BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

İmamın bir oğlu deist, diğeri ateist oldu! Suçlu goministler ve üniversiteler

İhramcızâde İlim Yayma adlı derneğin hocası Kerem Önder, bir cami imamının kendisine gönderdiği mesajı anlattı.

BU VİDEOYA YAPILAN YORUMLAR 14 Adet Yorum
Misafir

atış serbest zaten bunlar hep birilerini bulurlar. bir günde çıkıp o biri bu deyin. yalancı deyyuslar

Misafir

Deizm ve ateizm bu sapıklar konuştukça, artıyor...

Misafir

İşte size cehaletin zirvesinde bir tarikatçı daha...Ve cemaati de ilim yayıyormuş...Ne ilmiyse! Temsilcisinin kıt aklı da ortada... Komünist,faşist düşüncelerin bile iyi tarafları vardır.Üniversiteler gerçek ilmin okunduğu,araştırıldığı ve uygulandığı yerlerdir. Deizm dini baskıyla uygulamanın bir sonucudur...

Misafir

islamda zorlama yok bunu nüslümanlar bilir her koyun kendi bacağında asılır

ülkücü kale

bu kerem önder gibiler yüzünden gençler deist yada ataeist oluyor...gençler artık uyandı...

Misafir

Çocuğu onlarmı büyütmüşki bu bence yüzsüzlük ve kolaycılık iyi örnek olaydı güzel ahlakı öğreteydi başkalarını suçluyacağına.

k.k.k

Öğretilen Müslümanlığın hiçbirşeye yaramadığını onlar görmüşler. Doğru İslam'ı anlatırsanız çocuklara, onlar da doğru yolda olurlar. Siz çocukları zorla dini yöneltmeye çalışırsanız, onlar da ya deist ya da ateist olur. Bu çağda, bu geri kafalılık kusura bakmayın da aşı tutmaz !

doğrucu

Diyanetin bütçesine bak.. çalışan personeline bak.. yaptığı icraata bak... suçlu diyanet... sevap-günahtan başka herşeye el atıyorlar.. kafaları sadece bel altındaki fetvalara çalışıyor.. zarar ediyor diyanet kapatalım...

turan ş.

artık bu ülkede dernek miş vakıf mış tarikat mış cemaat mış.kalmaması lazım.kapatılsın...ileride birer fetö de bunların olmayacağı garantisini veren biri varmı????

Misafir

Ne baba evlattan, nede Evlat babadan anadan sorgulanır, varsın kim hangi yolu tutarsa tutsun, O baba mahsun olmasın, ki kendisi çok daha iyi bilir lut kavminin helakını kim ne yaparsa yapsın ancak heybesini doldurur Rabbim Cehennemi niye yarattı akl etmezmisiniz

misafir bey

Bunlar kuranın ateisti değil baskıcı uydurulan dinin ateiştidir neitsche de allahın ateisti değil kilısenın ateistıdır

öğlenci

Şimdi gençler seni, etrafındaki Müslümanları ve bunların yedikleri naneleri, cüppeliyi,sifili,nihatı gördükçe,hala yüzdeki kılla,cüppeli gibi penis büyütme duası anlatanlarla,hatipoğlu gibi uydurma hikayelerle milleti uyutanlarla,din-iman-Kur'an deyip Allah'ın lanet ettiği tüm pislikleri yaşayanlarla beraber olmaktansa ben yokum demekte elbette haklılar.

Misafir

suçlu sizsiniz ve hurafe şirk batıl ve bidatleriniz.

sabahçı

Yanılıyorsun hocaefendi.Suçlu Müslümanlardır, daha doğrusu Müslüman olduğunu sananlardır.Bunu yazarken üst kısımda cüppelinin penis büyütme duası diye haber var.birbirini doğrayan,öldüren,hergün canlı bombalarla katleden bir İslam dünyası var.Dolandırıcılık,rüşvet,hırsızlık,adaletsizlik,vurgun,fuhuş,kul hakkı yeme,canilik,yalan,haksız yere cana kıyma v.s.ne ararsan var.Ey be hoca; bunları gören gençlerden siz nasıl gerçek manad Müslüman olmalarını beklersiniz.Kur'anı bilmeyen bu gençler; içerisi uydurma dini uygulama ve inanışlarla dolu ve pislik içinde yüzen bu Müslümanları gördükçe İslam buysa ben yokum demekte haklı değiller mi?

  • 1