BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Kılıçdaroğlu, Tayyip Erdoğan'a diz çök diyor!

FETÖ eliyle, bir kez daha Tayyip Erdoğan'a "diz çöktürme" girişiminde bulunuyorlar şimdi. Amerika'daki Zarrab'a sığındıkları yetmiyormuş gibi, Türkiye'deki Zarrabları da devreye soktular.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 36 Adet Yorum
Misafir

man belgeleri yalan ya da sahte degil ..sadece yanlis anlatildi..ama hala aciklanamayan bir büyük miktarda Para girisi var...sizin göreviniz bu belgelerin icerigine ulasmak ve bu icerigi bizlerle paylasmak ..laf üretme isi artik bayatladi..

Misafir

bırakın bu ululama işlerini...size göre hava hoş..büyük deyince işler iyi gidiyor...ama olan mısırlı ihvana oluyor..filistinli muhammed e oluyor...size de buradaki müslümanı uyutmak kalıyor...devlet çökmüş..sen diz çökmekten bahsediyorsun..

Misafir

Evet Kim Bu Müslümanlar?........Anadoluya nereden geldiler?

Gül

Yazar kisilik. Simdi senin ne yazikki bu kisligin cok düsük. Düsünebilme yetenegin zayif. Gariban bir yorum yetenegin var. Gözünün önüne delilleri soksalar dahi görmeyecek kadar da kör olmus gözlerin. Kalemin satilik. Sana tavsiyem: yazini yayinlatmadan önce saglam birilerine okut ve onaylarini al.

Misafir

New York’taki davada niye AKP’li gazeteci yok.

Misafir

Atilla'nın avukatlarından Victor Rocco, iş adamı Rıza Sarraf'ın ABD Hazine Bakanlığı Yabancı Varlıkların Kontrolü Ofisinin (OFAC) yaptırımlar listesine alınması için Halkbank tarafından 2014'te ABD'ye bildirildiğini söyledi...Tek Suçlu tayyi

Misafir

Son dakika… Atilla’nın avukatı Sözcü’ye konuştu: FETÖ terör örgütü mü?................ Buna kim Karar verdi?........ Hangi Mahkeme?

Misafir

Kardeşiniz giderken savunma nöbetini sizemi devretti. Yaa Allah aşkına birgün eleştiri yazısı yazın sizin gerçek gazeteci olduğunuza inanacağım.

Misafir

Süleyman bey düne kadar kapısında yatıp kalkıyordunuz nerdeyse neden şimdi şarlatan oldu nemalarmı kesildi vah yazık üzüldüm

Misafir

Şimdi iki çember sakallı orada burada Amerikan ve İsrail bayrağı yakarlar!... AKP'li İslami Medya Dünya Büyük sert Tepki gösterdi der................... _____________MEDYACI

Misafir

Polis katili kız,Karayılanın kırmızı fularlı kızı desem,ama balık hafızalı olduğumuz için kimse hatırlamaz.Birisi ünlü yapmıştı bu teröristleri.

Misafir

Sarayın anketçisi Kulat açıkladı; Erdoğan'ı kesin sevenlerle sevmeyenler oranı 40'a 40. Geri kalan yüzde 20'yi konuşuyoruz. İşte o yüzde 20'nin içinde Zarrab meselesi tahmin edildiğinin aksine AKP'ye yarayabilir ama Kılıçdaroğlu'nun söylediği şeyler aslında önemli olan!.......Seçmende bir uzaklaşma alanı oluştu.

Misafir

Sarraf'ın ABD'deki duruşmada, Türkiye'deki yargı mensuplarına da rüşvet verdiğini itiraf etmesi, "Bu savcı, hakim ve yargı mensupları kimler" sorusunu akıllara getirdi. savcı EKREM AYDINER: Sarraf Süleyman Aslan, bakan çocukları ve 53 kişiyle ilgili takipsizlik kararı vererek dosyayı kapattı.

Misafir

SOR BAKALIM_________________________________________Sevgili Erdoğan Bey de!_______ Sen AKP Genel Başkanı Değil misin.... AKP iktidar Değil mi... Senin Partin elindeki Devlet bankalarında sahte dekont mu düzenleniyoR........

3q4

özışık bence senin biraz aydınlanyama ihtiyacın var çıkar dünyası sende kendine çevir biraz dolarları

haydar

Kul hakkı yiyenleri savunan zavallılar yatacak yeriniz yok.

Misafir

rüşvetçiler yargılansın diyor... çök demedi...

Misafir

VALA GARDAŞ HANGİ ÜLKEYE UŞAKLIK YAPARSANIZ YAPIN NE BELGE TAPE UYDURURSANIZ UYDURUN BU SAVAŞ İSLAMLA KAFİRLERİN SAVAŞIDIR .ERDOĞAN VERSELERDE HARAM YEMEZ HIRSIZLIK YAPMAZ İHANET ŞEBEKLERİNE KARŞI OYLARIMIZ AK PARTİYE REİSİN ARKASINDA BU AZİZ MİLLET OYUNUDA OYUNCULARIDA ÇOK İYİ GÖRÜYOR MERAK ETMEYİN

MİSAFİR

VALA REİS ABD UŞAĞI KEMALİ OTUTURDU

Misafir

Kılıçdaroğlu'nun ne olduğunu senden çok biliyoruz biz... Liderlik vasfı olmayan eski bir bürokrat... Ancak sen de sadede gel! Kıvırtma ve dürüst ol! Kendine bu soruları sor ve cevapla... 1.Reza ZARRAB önce neden kahramanınızdı,şimdi neden hain ve alçak oldu? 2.AKP tarafından tertemizler denilen bu 4 eski bakan rüşvet aldılar mı almadılar mı? Gerçekten Müslümansan,doğruysan, dürüstsen ve en yukarının da yukarısında biri var diyorsan!

Misafir

Belge çıkınca sahte, tape çıkınca montaj, dava açılınca kumpas, gerçeği söyleyenler hain oh ne ala memleket.

Misafir

Belge çıkınca sahte, tape çıkınca montaj, dava açılınca kumpas, gerçeği söyleyenler hain oh ne ala memleket.

tepe

bazi insanlar utandiginda,, yanlis bir sey yaptiginda, cok büyük bir yanlislik yaptiginda yüzü kizarir.. kimiside piskin piskin güler hic bir sey olmamis gibi!!

uyan mıllet

arkasınaTURK bayrağıylatv şohv yaptı o zman kahramızdı devlet madalyası takacaktınız şımdıde fetocumu oldu kışısel olaylar hıç bır zaman mıllı olmaz

Misafir

Gizlilik kaydı kaldırılan diğer bir belgedeyse Zarrab’ın erkek olduğu belirtilen bir kişiyle yaptığı 6 dakika 40 saniyelik telefon görüşmesinin kayıtları var. Belgeye göre, Zarrab’ın konuştuğu kişi, “Mevlüt ve Bekir’le görüşeceğini” ayrıca avukat Şeyda’nın da bu kişilerle görüştüğü bildiriliyor. Gizlilik kaydı kaldırılan resmi belgelerde, Şeyda’nın, "Beyefendi"yle görüşüp, gerekirse Obama’yı aramasını telkin edeceği, başkanın danışmanıyla temasta olduğu belirtiliyor. Belgelerde ayrıca Cumhurbaşkanının danışmanının bunun Zarrab meselesi değil ulusal bir mesele olduğunu ifade ettiği belirtilerek, “Bekir’le konuşup beyefendiyi de bilgilendirecek. İbrahim konuyla ilgilenip Bekir ve Mevlüt’le konuşacak, Cumhurbaşkanı Obama’yı arayacak” deniyor. Bekir belli Bozdağ Mevlüt'de Çavuşoğlu peki SİZCE BU BEYEFENDİ KİM?