BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,95
ALTIN 2.447,53

İngiliz Bakandan itiraf! Dünyayı artık Türkiye şekillendirecek

Eski İngiltere Dışişleri Bakanı ve International Rescue Committee (IRC) Yönetim Kurulu Başkanı David Miliband, 21. yüzyılda dünyayı Türkiye'nin şekillendireceğini söyledi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
Misafir

verin gazı...verin coşkuyu... bir de şu elinizdeki dev aynasını iyi tutun da karşıdan kendimizi iyi görelim! -resmi işsizlik açıklaması %12 -resmi olmayan işsizlik oranı %25...

Sabri

Bu itiraz edilemez. Türkiye geleceğin Süpergücü. Ama bunun için bize zaman ve sabır gerekiyor.

Misafir

EEEE INGILIZLER NE DERSE TAM DERSI DOGRUUDUR DIYEN AKEPELILER SIMDI NE DIYECEKLER MERAK EDIYORUM

Misafir

KENDIMIZE SEKIL VERDIK MEMLEKETI SEKILLENDIRDIK SIRA DÜNYAYA GELDI YAVRUM BENIM BEE VER GAZI VER GAZI ABICIM MAKARNACILAR TAKIMI SEVINSIN ULAAAAAN USTAMIZ NEYMIS BEEE DESINLER YÜRÜÜ BE USTA NE KADAR EKMEK O KADAR KÖFTE DIMI AMA!!!!

Misafir

ARTIK DÜNYAYI BIZ YÖNETECEGIZ TÜM DÜNYA ÖNÜMÜZDE DIZ CÖCKECEK DUYDUNUZ MU ULEEEN YOKSA ASRIN STARI DÜNYA YILDIZI HEPINIZE GÖSTERIR DÜNYANIN KAC BUCAK OLDUGUNU EYYYYYT KACIN GELIYOR RECEBIM!!!

Misafir

İngiliz ne söylediyse tersidir.

Kasım

Misafir nıcklı yorumcu arkadaş...Türkiyede aç, açık, işsiz kimse yok..iş beğenmeyen maaşı az bulan, çalışmaya yüzü olmayan insanlar var..Esnaf yanında çalıştıracak eleman bulamıyor.. İş arayan müracaat ettiği iş yerine işten anlamasada NE MAAŞ VERECEKSİN diye söze başlıyor.

serdar

Ülkemizin aziz insanları. niye görmüyorsunuz. ülkemizin geleceğe yön veren ülke konumunda olduğunu. elin ingilizi bile görüyor. diğer devletler de görüyor. ellerinden geleni ardına koymuyorlar ama nafile. Allah cc böyle takdir ettiyse hiçbirinin elinden birşey gelmeyecek. üzücü olan bizim insanımızın (belki sırf muhalif olmak için) bunları görmemesi.

Misafir

FARABİ hiç çevrende okumuş, işe girmiş birileri var mı. Sen hangi dünyada yaşıyorsun. Millet aç, açık ,işsiz.

hıhı inandım

madem o kadar güçlüyüz ve becerikliyiz güney sınırımızdan başlayalım derim. mesela Türk askerini vuran ruslardan başlayalım.

Kasım

İçimizden birileri okusunda DÜNYA LİDERİNE yaptıklarından yazdıkların söylediklerinden UTANSIN. Eğer utanacak kızaracak yüzleri varsa tabii.

KMK61

İNGİLİZ DİYORSA BUNDA BİR BİT YENİGİ VARDİR ÖLE GOSTEREREK ACABA TR Yİ PARCALAYARAKMİ SEKİLLENDİRMEYE CALİSACAKLAR..BAHSETTİGİ GUCU BİZ YASAYANLAR NEDEN GOREMİYORUZ BASKA ÜLKEDEMİ YASİYORUZ..:)

yorum

doğru söyleyen dokuz köyden öncelikle bizdeki muhalefet köyünden kovulurmuş...ne demek onlar, ağzına biber sürerler...

Misafir

David Miliband 50,000 dolar maaşı olan bi adam.Her şeyi söyler.

Misafir

HER MİLLET İCRAATINA TAHAMMÜL ETTİĞİ YÖNETİMİN MESULİYETİNE ORTAKTIR.( alıntıdır ama çok özlü söylenmiş)

Farabi

Ingiliz ne derse desin,isterse gercek soylesin,ben inanmam.Demekki biz dogru yoldayikta,Ingiliz durun artik hedefe ulastiniz demek istiyor.Ulasmadik,durmak yok.Atom bombasi yapabilene kadar devam.Hemde,sonuna kadar AKP nin yanindayiz.

BÖL-YÖNET

Vay 200 lüler! Siz Kaddafi'nin de ellerini öpüyordunuz.

  • 1