BIST 10.219
DOLAR 32,23
EURO 34,75
ALTIN 2.450,09

İşte Suudi Arabistan'dan gelen 15 kişilik suikast timi!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın ortadan kaybolması olayına karışan 15 kişilik esrarengiz istihbarat timinin, Türkiye’ye giriş yaparken Atatürk Havalimanı’ndaki görüntülerine ulaşıldı. 5 kişilik esrarengiz istihbarat timinin isimleri tek tek belirlendi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Misafir

TÜRKİYE BUNA NASIL İZİN VERİYOR BE DUYARSIZ KALIYOR

TERÖRİSTLER

Köklerine, banka hesaplarına, pasaportlarına bakmak lazım .

ahmet

konsolosluk suudi toprağıdır. konsolos orada suudi vatandaşı silahıyla direk vurup öldürse tutuklayamazsın. en fazla sınırdışı edersin..

ahmet

adnan erdoğan önce hakaret etmeden konuşmayı öğren. konsolosluk suudi toprağı..

Misafir

Israile hak verdigim zamanlardan birisi..

yd

hemen manşetlerde suud kralın 15.suukast timi canlandırılmasıda yannış bu kişilerin kim olduklarının neden yazılmadığını sormak lazım bu suukast timi ad larını yazdığınız kişilerin suud krallığındaki görevlerinin neden yazılmadığınıda ben sormam gerekir bu kişilerin görev alanlarınıda yazında bende sizlere bu kişiler harbiden suukast timi diye bileyim çok abartmaktada çok konuşmakda çok bilmekte ukalalıktır bilesiniz tamam gazeteci kayboldu buna şüphe yok şuan nerede bu öldürüldümü yoksa sakladılar ifadesinimi alıyorlar veya öldürüldüyse nerede ceset elçilikte gizli özel bömeyemi gömdüler yoksa panelvanla başka bölgeyemi kacırıp gömdüler hangisi ola bilir yoksa sağmı inşallah sağdır bencede şuan sağ olarak ifadesi devam ediyor ölmesine gerek yok bu kişinin okadar suçlu deyil bence tabi kral,ca nedir onu bilmem muhafet yapanlara acımadı esir aldı salı verdi sonradan buda aynısı olaçak bilesiniz umutsuzluk husranlıktır bekleyin bir köşeden cikaçak bekleyin sabır

Misafir

özel jetle bu kadar diplomat geliyor kimsenin dikkatini çekmiyormu kimse uyanmıyormu kontrollerden geçerken

yd

bir gazeteci için bu kadar suud,ler le çok önemli olan kargaşa nedir ilk önce bur dan bakılması lazım her kafadan bir ses çıkıyor ilk önce bu gazetecinin kral salmanla ne alakası var veya suudilerle ne ilişkisi var suud,lerin düşmanımı veya krallara karşı muhalefetmiydi bence gazeteci suud kral salmanın muhalefet eden bir kişiydi düşman deyildi yannızca suudilerilerin bazı zengin nufuslu kan krallarında kan bağı olan zengin arapların el altında sopa göztermesiyle belirli aralıklarla tutuklu esir muamelesi görmesine adil olmadığını söyleyen bu gazeteciyi hadim etmek için alı koydular şuan eminimki iki olasılık var 1-suud elçiğinde gızli bölmede tutuluyor yada palen van munubusun içinde kacırıldı bir yerlere götürüldü araştırıldığındada zaten türk polisinden bu güne kadar hiç kimse kaçamadı kaçamazda biline eninde sonunda olay aydınlanaçak ama süreside olaçak tabikide allah akıl verdi insanlara ne yapalım insanca kardeşce yaşamak için bazılarıda aklına göre krallık var

Adnan Erdogan

Ahm(ak)et, iki kisi senin evine gelip orada birtanesi ötekini öldürürse, sen karismam kardesim, al cesedini gitmi dersin?

BÖYLE DOKUNULMAZLIK OLMAZ!...

DİPLOMATİK DOKUNULMAZLIK BİR YERE KADAR OLMALI.O ZAMAN BİNALARINA GİRENLERİ ATEŞLE YAKSINLAR,PARÇALASINLAR,BÖYLE ÖZGÜRLÜK OLAMAZ..

Misafir

Elin arabi gelsin ulkede suikast yapip elini kolunu sallaya sallaya ozel ucagina binsin geri gitsin olacak seymi bu ya, geci oldurdukleride bir arab olmasina ragmen ayip bir sey, yani savas ilanidir geregi yapilmali.

ahmet

rusya da ingilterede eski ajanlarını temizledi. kimsenin sesi çıkmadı.. bu da arabistanın muhalifi.. arabistan iç işlerine niye karışıyoruz.. suriye ve mısırın iç işlerine karıştık.. çok mu iyi oldu..

Misafir

HEPSİ GENÇ YAŞTALAR YA ASKER YADA POLİS BU ADAMLAR JADA AJAN OLDUKLARI ANLAŞILIYOR

  • 1