BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Kabine öncesi dolar yine hareketlendi

Türkiye, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yemin töreni sonrası resmen yeni yönetim sistemine geçiş yaptı. Güne yükselişle başlayan Borsa İstanbul, kapanışa yakın değer kaybederken dolarda ise hareketlilik yaşandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

Herkes hayal satıyor iyi güzelde. Nasıl olacak bu iş. Senin düşman olarak saydığın bu kesim türkiyede olmasa Türkie ilk 20'ye bile giremez.

MİSAFİR

SEN ÖTÜYON AMA İÇİMİZ DIŞIMIZ HAİN SATILMIŞ TÜRKİYE DÜŞMANI DOLU TERÖRLE YAPAMADILAR TÜRKİYENİN TOKADINI YEDİLER CHPKK ABD FETÖ ŞİMDİ DÖVİZ ÜZERİNDEN SALDIRIYORLAR HEPSİNİ GÖMECEĞİZ SEVİNMEYİN BOŞUNA BU ÜLKE EN İLERİ 10 ÜLKENİN ARASINA GİRECEK SAHTE AYDINLARA GERİDEN ÇAĞDAŞLARA CAHİL DİPLOMALILARA DEVLET VE DİN DÜŞMANLARINA RAĞMEN

MİSAFİR

OSMANLI TOKADINI SEÇİMDE YİİYENLER MORARMALARI KIZARMALARI GEÇTİ GİNE ESKİ HALLERİNE BÜRÜNDÜLER VILEN EVLADIM İMANA GELİN DÜRÜST OLUN NAMUSLU OLUN VATANINIZI MİLLETİNİZİ DEVLETİNİZİ DEVLET BAŞKANINIZI SEVİN KİM ALLAHTAN KORKAN ALLAHI SEVEN BİR MÜSLÜMAN DEVLET BAŞKANINA İHANET EDERSE ÇAGGALLIK EDERSE DİL UZATIRSA İFTİRA ATARSA DÜŞMANLIK EDERSE ALLAH ONUN BELASINI VERİR UYANIIIN UYANIIIN SİZ HIRSIZLIK YAPARSINIZ HARAM YERSİNİZ ÇALARSINIZ HEMİDE SEVİNİRSİNİZ AMA ERDOĞANA TRİLYON HARAM VERSEN ALMAZ ÇALMAZ YEMEZ BUNU O İHANET DOLU KAFANIZA Bİ SOKUN LOOO

Altay Kadir

Ulastirma ve Alt yapi kanimca yerinde olmus. Ticaret bakani konusunda bilgim yok o yuzden yargilamayacagim bekleyi gorecegiz. Tarim ve Orman bakani tamamen torpil. Adamda ne botanik bilimciligi var ne baska bir sey. Turkcell yonetim kurulu uyesi ve orman bakanligi ne alaka ise. Sanayi ve Teknoloji bakani izleyip gorecegiz. Saglik Bakani %100 torpil. Hastahane den belli zaten. Milli Savunma Bakani, ordunun ihtiyaclarini bilecek biri olmasi yonunden iyi ama orduya siyaset karisirsa vay halimize. Milli egitim bakani yerinde olmus. Kultur ve Turizm, turizm kismi icin mantikli ama kultur ? Daha cok bakan yardimcisi olabilirdi. Bakanligini kullanip turizm sirketleri arasi savas baslatmasa bari. Ic isleri bakani idare eder. Hazine %1000000 torpil. Bu damat neymis kardesim. 10 tane alandan falan mezun oldu herhalde. Enerjiden direk maliyeye.

Misafir

Ekonomiden anlamayan damat ekonominin başında. Bunlar daha iyi günlerimiz...

rehha

yav adamın damadı var. ne işi olur mehmet şimşekle falan. şu olayın bile dünya üzerinde örneği yok. damattan bakan. şu yüzden bile ülke ayağa kalkar. ama nerdeeeeee.... neyse banane ne haliniz varsa görün.

Misafir

BERAT ALBAYRAK; BU İŞİ BECEREMEZ. ACABA BAŞKAN, DAMAT FAİZLERİ İNDİR! DİYEBİLECKMİ? SPOR BAKANI İYİ OLDU. MİLLİ EĞİTİM GÖRÜNEN SÜPER OLDU, ÇEVRE ŞEHİRCİLİK İŞİ BİLEN DİYEBİLİRİZ, DİĞERLERİNDEN BİR CACIK OLMAZ

şemsettin

Hazineye damat gelince dolar tırstı herhal

Zamzam

Zam lara alışalım artık. Sene sonu dolar 6 ya dayanır. Hapıyutuk

Misafir

DOLAR DIK DUR EGILME BU MILLET SENINLE.INSALLAH DOLAR 20 TL OLUR CÜNKÜ BENDE COK

Misafir

Dolari desdekleyen Dünya. Hep ic ice BANKA SISTEMI. Batarsa bütün dünya banka sistemi...TL de belki bugün gelen ülkelerin oda cok kücük bir kismi belki desdekler.

misafir

yeni dönem doları dahi ateşlendirdi.heyecandan olsa gerek.

Misafir

Dolara karsi savas baslayacakmi? Bunca gücü tek eldeund toplamisken?

kundemacı

Boş yere ateş mateş yazmayın; 24 Haziran sonrası doların düşeceği sözü verildi. Besbelli dolar yerlerde sürünüyor. Koca, koca insanlar yalan mı konuştu?

  • 1