BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,83

Kemal Bey karar ver artık 'Biz şehit miyiz hain mi?'

Sayın Kılıçdaroğlu Anadolu insanının çok anlamlı bir sözü vardır.Der ki ‘Kimse adaleti öğretmesin bize, ihanet edene merhamet edilmez bizde’ Biline...

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

bakanımızn biri karar vermiş sayın yazar yürüyenler için

Misafir

kontrollü kelimesi yanlış.. bunda hemfikiriz de... 15 seneden bu yana ne halt edildi peki? kontrollü demeyelim de; "es geçilmiş" diyelim..."bir şey olmaz" mantığı diyelim...sonuç, "uyuklanmış" diyelim... o halde baş sorumlu ve suçlu kim? ben değilim her halde değil mi!ben aldanabilirim,buna az da olsa hakkım var...Amaaa...bu ülkenin sorumluluğunu alan yönetenlerin asla ve kat'a aldanma hakları yoktur,olamaz!

Hakkı GÜL

Gerçeklerin alenen saptırıldığı buram buram yanık kokusu karışmış bir yazı. Yandaş yazar "şehit mi değil mi" sorusunu yetkiyi elinde bulunduran iktidar partisine sormalı. Ayrıca: FETÖ hainse ne istedilerse verenler ne oluyor?

.Komünist Öğrenci

Kemal Bey karar ver artık!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Hemen sonuç isteyenlere haberimiz kötü: En küçük değişim için bile bu düzenin Yıkılması ve Topyekûn değişmesi şart..

Misafir

Türkiye’nin yaşadığı sorunlar Türkiye’ye özgü değil. AKP dünyada benzeri olmayan bir parti hiç değil. Etrafımız artık Erdoğan gibi liderlerle dolu....Ağırlaşan ekonomik ve sosyal sorunlar Dünyanın her yerinde diktatoryal yönetimlere doğru meylediyor.

Misafir

Rejim Gene Dündemde!_________________Son dakika… Evrim teorisinin müfredattan çıkarılması dünyada geniş yankı uyandırdı...................... Çok sayıda uluslararası gazete, TV, yayın kuruluşu, STK ve bilimsel kuruluş kararı eleştirdi.

Erol Baron

CHP'li değilim ama sıfır kötü niyetle askerler ve Kılıçdaroğlu arasında bir bağ kurmak mümkün değil. Bu arada 1974 te bir CHP'li olan B. Ecevit'in Kıbrıs için neler yaptığını ve AKP'nin Rauf Denktaş'a verdiği eziyeti de unutuyorsunuz veya bilmiyorsunuz. AKP sevdalısı olduğunuz için bir şey daha unutuyorsunuz o da AKP ve BOP eşbaşkanı gibi hiç bir CHP'linin FETÖ ve BOP'u Türkiye'nin başına bela etmediğidir.

  • 1