BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.435,85

Kılıçdaroğlu-Akşener buluşması FETÖ organizasyonu!

Başkan Melih Gökçek'e göre 2019'a doğru muhalefeti FETÖ organize ediyor.Hedefleri Reis'e Yüzde 51'i aldırmamak.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 6 Adet Yorum
Misafir

Osman Diyadin efendi bu yazı için ne kadar aldın sahi. Sen nerede yaşıyorsun sadece şu son bir haftaya bak Ankarada yaşanan rezaletleri göremeyecek kadar körsen başka bişey demiyorum.....Nihayet Ankaraya denizi getirdiler....

turgay

İnsan yalaka olunca işte böyle olur.Hava kirliliği doğal gaz ile bitti haberin yok. Ankara metrosu diye bir metro mu var. O zaman Paris,Londra, Moskova'dakiler ne oluyor.Kafanıza saksı düşse Fetö'den bileceksiniz.Ayrıca Meral hanım ile fetöyü bir araya getirmeye boşuna uğraşmayın.Yoksa siz de Meral hanımın dediği yalancı ,şerefsizlerden olursunuz sizin tercihiniz.

Misafir

osman diyadin sen nerde yaşıyorsun. Sokağa çıkta birde Ankaralılara sor bakalım. Bir hava kirliliği Melihten önce bitmişti Melihle tekrar başladı. Metro kimin zamanında başladı Melihe mal etmeye çalışıyorsun başladıklarınıda bitiremedi bakanlığın üzerine yıktı. O ancak çiçek böcek havuz dan anlar.....

idam şart

fetö pkk ve bu tip oluşumlarla mücadele etmek için olmazsa olmaz idam dır melih gerçekten fetö israil bağlantısını ilk dile getiren kişi olarak cesurca davranmıştır.

frekans

En büyük organizasyon BOP projesi yan ürünü olan Ak Partidir.

Ya ya tabi tabi.

Fetö ile her türlü haltı yiyenler,kendi günahlarını örtmek için şimdi Akşenere,CHP ye saldıracak kadar şaşırmışlar.Abe düne kadar kolkola kucak kucağa yemediğiniz halt kalmadı Fethullahçılarla.Ama bu millet salak olmadığını referandumda gösterdi.Gerçi onu da üç kağıtla değiştirdiler zar zor evet çıkardılar.

  • 1