BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.436,75

Kemal Kılıçdaroğlu'na reva gördükleri galibiyetin faturası

Kemal Kılıçdaroğlu 790 oyla yeniden genel başkan seçildi. Hayırlı olsun. Hayırlı olsun da, bu galibiyet CHP için pek hayırlı olmayacak gibi. Bu galibiyeti Kılıçdaroğlu'na reva görenler, 9. yenilgiye zemin hazırladı aslında.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
reel

kılıçdaroğlu akparti için velinimet, türkiye için bir felakettir. kılıçdaroğlu "siyasal olarak" akparti için ideal bir rakiptir. değişmemesi işimize gelir. bırakın kalsın.

GUNAH ÇIKARTAN MERAL ABLAAAA

NE OLDUGU BELLİ OLMAYAN KRİPTO MİSAFİR ELİ KANLI YALANCI DİNSİZ YOBAZ KATİL FETÖ GİBİ UMUDUNU KÖTÜ PARTİYE BAGLAMIŞ EEEE NEDE OLSA KUMPAS PARTİSİ ONLARADA BU YAKIŞIR.

Konuk

Bülent Ecevit'te birakip gitmemisti. Partisini son secimde %1,5 e düsürünce gitmek zorunda kalmisti, zihinlerde kötü bir iz birakarak. Ayni yolu Kilicdaroglu izliyor. CHP ni bitirmek gibi bir misyonu üstlenmis olmali. CHP tabaninin oylari gelecek bir secimde Iyi Parti'ye kayacaktir.

Misafir

iyi parti geliyor chp nin yapmadıgını yapacaktır

Çok mu üzüldünz.

E sevinin o zaman bu mantıkla daha ne istersin,demokrasi var chp de işaret parmağı geçersiz,ancak değişmeliydi,tüzük değişikliği yapılır şimdi,

Misafir

Bu Ay Saraydan Ne Kadar Para Geldi?.................

karşıyakalı

AK PARTİYE OY VERMİŞ BİRİSİ OLARAK BU DURUMDAN HİÇTE MEMNUN DEĞİLİM.ÇÜNKÜ GÜÇLÜ-İTİCİ GÜCÜ OLAN BİR MUHALEFET İKTİDARIDA KAMÇILAR.VE BUNDAN ÜLKE KAZANIR.

MÜTEDEYYİN YURTTAŞ

2002'ler, 2007'lerde sizleri ve destek olduğumuz yeri bir şeyler yapacak dedik ama memleketin hali ortada. Bu yandaşlığınız artık sökmüyor. Ne var ki muhalefetin bir birine olan muhalefeti sizlere iyi malzeme çıkardı. Gayri yazacak bir şeyleriniz kalmamıştı...

A. Kar

Vizyonu halis olmayana misyon emanet edilince böyle olur. Kazanan yok, kaybeden çok.

Misafir

Hadi bey kılıçtaroğlunun seçilmesine bir kişi çok sevindi bence bu seçimin galibide o sevinen ismide sana bilmece olarak sorayım kim olabilir aceba saygılar ha chp değişmez kafa yormayada değmez.

Arif Y.

"Muharrem İnce sahici konuşmasında "yapmayın, etmeyin" dedi ama sesini duyuramadı.. O kadar bağırdı halbuki.. Niye duymadılar acaba?" Soru mu bu? Tabii ki mezhep tutuculuğundan!!!Aksini düşünen yok ta, dillerdiren yok!!!

ertürk göktürk

kurnazlık ediyorsun..sizde çok iyi biliyorsunuz ki chp li biri aday olursa teyip zorlanmayacak.korkunuz herkese hakını savunabilecek ve herkesimin oy verebileceği ortak bir adayın çıkması.

  • 1