BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Kılıçdaroğlu'ndan yeni yönetim yorumu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeminiyle yaşayan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişle ilgili yaptığı değerlendirmede “Bu dönemde Meclis’i aktif şekilde çalıştırmamız gerekiyor. CHP grubu ciddi ve bilgiye dayalı bir muhalefet gösterecek” dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
fikret boduroğlu

cumhurbaşkanı seçilen kişi göreve başlamak için yemin ederken,milletvekillerinin ayakta beklemesini doğru bulmuyorum.yemin için meclis huzuruna gelindiğine göre ,üst oluşum meclistir.yemin esnasında ,milletvekillerinin oturuyor olması daha doğru olur.var olan temayül değişmeli.

ss.sebo

Bu hareketi yapıp da daha sonra Sayın Cumhurbaşkanına oy veren %52,5 dan nasıl oy devşireceksin ki? Hem %52,5'a hakaret edeceksin seçim zamanı da gelip bana oy verin diyeceksin. Neden iktidara gelemediğinin özeti yaptığı bu harekettir. Böyle davranan, bu ülkenin Cumhurbaşkanına saygı göstermeyen birine oy moy vermem arkadaş.

Misafir

git artık git emmoğlu istifa et git torunlarını sev, bahçe sula çiçek yap vs. balık tut kahvede tavla at. haa camiye de git artık yaşında adın gibi kemale erdi yani. git artık kardeşim yaa. düş milletten.

Misafir

😂😂😂😂😴😴😴😴😴😴🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔😅😷😷😷😷😷😷😷😷😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷😴

Ke-mal

Ne anlatıyor bu? Hala sandıkların başına çağrısı yapıyor sanırım?

ANALİZ UZMANI IRIZA

VAH VAH VAH VAHHH VAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH KARADENİZLİ MÜTEAHİTİN İNŞAATINDA BİR İŞÇİ 8 KATTAN AŞAĞI DÜŞMEYE BAŞLAMIŞ KARADANEZLİ BAŞLAMIŞ ULA ULA ULA ULA ADAM YERE ÇAKILMIŞ O KARADENİZLİ BAŞLAMIŞ ULAA ULAAAA ULAAAAA SENİNKİDE O HESAP KIÇINDAROĞLU

  • 1