürüyor.chp nin demokrasiye saygısı belirgin özellik.akp de olduğu gibi tek adam sultası yok.tek adamdan başkası aday olamaz denilmiyor.parti genel başkanlığı için çıkan adaylar hainlikle suçlanmıyor.akp,chp den demokrasi öğrensin.

Misafir

ÇOK HAKLISINIZ KAÇ KERE ÇIKTI KAYBETTİ MUHARREM İNCE AMA UNUTMAYIN Kİ KAYBETME REKORU KILIÇDAROĞLU'DA :) KİMSE ONUN KADAR KAYBEDEMEZ...

al

yandaş medya muhalefet bitirmeye devam ediyor. chp de muhalif konuşunca kılıçlar çekilmiş savaş oluyor... tek parti artık sizin olsun

Misafir

her secımı kaybetmıs bır lıder ılkldefa dünyada koltuğu bırakmayan bızde var bu kafayla akp hep ıktıdar olur

Misafir

BU İNCEDE PARTİSİNE ZARAR VERMEYE BAŞLADI.ARKADAŞ KAÇ KERE ÇIKTIN KAYBETTİN. UTANMIYORMUSUN GÖREVİNİ DÜZGÜN YAPAN DOĞRULARI EFNDİÇE ANLATAN KEMAL BEYEİ KARALAMAYA.???BAZILARANI GALİBA AKPNİN GAZINA GELİYOR. KABASAKALDA ADAY OLMUŞ İYİ GÜZEL .ADAYSAN KANUNEN YARIŞ YAP AKQPYE DİYEMEDİKLİRİHİ KILIÇTAAROĞLUNA SÖYLÜYOR. İÇİP İÇİP SALYASÜMÜK ADAY OLUNMAZ EFNDİ OLUN ARTIK.

Misafir

YİYİN BİRBİRİNİZİ PARÇALANIN,

  • 1