BIST 10.219
DOLAR 32,20
EURO 34,72
ALTIN 2.453,65

İnce, yerden yere vurdu: Davutoğlu'nu paçavraya çeviririm

Muharrem İnce, Ahmet Hakan'a verdiği röportajda çok iddialı konuştu. İnce, Başbakan Davutoğlu'nun "kolay lokma olduğu" söyleyerek "Onu paçavraya çeviririm" dedi.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 88 Adet Yorum
misafir

muh.ince kılıçdaroğlunu demek istemiştir. ondanda dersini aldı halae konuşur, AKP nin genel başkanı olmuş, başbakan olmuş davutoğlu seni sanki hiç hesaba alırki?

ali

bence bu suriyelileri akp lilerin vergileri ile baksınlar. hatta evlerini bile suriyelilere versinler.madem bu kadar memnunlar. 49 vatandaşımız rehin bunlarda onur denen bir şey kalmamış arkadaşlar hiç sorgulayan yok. soma da 301 canımz gitti ne oldu kim ne ceza aldı? verilen sözler tutuldumu? hayır. ama akp de haklı pyasada bunları bile sorgulamaktan onca koyun varken niye dert etsin ki.

yorum

önce önündeki lokmayı yede....ama dikkat et boğazında kalmasın...

ökkeş

ince den inciler savrulun BADAAL MUHARREM GAZİ geliyor

savaş

ne içtin sen neyin kafasını yaşıyorsun sen hala ısırmaya çalışıyorsun.biraz erdemli ol da tebrik et

Tolga Berk YALÇIN

Arkadaşlar,hoşgörün bu zırtlanbozu kafası biraz kıyak olmuş,ne dediğini oda inanın bilmiyor.Gerçi ayıklığıda böyledir ama ne yapalım,her mahallenin bir delisi olur işte.

Ya ali

Ekmeleddin ile 5 dil bildiği için mi dalga geçiyordu yoksa herkesin bildiği en basitinden bir İstiklal marşını bilemediği için, Türkiyeye Türk halkına yabancı olduğu için mi? Rezil

Ahmet

Ya söylemeyim diyorum konuşmayım diyorum ama olmuyor.. İlla kendine laf söyletiyor.. Seni çok pohpohlamışlar Muharrem Bey.. Bu kadar gaza gelme.. Önce bi önündeki kurultayı atlat, partinin başına geç sonra atar tutarsın.. Temennimiz seni daha fazla ekranlara çıkartıp konuşturmaları yönünde, yukarıdaki röportajından anladığım konuştukça batanlardan olacaksın...

ACIgerçekler

Yahu ince bi git isine !! Sen daha nefsine hakim degilsin ! Herkes ANLADI !

Ali

Ekmeleddin İhsanoğlu da 5 dil biliyordu ama senin efendin onunla dalga geçiyordu.Sen git önce efendinin söylediklerini iyi bir araştır da ondan sonra gel. Hadi kış kış.

hakan altıata

Kılıçdaroğlu yetersiz diyorsun,Davutoğlunu paçavraya çeviririm diyorsun da.Daha yetersiz dediğin kılıçdaroğlunu altedemiyorsun.akp nin çok parası varmış,sizin bankanız var bankanız.halkını tanımayan halkçı parti,tıpış tıpiş yeni seçimdede ağlaşacaksınız.sizde bu kafa oldukça sadece isimler değişir,ramazanda bira içer,türbanlıya rozet takarsınız.seçilmiş vekile haddini bildirmeye kalkanlara halk cevabını vermiştir.

ANGARALI

DAVIIITTTT LA SENDE KİMSİN DAHA DÜN GELDİN NE OLDUĞUN BELLİ DEĞİL AMA BELLİ OLAN BİR GERÇEK VAR TAYYP VE SAZ EKİBİNİN PİYONUSUN..

ali veli

yeme bizi muharrem. facebookta fanların 4 video paylaştı diye yiğit mi kesildin başımıza. unutmaki onlar kk videosu da paylaşıyor. seninde farkın yok sende gününü göreceksin..

Bir bilen

CHP de hiç bir deleğe yerini kaybetmek istemediği için Muharrem ince nin yapılacak kurultayda seçilme şansı % 5 bile olamaz

asim

yahu bu chpliler neden böyle oluyor:))) pacavraya ceviririm derken zaten pacavra oldun kendin:))

cihan

sarhoştur bakmayın muarremimime....

KURDISTAN

sirma sac demirtasdan korkuyor ince gercekten kolay lokma

Kadir Kalafat

Keşke etse diyecem ama zor. Millet bir gün gerçekleri görür, HIRSIZlar hesap verir

vatandas

Be Muho, biraz kucuk at, civcivler de yesin !

Karamanli

Aksam biraz fazla kacirmis muharem bey

Misafir

Makarna dağıtın siz de o kadar biliyorsanız. Hem ucuz hem dağıtımı kolay. Madem olay makarnayla bitiyor, dağıtın makarnayı kazanın seçimi. Almanya da sen üstlenirsin dağıtımı nasılsa ucuz:)

Boru

En büyük meydanlarda en büyük halk sevgisine mazhar olup yüzbinlere konuşan sanki Erdoğan değilmiş de CHPden biriymiş gibi atıp tutmuş! Balkon konuşması sadece seçim başarısı sonrası halka teveccühünden dolayı teşekkür etmek için artık gelenekselleşmiş bir konuşmadır. Eğer ölçü bu olacaksa, Hitler bile Atatürkten fazla meydanlarda halka hitap etmiştir. Bunlar var ya hep cehalet, kasaba politikacaları. Türkiyenin akademisyenleri bile belli ölçüde bir kalitedeyken, alaylı olanlar nasıl olsun?

Deutschland

Bence senin mayan cok ucuz ve bozukmus....

recep

pacavramı?.....sen önce önündeki hendeği bi atla ö-k-ü-z.

ALİ

SEN ÖNCE KE-MALI BİR PACAVRAYA CEVİR.SONRA PİYASAYA CIK BAKALIM..BU MİLLET NASIL CHP PACAVRAYA ÇEVİRDİYSE SENİDE ÖZLEMLE BEKLİYORUZ....