BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,92
ALTIN 2.435,82

İğrenç olay! 60 yaşındaki adam 20 TL verip...

ŞANLIURFA’nın Siverek ilçesinde, kız çocuğuna 20 TL vererek cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 11 Adet Yorum
salih kara

Utanmaz yaratık, senin gibilerle aynı ülkede yaşadığım için, aynı havayı soluduğum için çok üzgünüm...

Misafir

ulan rezil. o pis dilini islama uzatma soyu bozuk...

hakkı aydın bulut karagündostu

şanlıurfada bunu beklemezdim ey şanlıurfalılar neden bunu ölümüne dövmediniz

Misafir

müslüman ülkesi cok normal hatta hic sasirmadim.

Misa

Ne müslüman ülkeyiz ama sapığı bizde pedofonisi bizde saplantılı ruh hastaları bizde, eşeğe köpeğe tecavüzcü bizde yok yok maşallah

gurbet kusu

hep bu sapiklara meydani bos birakan ceza yasasindaki bosluklar ve idamin olmamasi sebep oluyor bircoguda ya delil yetersiz deniyor yada adli konturol sarti zirvasiyla serbest kaliyor buda diger sapiklari birazdaha cogalmasina sebep oluyor,ya idam gelsin yada su kahrolasiy ceza yasasina cok sert ceki duzen verilsin bu iba edilen cocuklar bu ulkenin cocugu devlet korumakla mukellef degilmi?

Misafir

Once hukuk. Gercekten boyle bir olay varmi yokmu. Yapilscak bir hata masum insanlarin hayatina mal olabilir. O yuzden once hukuk..

Misafir

tam idamlik yasatmak dahi suctur

Bayxxx

60 yaş ve Urfa ve güzel ülkemin her tarafı!!!! Psikolojik destek verilsin, çevre ve yaşı gereği olmayacak bir durum

Misafir

Yahu arkadaş yok edin şu insanları gözünüzü seveyim böyle haberler duymak istemiyorum artık bu nedir ya..! Nasıl bir toplum haline geldik Kuldan utanmazlar tamam devletin yaptırımlarındanda korkmazlar , Ama Allahtanda mı çekinmezler bu nasıl beyin hangi akıl noluyoz ??? direk idam etmeleri lazım böyle insanları yok etmeleri lazım sessizce... İşte idam bunlar gibi insanlara haktır hak.

Sarı

Polise teslim edeceklerine linç etselerdi alçak sapığı.

  • 1