BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

İran'dan ABD-Türkiye gerilimi değerlendirmesi

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, ABD'nin NATO müttefiki Türkiye'ye yaptırım getirmesiyle müttefikleri arasında dahi güvenilmez ülke haline geldiğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
Misafir

Nettinyahu'dan iyidir!

molla haber

ya bu irani molla'ya NASIL ! Güvenelim'bilen varmi.

bu hainler

ymerhaba,ya Dünyanın en güvenilmez kalleş Amerikan politikacıları görüyoruz. ve Terörü Nasıl dünyada kendi çıkarları için acımasızca kullanan bu ülkeyi.dünya cezalandırmalı ve gereken Tepki verilmeli bu hainlere.

Ata

Ortadoğu'dan söküp atacaksın , turist olarak bile almıyacaksın bu haydutları.Dünyanın en güvenilmez ülkesi ve terörü dünyada kendi çıkarları için acımasızca kullanan bu ülkeyi yine dünya cezalandırmalı- gereken ders verilmeli..

ruzgar67

Kovun gisinler dunyanin bir ucundaki ulkelerine bir dahada hic bir sekilde kontak kurmayin planci kuyucularla

Misafir

gel de bunu bizimkilere anlatsana. hala dostluk müttefiklik saçmalığı konuşuyorlar.

mevhibe inal

ABD Büyük İsrail hayali kuran ve bölge enerjilerine göz koymuş Siyonistler yüzünden rezil oluyor. Sıradan Amerikalı savaş, işgal istemiyor ve Yapılanların sıradan Amerikalıya hiç bir faydası yok.

hakan

abd düşman ilan ettiği ülkelere karşı zaten sömürgeci terörist işgalci bir ülkeydi. gücünün doruklarını gördü ve düşüşe geçti, can havliyle artık düşman ilan etmediği ülkelere bile saldırır oldu, müttefiklerine bulaşır oldu, dostum dediği avrupalılara bile her türlü kötülüğü yapar oldu. dünya bu abd barbarlığına karşı birlik olmazsa, bana dokunmayan yılan bir yaşasın derse, her ülkenin başı sırayla belaya girecektir. abdye karşı global cephe açılmalı ve bu barbar kovboylar geldikleri yere gönderilmeli

Misafir

Abd nin yanında boyunduruk altında yaşasaydın iyimiydi ? gerçi sevicisiniz ..

Misafir

Bunlarda Amerika ile olan problemimizi firsat bilip Turkiyeyi kucaklarina almayi firsat gozluyorlar. Rusya Ulusalcilari kullanarak Turkiye yi Amerikadan uzaklastirmayi basardi. Bakalim Rusya nin yaninda ne yapacagiz.

Misafir

GÖTÜ BOKLU DOLAR 5 TL Yİ ATIARTIK TÜRKİYEYİ YÖNTEMİYORSANIZ İSTİFA EDİN

  • 1