BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.439,83

İran’da sahnelenen film bizde tutmadı!

Komşumuz İran’da bir hafta önce başlayan Gezi benzeri kanlı olayları görünce daha İran’dan dış güçlerin karıştırması açıklaması gelmeden Türk halkı olarak dedik ki:”

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
ne alaka

Allah Allah.Ben ise ABD İsrail oyunu demedim nedense.ABD zaten yılar önce oyunu oynadı ve şah rejimini yıkıp İran İslam Cumhuriyeini kumadı mı?İnsanlara 2000 li yıllarda hala şeriat baskısı dayatılması sonucunda halkın artık isyna etmesi ve harekete geçmesi yasakçı ve bencil yöneticilere baş kaldırması en doğal haktır..

Misafir

100 YILLIK PROJE DEDİ ZANNIMCA. SEN 2009 DAN BAHSEDİYORSUN BREHH

Doğan

Merhaba değerli yazar sanırım iran hakkında en ufak fikrin yok sadece medyadaki olaylardan bunu yazıyorsun. 2009 yılında bunun 1000 beteri olmuştu, ondan hiç bahsetmedin :)

mevhibe inal

KÜRESEL ÇETE 3. Dünya dediği ülkelerde gıda ve ilaç ile nüfusu kontrol ekmek, Turuncu devrim ve Terör işbirlikçileri ile de Rejimleri, Hükümetleri, sınırlar değiştirme peşinde. Bizim de Tohumlar gitti, Rejim değişti..

Misafir

Mesele yumurta meselesiymiş. Vay canına...

Misafir

Heyyt koçum.... bastır...

Misafir

Algıya devam.. kim tutar seni.. Yürrrü be...

Misafir

Algıcı, çalgıcı,,, benzer mesajlarından gına geldi.. Artık yiyen yok..

adalet

tabi canım iRAN'DA YUMURTA FİYATLARINI 2 KATINA ÇIKARAN ABD VE İSRAİL OLDU, FETÖYE NE İSTEDİLERDE VERMEDİK DİYENDE ABD'LİMİYDİ İSRAİLLİMİYDİ?

Misafir

Çankırı’da bir grup gencin uzun saçları nedeniyle polis tarafından “Palyaçolar” diye lakap takılıp gözaltına alındığı ve dövüldüğü iddiası kenti karıştırdı.

Misafir

İran bile değil!................ Hak ve Adalet Platformu OHAL raporunu açıklamış. Deutsche Welle’de okudum. Öyle bir devlet ki; İşten atılanlar arasındaki işsizlik oranı yüzde 48, Tutukluların yüzde 16’sı intiharı düşünmüş, Gözaltına alınanların yüzde 23’ü işkence görmüş, Hakkında soruşturma açılanların yüzde 46’sı hakkında iddianame yazılmamış…

Misafir

Bir yerde baski zulum varsa,diktatorluk varsa,ne yapsin insanlar,sesini kesip otursun mu?Diktator ve ailesi hayatlarini yasasinlar,cevresindeki yagcilar taklacilar da hayatlarini devam ettirsinler ama halk kan kussun oyle mi?Yok oyle bir dunya!!!

  • 1