BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

İnsansız Kara Aracı...

Bunun içtiğinin formülünü ele geçirin. Pablo Escobar'ı sollamazsanız gelin yüzüme tükürün!

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 59 Adet Yorum
Washington Press Briefing

CANLI YAYIN!... Breaking News!___________________ Trump Kimseyle Hukuku Takas yapmayacağız... Kimseye Fidye Vermiyeceğiz!... Esir Amerikalıları her neredeyse Kurtaracağız.....

doğulu

kardeşim süleyman. yazı uslubunu ve anlatımınız çok düzgün ve doğru...sizden ricam, bugün okuduğum bir haberinizi ela almanızdır...son padişahın mirası. padişah tüm devlet mallarını üzerine geçirmiş ölüncede 100 kişi arasında paylaşılacakmış haksızlık bence direman devlet hazinesine yada yarısı girmeliydi değilmi..

haşmet

bakın görürsünüz birgün AKpartı kılıçdaroğlunun sapkınlığından değil böyle belediye başkanları yüzünden yok olacak...biran evvel temizlenmeliler.

yorum

yanlı olma tarafsız ol

rabia

böyle bir analiz görülmemiş kutlarım sizi...ama acı yanı bir grubun başkanı hemde türkiyemizde. bunun gibisi amerikada olsaydı amerika diye birşey kalmazdı, valla erdoğanım iyi dayanıyor...ALLAH başımızdan eksik etmesin cumhurbaşkanımızı yoksa türkiye diye birşey kalmaz arkadaşlar.

seyfo

yazıklar olsun böyle ak partililere...yahu ben ev alabilmek için yazdan beri parama 12 binlira bulupda denkleştiremedim alacağım ev elimden kaçtı, şu işe bak devletin parası deniz yemeyen hınzır...pesss. bende akpartiliyim bizede verin lan.

Mehdi TÜRK

her ilde bir "AKSAÇLI" olduğunu biliyorken, ve her ilde FETÖ yapılanmasının devam ettiğini biliyorken, ve Reisin ısrarla yanında ki FETÖcülere dokunmayarak FÖTÜye destek çıktığını biliyorken. Suikast kaçınılmaz olduğunu da Reis bilsin artık. Nekadar eski akparti teşkilatı varsa partiden atılıp yerlerine Fetöcülerin Geldiğini daha önceki yorumlarımda paylaşmıştım.

Misafir

Allah milyar kere razı olsun Sayın Kılıçdaroğlundan ve CHP.den. Ya onlar olmasaydı.......

öncevatan

ilahi süleyman bey bunda anlamayacak ne var sabah grup toplantısında aklından geçenleri konuşuyor akşam sahipleri fırçalıyor sen ne yapıyorsun hükümeti destekliyorsun kendine gel diyorlar oda sosyal medyada düzelme yapıyor:)

Misafir

Cumhurbaşkanı nasıl yargılanır?.......... Türk vatanının bütünlüğüne, devletin anayasa ile kurulu düzenine karşı işlenen suçlar vatana ihanet suçu kapsamına girmektedir. Bununla da yetinilmemiş, “Dini ve dinin kutsal değerlerini alet ederek halk arasına bozgunculuk ve ayrımcılık sokmak için, gerek tek başına gerek toplu olarak sözle yazıyla, eylemli olarak, nutuk söyleyerek ya da yayın yaparak harekette bulunanlar” da vatan haini sayılmışlardır.

esra

hükümete ağzını açma cüretini gösteremeyenlerin haline bir bakın... zavallılar

a.a.

bütün dönerci kardeslerim ve diger meslek erbabi esnaf kardeslerim adina arninizdan damlayan her damlanin bu fetö ve paraleli hainlere azap olarak düsmesini hem bu dünyada hemde öteki alemde cenabi allahdan niyazimdir o helal rizik kazanan ellerinizden öperim anadolunun mert insanlari

a.a.

biz ALLLAHdan ümidimiz kesmadik vede kesmiyecegiz o yüzden dirki sayin kilictaroglu senden itiraf bekliyoruz bu millete ve insanlik erdemine ömründe birdefa bir iyilik yap ve ITIRAF ET bütün icinde oldugun operasyonlari ???

a.a.

siz yazdiklarimin hepsini yayinlamasanizda ben bikmadan usanmadan bu alcak hainleri desifre edip yüzlerine hainliklerini vurmaktan vaz gecmiyecegim ???

a.a.

amacim yalan ithamlara cevap yetisdirmek degil sadece ve sadece bu alcak hainlere gereken cevabi vermek ve kim olduklarini ve nasil alcaklastiklarini burdan yüzlerine vurmaktir ve en basda da o pensilvenyadaki kesis ve taifesine hem bu dünyada hemde öteki alemde en büyük azaba düccar olmalarini niyaz etmekdir ???

Atakan TÜRK

Yılmaz Özdilden "ASRIN YEGANE DAHİSİ" isimli yazıyı okuyun...ALLAH AŞKINA okuyun.

a.a.

yahu ne iciriyorlarda bukadar yoldan cikiyor bunlar ????

a,a.

bize devletine ve milletine büyüklerine saygi ile hareket etmemiz ögretildi elhamdulillah ve bu saygi cercevesinde baska cemeatin liderlerine ve toplumun icindeki ehli sünnet vel cemeat cizgisinde devletine ve milletine gereken sadakati gösteren herkeze ayni sevgi ve sevkatle baktik ama bu aksinin ortaya ciktigi zaman tam tersine döner vede dönmüstür iste bu yüzdendirki hainlerin karsisinda bu millete ve devlete faydasi dokunan ve sadik olanlarin hep yanindayiz

Atakan TÜRK

GAZETECİLİK ONURLU İŞTİR;hiçbir gazetecinin aldığı rüşvet karşılığında herhangi bir parti liderini en ağır ithamla suçlayacağına kimse inanmaz.Varsa böyle onur düşkünleri ,lütfen HASAN TAHSİNİ okusunlar!

israf

kamu harcamaları kısıtlanmalı. kıçı kırık ve ne iş yaptığı belirsiz masa müdürlerinin bile makam aracı var.

a.a.

ARKADAS BU NE ÖZ GÜVEN BU NE CESARET BU NE MANKURTLUK ???SÜPHELERIM VAR BU PENSILVANYADAKI KESIS BUNLARA NE VERIYOR NE ICIRIYOR COK MERAK EDIYORUM YOKSA BU KAMAL I VE BÜLEN ARINC I BASKA TÜRLÜ NASIL ACIKLAYA BILIRSINKI BU TUTARSIZ RUH HALI HICDE NORMAK DEGIL???

a.a.

ARKADAS BU NE ÖZ GÜVEN BU NE CESARET BU NE MANKURTLUK ???SÜPHELERIM VAR BU PENSILVANYADAKI KESIS BUNLARA NE VERIYOR NE ICIRIYOR COK MERAK EDIYORUM YOKSA BU KAMAL I VE BÜLEN ARINC I BASKA TÜRLÜ NASIL ACIKLAYA BILIRSINKI BU TUTARSIZ RUH HALI HICDE NORMAK DEGIL???

Misafir

Dönerci senin icine siniyor mu ankarada kürdisstan pacavrasini dalgalandirilmasi akepe tarafindan?? Gercekler yazilinca hemen fetöcü diyorsun fetöcü oysa sensin hayatin fetöye vermekle gecti simdide menzilci oldun ulan ne fitratin belli ne cibiliyetin

Misafir

A.a.ya cevaptir, fetönün yataginda uyananlar ssizsiniz dönerci hayatiniz inancinizi cemaate peskeh cekmekle gecti verdiniz verdiniz verdiniz simdi günah cikartmayin bak bir kösede kalakaldin dinini dahi temiz tutamamis bir zavalli olarak

Misafir

A.a.ya cevaptir, fetönün yataginda uyananlar ssizsiniz dönerci hayatiniz inancinizi cemaate peskeh cekmekle gecti verdiniz verdiniz verdiniz simdi günah cikartmayin bak bir kösede kalakaldin dinini dahi temiz tutamamis bir zavalli olarak