BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Kadir Topbaş görevi neden bıraktığını açıkladı!

Geçen günlerde görevinden istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı Kadir Topbaş görevini neden bıraktığını açıkladı. Topbaş, “Neden bıraktınız” sorusuna “Öyle lüzum gördüm, böyle istedim” yanıtını verdi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

YERİNE KİM GEÇECEK? HERYERDE - HERSEYDE - BILGI - YETKI - YETISEN - DEGISEN - COK YÜZLÜ - BASIN BASI GELECEK

f.nur

iyiki Erdoğan, topbaş karakterinde değil, yoksa çoktan öyle lüzum görür kaçardı, bizde suriyeliler gibi perişan olurduk. :(((

ALİ AL

GERÇEĞİ AÇIKLARSA BAŞININ BELAYA GİDECEĞİNİ DÜŞÜNENLERDEN.DAVUTOĞLU GİBİ.YAŞASIN DEMOKRASİ

Hakkı SORAN

Başkanlığı AKP'liler yüzünden bırakmışsa partiden de istifa etmesi gerekirdi. AKP'lilerin etkisi yoksa niye istifa etmişti!? Muhalefet mi sıkıştırmıştı?

mustafaaaa

bende çözemedim neden anlayan anladı sen niçin bıraktı ğını sağır sultan biliyor hala masum rolü oynuyorlar

Misafir

topbaş,damadı fetö suçlaması ile tutuklanıp rapor olayı ile serbest bırakılınca,bütün foyalar ortaya çıkmıştı.o zaman,ibb başkanlığını bırakmayı luzmlu görmeyen topbaş,şimdi hangi sebeple görevi bıraktığını açıkça izah etmelidir.

TARAFSIZ YARGIÇ

kesin bir çıkarı vardır istifa edecekti neden aday oldu menfaat ve çıkarı vardır da ondan

BOZKURT

ÇOK TATMİN EDİCİ BİR CEVAP VERDİ, TEBRİK EDİYORUM......

Misafir

Sira AKP nin tepedekilerine ne zaman gelecek.

Misafir

sn Topbaş sizin en azından zehirli diliniz yoktu kin nefret iftira gibi söylemleriniz yoktu,Darısı ANKARAN'IN Başına

bir basit vatandaş

İBB de herkesi AKP li yaptı. Belediye otobüs şoförlerinden, metro çalışanlarına, itfaiyecilerine kadar hepsi siyaset batağında, hepsi AKP li.

Misafir

Hayret bir şey yaa! Adam 3 dönem seçilmesini kendi başarısı gibi görüyor. Tüm Türkiye biliyor ki senin orada bulunman senin başarın değil partinin ve parti yönetiminin tercihi. Sen kişisel olarak her şeyi yüzüne gözüne bulaştırdın. Mesleğinin evrensel değerlerini hiçe saydın.

Ali veli

Kundemacı ; sen onun yerine cevap vermişsin zaten. Ne dese senin aklındakileri değiştiremeyeceği belli. Keşke herkes senin kadar ilim irfan sahibi olsa da açıklama vs gibi şeyleri yapmaya gerek olmasa. Bir olay olunca " kundemacı açıklar" ragatlığı müthiş olur

Misafir

Yolsuzluk rant artık aldı başını gidiyor.

Sussa daha iyiydi!!!!

Yani şöyle de diyebiliriz,paşa gönlüm öyle istedi,keyfim misiniz?,KADİR bey, devlet ciddiyeti diye birşey vardır,şimdi büsbütün çuvalladınız.ve herkeze istediğini düşünme fırsatı verdiniz.sizi seçenlere saygısızlık oldu.seçmeyenler dmek doğru karar vermişler o zaman,Gönderildim deyin ne var bunda,

s.s

:)) Komedi filmi başladı. Luzüm gördüğünüz şey neydi diye neden sormadınız ? Yani sanki bakkalcılığı bırakıyor ! Bunun altından kalkamaz AKP İstanbul'da buraya yazıyorum!

kundemacı

“Öyle lüzum gördüm, böyle istedim” Oh çok şükür bizde inandık. "Nesrettin Hoca bir gün eşşekten düşmüş, çocuklarının kendisine güldüğünü görünce: Zaten inecektim demiş." bizimki de kovulmayı lüzum görmek olarak anlatıyor. Bu adamın soyadı Topbaş değil de sanırım külek kafalıdır. Millet ile böyle alay edilmez. Kovuldum de bitsin.

  • 1