BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.435,70

İngilizlerden bomba iddia! Türkiye'ye süre mi verdiler

ABD ile Türkiye arasında FETÖ'den yargılanan rahip Brunson'ın ev hapsine alınması sonrası yaşanan krizle ilgili henüz çözüm yok. Krizi çözümü için Washington'a giden Türk heyetin görüşmeleriyle ilgili ise bugün bomba bir iddia gündeme geldi. İddianın sahibi İngiliz Financial Times Gazetesi. 

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 81 Adet Yorum
Turgay

Papazı bulduk desenize.

Adnan

neden bu tür bilgileri dış basından alıyoruz? oraya bizim bas-ın gitmemiş mi? abd'den gelen heyet neden açıklama yapmıyor?

Ata

ABD Türkiye'den bu kafayla hiçbir taviz alamaz. Asıl şimdi olacakları kendileri düşünsün - kaybettikleri bir Türkiye dünya da onlara çok şey kaybettirecektir.

d21

tabii ki süre verecekler. onlar mı ayağımıza geldi? birbirimizi kandırmayalım...

salhor

Anlıyorum ki biz bu dirayeti gösteremeyeceğiz. Horoz olmamıza çok zaman var veya belki asla olamayacağız.

Misafir

Hatanin en buyugu papaza ev hapsi vermekle basladi, tavizi orada verdiler, iceride kalsa durum buralara kadar gelmezdi. Durum bir yere geldiki simdi mecbur verecekler baska yolu yok

Misafir

Kesinlikle vermemeliyiz, hükumetin sonuna kadar yanındayız. Taviz tavizi getirir. Bu süreci atlatırız bir şekilde ama taviz verirsek semer sırtımızdan inmez. Şu da var ki, doların bu kadar yükselmesinde sadece amerikanın rolü yok, bizim ekonomimiz de son yıllarda iyi değildi, kriz geliyorum diyordu. Sanayi üretimi olmadan sadece inşaatla ekonomi yürümez.

NE FARKEDECEK.

PAPAZ GİTSE DE DURUM DEĞİŞMEZ,EKONOMİ PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI,HER KRİZDE ÇÖKÜYOR.

adaletmi

verin şu papazı gitsin yazık olan vatandaş aoluyor ben olsam alın papazı verin fetöyu derim

Misafir

kimse marlboro içmesin kimse apple cep telefonu kullanmasın windovws yerine de bmilli bir işletim sistemi kuralım. ŞİMDİKİNİN AKSİNE ABD BEŞ DAKİKADA İFLAS EDER

mecz-nun

ingilizler hayallerinden bahsediyor.

hakan

abdnin tehditlerine boyun eğeceğimize papazı meydanda sallandıralım , nükleer savaş başlasın daha iyi

Misafir

Madem ki Dolar artık bir silah oldu, o zaman dolardan vazgeçilmelidir. Hükümet tüm dolar hesaplarını TL`ye çevirmeli, döviz büroları kapatılmalıdır. Sadece ithalat işlemlerinde dolar satışını bankalar mevcut kuru çevirerek sağlamalıdır. İhracaatçı getirdiği doları hemen TL`ye çevirmelidir. Turistler getirdikleri doları harcayabilir ama esnaf bu dolarları bankalara götürüp TL`ye çevirmelidir.

Misafir

ORDA BIZIM TÜRKLERIN SERBEST TERCÜMANLIK BÜROSU VAR ONLARDAN YARDIM ISTEDIK,ingilizce tercümani belese getirdik MAKSAT TASARRUF OLSUN DIYE:)

Misafir

ASRIN LIDERIMIZ KAC HAFTADIR BU KONUDA BIR ACIKLAMA YAPMIYOR.BENCE BU OLAYA BIR EL KOYSUN,ORTALIK COK GERGIN.

Misafir

Hic kimsenin Amerikayi veya onlarin papazini savundugu felan yok, savunulan milli menfeatlerimiz gururumuz Turklugumuz ve cikarlarimiz.

Misafir

hepsi dış işleri mensubu. yabancı dil bilmeden o sınavı geçemezsin. bunlara inanıyorsan sana diyecek bir şey kalmamış demektir..

Ayhan

Solcu geçinenler, hangi emperyalist devletle kriz çıksa, onun yanındalar. Acınası haldeler. Lafa gelince kahrolsun Amerika !

MOLLA

ULEN ARKADAŞ NE PAPAZMIŞ YAHU. GERÇEKTEN BİR PAPAZ İÇİN ,BU KADAR KIYAMET KOPAR MIYDI?

Babanin oglu kemal

Bence Helen idam edilmeli papaz bu cevap onlara Osman li tokati gibi vuracaktir Yemen sokaklara dokulun papaz a idam diye pankartlar Acin

Misafir

O bakirlarin sahipleri yillardan beri var sanki bize yedirecekler, bize kalsa kalsa istanbulda saat satan kalir, madem akillisin bana positif anlastiklari bir konu ispatla, ne yazikki o kabile devletlerindende elimiz bos donduk.

Misafir

İnsan yiyen kabileler dediğin ülkeler geleceğin "bakir ekonomileri" olarak tüm dünyanın ağzını sulandıran bölgeler. Cahilsiniz madem bari susun.

Misafir

Çok tiksinç bir manipulasyon denemesi. Heyet aslında konuşmayı da hiç bilmiyormuş.

Misafir

Son zamanlarda dis politikamiz afrikanin insan yiyen kabile topluluklarindan medet umar oldu dis politika acilimlarimiz ve temaslarimiz onlar ile.

Misafir

Bu kapıyı açarsanız,bir daha hiç bir şey isteyemezsiniz..Ülkenin tapusunu istemeye kadar gider.Bu diz çöktürme hareketidir..Ölümden öte köy yok..Ne yaparsan yap mutlaka geleceklerdi.Çünkü büyük İsrailin önündeki engeliz..Ayrıca da müslüman