BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

İstanbul için geri sayım: İlk uçağın ne zaman ineceği belli oldu!

29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ilk uçağın ne zaman ineceği kesinleşti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın uçağı İstanbul Yeni Havalimanı'na inen ilk uçak olacak.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 13 Adet Yorum
Erol Baron

Yapmayın etmeyin basit bir hava alanı için bu kadar gürültü yapmak görgüsüzlüğe giriyor, ayıp oluyor beyler.....Medeni ülkelerde bunlar haber bile yapılmaz.

Misafir

Mehmet kardeşim diline sağlık bu zihniyetli insanlar rezil olmaya mahkumdur. Otobüs iletinin altında uçağa biniyor ve halada nankör lük yapıyor. İnsanın gözüne durur bu kadar emekler.haline şükür etmeye ne ne anlatan boş.bazı insanlar gözleri var ama görmezler. Türkiye ne zaman şaha kalksa içimizdeki bazı cahil kişilere bir haller oluyor. ALLAH ÇCK BÜTÜN MÜSLÜMAN LABA BİRLİK VE BERABERLİK VERSİN. BU Günlerimize ne kadar şükür etsek azdır.

Het hafiz mahlem

Chpliler havaalanini ne yapsin muhalem her gün ucuruyo bunlari zaten

göktürk

geçme garantili yol,köprü,içme garantili çeşme,uçma garantili havaalanı.buraya fark olarak ne kadar cereme ödeyecegiz köprüde oldugu gibi.

Misafir

Secim oncesi reklamlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Misafir

Umarim karsi olan embesillere kullanmaz burayi

Mehmet

Lan size havaalani cok. Ucmak sizin neyinize bineceksiniz kara trene 45 dakikalik yere 24 saatte gideceksiniz. O zaman görürüm sizin saçma sapan yorumlarınızı nankörler

kundemacı

Yandaş Yap-İşlet-Devretçiler paralar gelsin diye avuç ovuşturmaya başlamış bile.

Misafir

Halk hangi ülke kendi havaalanını kendi yaptı sorarım sana

emekli

ben ne zaman eve bir kilo et alacağım,bana ondan bahset

halk

he sanki devlet yapiyor ki sahipleniyorlar rant tan baska birsey degil yeni bosna yesil yurt kople olu bolge olacak

Özdemir

Cumhurbaşkanı olması garanti değil ki.

Misafir

Deniyor ki Yandaş Müteahhid kazandığı müddetçe üretim durmakta, işsizlik artmakta, sanayici üretim yapmayıp dışarıdan ithal etmekte ve Türk lirasi değer kaybetmekte !____________ Kim bilir?...............

  • 1