BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,91
ALTIN 2.439,35

İnce'den bomba 24 Haziran raporu! 'CHP 2 büyükşehiri kaybedecek'..

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Mart 2019'daki yerel seçimlerle ilgili rapor hazırlattı. '24 Haziran sonuçlarına göre CHP’li belediyeleri neler bekliyor?' başlıklı rapora göre CHP, iki büyükşehiri kaybedebilir.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 17 Adet Yorum
abcd

Sn İnce doğru söylemiş fakat eksik söylemiş, pilavcı Çanakkale Belediyesini unutmuş herhalde.

MİSAFİR

ALLAH AŞKINA SAYIN İNCE --SİZ -CHP -DEN BİR AN ÖNCE AYRILIN ..BU GÜNE KADAR HEP CHP ..Yİ KARIŞTIRMAK OLDU ..TABİKİ ..BİRDE AŞIRI BENCİLLİĞİNİZ..YETTİ ARTIK ..

Misafir

ANLAMAMIŞSIN.UYARI OLARAK DİLE GETİRMİŞ FENE MI YAPMIŞ,ORALARA DAHA ÇOK EMEK VERİLSİN.

Misafir

Muharrem İnce deki bu benlik hem kendisinin hem chp nin ve de dolayısıylaTürkiye'nin başına iş açacak gibi görünüyor.Yüzde 30 oy aldı zaptolmuyor.Hasbelkader Cumhurbaşkanı seçilseydi ne olurdu?Ne demek İncenin aldığı oylarda ittifakın katkısı yok? Benim ailem İYİ partili CUmhurbaşkanlığı seçimlerinde kendisini destekledik.Yakın çevremden bildiğim pekçok insanda aynı.Lütfen benliği bırakıp ülke için çalışın.İnceye yakışan meydanlara çıkıp yerelde özellikle de büyükşehirlerde adaylarını bıkmadan,yorulmadan samimi bir şekilde desteklemektir.Kimse kendisini 'Bulunmaz Bursa kumaşı'zannetmesin.

Misafir

Seçim yapıldı...Önümde engel var,tek adam olursam her şeyi mükemmel bir hale getireceğim,başkanlığı bunun için istiyorum diyerek verilen onlarca vaatten hangisi yerine getirildi? Hiç biri!Bu millet bu yaşananlara rağmen hala da oy verirse;bu vatan millet Sakarya edebiyatıyla da açıklanamaz...Sen anladığına bak...

Kerim

Ince ogretmen idi ama cumle kurmasini bilmiyor anlasilan. Kaybedebilir degil, kazanamayabilir olacakti. Anlatim bozuklugu yapmis. Zaten senin elinde olmayan birseyi kaybetmezsin, dogrusu kazanamazsin.

Misafir

chp alırsa hizmet veremez öyle bir anlayış çalışma azmi yoktur

mniksek

TÜM BÜYÜK ŞEHİRLERDE MUHARREM İNCEYİ ADAY GÖSTERİN...

Misafir

ASDAD MISIN NESİN??????????????????????????

Misafir

sen güvenilir misin ASDAD.....................

mevhibe inal

Atatürk ve Devletçilikten vazgeçen! CHP'nin başındakilerinin seçim kazanma niyeti yok. Her davranış ve hallerinden belli.

ASDAD

GÜVENİLMEZ BİRİ OLDUĞUNU İSPATLAMYA ÇALIŞMANA GEREK YOK İNCE. HERKES ANLADI. SENDEN BİRŞEY OLMAZ.

fikret boduroğlu

seçimden sonra ,yönetim değişikliği için olağan kurultayı hedeflemek yerine, partiyi olağanüstü kurultay gündemiyle ve imza toplamayla kamuoyunda olumsuz şekilde tartıştırırsanız ve siyasette ülke gündemini es geçerseniz .kazanacağınızımı sanıyorsunuz.tabi kazanamayacaksınız.seçmenin oyunun size ipotekli olmadığını ,seçmenin sizi cezalandırdığını göreceksiniz.

ASDD

İNCE ADAY OLURSA KAYBEDECEĞİNİ KAYBEDERSE SİYASİ HAYATININ BİTECEĞİNİ BİLİR. ONUN İÇİN ADAY OLMAZ. BALON OLMAYA DEVAM EDER

Misafir

ince ve yanındakilerin,erdoğan ın talimatı ile,tam da yerel sçimlerin arifesinde chp içinde curcuna çıkarıp,ille de chp ye genel başkan olacağım hamlesi ile;ince, üzerine düşen görevini yaptı.bundan sonrası, chp de oy kaybı ise;ince, görevini başarı bir şekilde yürütmüş olur.chp üzerine ;sinsi oyunların oynanmasını,chp üzerine ince den kar yağmasını istemeyen ayıksın.chp ailesine başarılar,saygılar.

Misafir

HDP nin desteğiyle oyu 3-5 arttırdın sanma ki aynı şey yerel seçimde olacak.. Alacağınız oy 25 i geçmez.

Misafir

tam bir şebekmişsin be marrem iyiki başkan maşkan olmadın chp ye yoksa ayak üstü kırk türlü oyun oynardın her bi yanın oynuyor senin sen kimin ajanısın be marrem

  • 1