BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.441,35

İngiltere'den iki Rus vatandaşına yakalama kararı

İngiltere ve Rusya arasında yaşanan Skripal krizi büyüyor.İngiliz savcılar, Alexander Petrov ile Ruslan Boshirov adlı iki Rus uyruklu vatandaşın geçtiğimiz mart ayında Rus ajan Sergey Skripal ile kızı Yulia Skripal'i zehirlediklerine dair ellerinde yeterli kanıt olduğunu açıkladı ve iki Rus vatandaşına yakalama kararı çıkardı. İngiliz savcıları yalanlayan Rusya suçlamalarla ilgili kanıt beklediklerini açıkladı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 2 Adet Yorum
Misafir

Ingilizler o ajani oldurup Ruslarin uzerine atmaya calisiyorlar Diana yi da oldurduler kaza susu verdiler Ingilizler cok sinsi ve kurnazlar o ajani oldurdukten sonra ustunden o kadar zaman gectigi halde o iki kisinin uzerine attiyorlar yine basit senerya Saygilarimla Kenan Demir

Misafir

Bu isin ucu ta Chelsea futbol kulubu sahibi Abramovice kadar uzaniyor.Milyarlarini Ingiltereye akitmasina ragmen Putin ile olan ozel iliskileri sebebiyle resmen ulkede oturum ve calisma izni elinden alindi.Israil pasaportuna giris vizesi olmadigi icin Abramovicin girisine engel koyulmadi ama ulkede is sahibi olmasi yasaklandi.kulubu satiliga koymaya zorlandi. Ingilizler cogu zaman bu tur seyleri asla seffaflikla yapmiyor.Ingiliz devlet yapi ve politikasinda gizlilik ve kesinlikle medyaninda bu konuda bir milliyetcilik ornegi olarak hicbir sekilde halka bilgi vermedigide biliniyor. Adamlar cok hakli. Ingiltere asla ulkesi icindeki ajanlik vs hareketlerine izin vermez.

  • 1