BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,37

İzmir'de Kılıçdaroğlu'na şok!

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP'ye oy vermeyi bıraktığını açıklayan bir kadının eleştirileri karşısında ne yapacağını şaşırdı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
azo

chp liler bile seni istemiyor kılıçtaroğlu şapkanı önüne koy bi düşün boş vadlerle iktidara gelinmez daha önceki liderler bunu denedi sen boş boş konuşuyorsun.

ekonomist olmalımı

demokrat efendi, Avrupa, ABD zengin Arap ülkelerinde duruma baktın mı gelir ve oradaki yaşam kalitelerine, kuru sıkı atmayın o ülkelerde maliyet hesapları ve arz talep dengeleri rayına oturmuş, üretici kafasına göre zam yapmaz,tüketici ihtiyacı olanı talep eder,ayrıca buradaki gibi büskivet satmaz onlar ağır sanayileri gelişmiş teknoloji satarlar,teknoloji ihrac ederler,yükte hafif ürünler ihrac ederler ve para kazanırlar sen ne yaptın türkkiye olarak söyle bakem yıllarca ortadoğu bataklığından gelen sıcak dolarlarla milleti kandırdın,ee şimdi o paralar çekiliyor bakalım ne yapacaklar,bu ülkede gizli devalüasyon oluyor, millet başka şeylerle oyalandırılıyor uyu millet uyu

bir bilen

kılıçdaroğlu,yanındaki Ataürk düşmanları ile hasbelkader iktidara gelse,türkiye hazinesi batar,ülke değil federasyonlara,muhtarlıklara bölünür.

ekomuk dayı

vay be....

DEMOKRAT

17 GRAM ALTIN AYDA..13 YILDA 12 AY CARPIN..AKAPEDEN..5 MİLYON ASG.ÜCRETLİ.11 MİLYON EMEKLİ.3 MİLYON MEMUR ALACAKLI..2000 YILI ASG.ÜCRET 120 LİRAYLA 26 GRAM ALTIN ALINIRDI..ŞİMDİ 9 GRAM..EZİLENLERİN PARTİSİ TEK MENDERESİM DEMİRELİN KIRATI..DEMOKRAT PARTİ..39 YASINDA GENÇ BASBAKAN ADAYIMIZ GÜLTEKIN UYSAL..AKP..CHP..HDP..YOK FARKLARI..

Demokrat

Kılıçdaroğlu, asgari ücreti de bin 500 lira yapacaklarını ifade etti.)))))))))))) sen asgari üçreti bin 500 yaptıgında neler olacagını hesapladınmı hesap uzmanı? ben sana söyliyeyim 1.) ihracat düşer ithalat artar 2.) on binlerce işyeri kapanır Milyonlarca insan daha işsiz kalır. 3.) Market gibi iş yerleri hepisini gıda fiyatlarına giyim fiyatlarına yansıtır. Digerlerinide sen düşün.....

Oğuz sürer

Asgari ücreti ben yaptım demekle yapamazsınız. Batırırsın bu ülkeyi. Ondan kaybediyorsun zaten.

Oğuz sürer

Aile sigortası ne ya. Akp onu yaptı zaten.

  • 1