BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

İsrail Parlamentosu'ndan skandal idam kararı

Filistinlilere idam cezası getirilmesini öngören yasa tasarısı İsrail Parlamentosu'nda (Knesset) yapılan ilk oylamada kabul edildi. İdam tasarısının yasalaşarak yürürlüğe girmesi için parlamentoda iki kez daha oylanması gerekiyor.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Burdayiz.

Avrupadan hiç özgürlük açıklamaları geliyor mu hele bir bakın, Türkiye söz konusu olunca bütün şer avrupa konuşuyor, Türkiye'deki bazı zavallılarda avrupaya destek veriyordu, bakın işte amaç ne görüyorsunuz, hani avrupanın özgür duruşu.

Cihangir

Sarayin gideri 10 milyon tl yi aşmis. Ya birakin 10 milyon ne ki surda bir kac eleman calistiriyoruz, giderlerimiz okadar. Saray diyorsunuz saray allahin askina biraz daha kücültürseniz bende bi saray alcam yok böyle bi zihniyet ya

Turgut Şentürk

İnsan hakları ve demokrasinin amansız savunucuları ABD de, İsrail de idam cezası var bizde ise ceza evlerinde beslemek var. Bizdeki bu tutum insan hakları ve demokrasiye haykırıdır.

Ferhat

Böyle bir yasa Türkiye meclisine gelirse yuzde /90 Kabul Görür Ve Bir Celsede Çikar Ama Bak beyanmadiginiz israilde bile Hemen Hemen yari yarida Bu yasa Iki kere daha oylanacak ve Belkide Red Edilecek

Karadenizli

Ne oldu o özgürlükçü , demokrasi aşığı , insan hakları savunucusu ülkelere ??? Ha yoksa onlar sadece konu Türkiye olunca mı fikir beyan edip konuşuyorlar ?? Türkiyedeki eylemlerde , polisin müdahalesinden bile endişe duyduklarını söylesen o sözde demokrasi aşıkları sus pus olmuş..

Boyun Eğme

Asgari ücret, azami kepazelik!

Misafir

Saray'ın yurtiçi ve yurtdışı olmak üzere toplamda 10 milyon TL'ye yaklaştı. Kiralık araca 8 milyon TL: ...

  • 1