BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Hüseyin Gülerce'den Abdullah Gül itirafı meğer iki ay önce

Star gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce, Abdullah Gül'ün iki ay önce Bahçeşehir Üniversitesi'nde hükümeti ve Erdoğan'ı tehdit ettiği iddia edilen konuşmasını gündeme getirip kendi adına bir özeleştiri yaptı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 43 Adet Yorum
Kasım

Olur olur, sanki sırtımda yumurta küfesi var, Erdoğan giderse akp ye oy vermeye hiçte mecbur değilim. Gider perinçeke oy veririm.

Hgyyj

Adam doğru söylüyor...

Hakkı SORAR

Bu kişinin bu şekilde ortalarda konuşuyor olması AKP'nin FETÖ ile mücadele etmediğinin hatta birlikte yürüdüğünün en büyük ispatıdır.

Misafir

tamam sayın gülerce sayın erdoğan bütün yol arkadaşlarını satmamış mı acaba bütün yol arkaşlarının hepsini satmıştır sayın erdoğan

Erdal

Bu adamı gördükçe iğreniyorum. çıkarı için her şekle girer..

yüzdeyüzmilli

Allah ömür versin son nefesine kadar RECEP TAYYIP ERDOGAN!!! Alayiniz bir olsaniz ki oldunuz bir Tayyip Erdogan etmezsiniz ki etmiyorsunuz!!! Bu millet öl dedi diye kosa kosa ölüme gitti 15 Temmuz'da bir sözü ile.

WWWWW

FETOCU BAŞI AKIL VERİYOR. ÜLKENİM HALİ BU.

Misafir

Aynı gerekçe Erdoğan için de geçerli değil mi sence. Onun da atayıp FETÖ'cü olduğu ortaya çıkan yüzlerce bürokrat yok mu.

realite

bu memleket ve istikbal sizin söylediklerinizde değildir. sizlerin bu istekleri sonrasında eminim ki fetö tekrar bu memleketin başına bela olacaktır.

QWE

YAHU BU ADAM KATMERLİ FETOCU DEĞİLMİ. 17/25 ARALIKTAN SONRA BİLE KANAL KANAL GEZİP FETO YU ÖVÜYORDU. İKDİDARI TEHDİT EDİYORDU. FATONUN GAZETESİ ZAMAN NI GENEL YÖNETMENİYDİ. DEMEKKİ GERÇEKETEN FETOYLA MÜCADEL YOK. İKDİDARA BİTA EDEN KİŞİ İSTER FETOCU OLUSUN İSTER CETO CU BAŞ ÜSTÜNDE TUTUYLUYOR. HATAT BİATCI FETOCUYSA EN ÜSTTE O TIUTULIYOR . YÜZLERCE ÖRNEK VAR .

bir basit vatandaş

Sahibini satan bu adama ne kadar inanılır, ne kadar güvenilir? İhanet içinde olan insanlar, karakterlerini değiştiremezler. Tarih tekerrür eder.

Misafir

30 Yıl fetöye hizmet eden sözcülüğünü yapan bu adamın hala dışarıda olması çok acı ölen 250 vatandaşımızın kemikleri sızlıyor.....

Misafir

Sayın Gül,seni bu millet Erdoğan sayesinde tanıdı,Erdoğan sayesinde sevdi.şimdi biz reisimizin ne dediğine bakarız.biz reisimizi Allah rızası için sevdik ondan başkasını tanımayız

TUTUKLANMALI

VAYY İTİRAFÇI İFTİRACI,SENİ BÖYLE KONUŞTURANDA KABAHAT.BU NE CÜRET,40 SENE MEMLEKETE KÖTÜLÜK YAP YETMEDİ ORTALIĞI KARIŞTIR,GÖREVİN BİTMEMİŞ DEMEKKİ.BİRİ SUÇ DUYURUSUNDA BULUNSUN.

Hakkı SORAR

Sayın Gülerce FETO'nun sağ koluydu, birden bire çark etti. Şimdi bu haliyle kime ne anlatıyor?

mmmmmm

Gülün "Hepimiz evimizin içini düzene koymamız gerekir. Bunu koymadığımız süre içerisinde, gün gelir ya insanlar ayaklanır veya dış müdahale kaçınılmaz hale gelir." şeklindeki yazısı bir gerçeği ortaya koyuyor bu nedenle gülü kutluyorum. rahatsızlığınız niye sizi gibi sözde yazarlar çizerler boş konuşan milletvekilleri yüzünden akp ye hayır sonuna kadar gül diyorum.

mevhibe inal

MİLLİ olun be kardeşim. Milleti "aptal" yerine koyup, dış güçlerle işi pişirirken yılanın dönüp sizi sokmayacağını mı düşünüyorsunuz?!

Recep

Chpli vekilin iddiaları doğru ise ve atadığı rektörlerin çoğu fetöcü çıkmışsa bence konuşmak, tweet atmak yerine siyaset sahnesinden çekilmelidir. İstediği kişinin kayığına binebilir ama bence artık konuşmaya, siyaset yapmaya hakkı falan yok.

Misafir

Artık AKP ve yandaşlarının yeni, nurtopu bir düşmanı var.Memleketimize hayırlı uğurlu olsun

Misafir

Çok sürmez Gülerce sayın Gül`ü fetocu ilan eder.

misafir

gülerce soytarısı ahlakın dip yapmış halidir,rüzgarın estiği yöne göre döner, fırıldağın önde gidenidir...böylesilerin sözüne itibar edenlerde bunun gibidir

murat talay

Abdullah Gül'ü bir de fetöcülükle suçlasaymış tam olacakmış :))) adam hala her konuda yorum yapıyor ya çok ilginç gerçekten

VATANDAŞ

BU SÖYLENENLER DOĞRUYSA ABDULLAH GÜL'E YAZIKLAR OLSUN, O MEMLEKETİ DEĞİL, KENDİNİ VE YANDAŞLARINI DÜŞÜNÜYORMUŞ DEMEKKİ, ONUN HAKKINDA YANILMIŞIM.

vatan

Bu yazar kılıklı ya hakaret kanunlarımızdan suç olmaktan çıkarılsa ne güzel olur buradaki yorumlar.

azerioğlu

ya abdullah gül şu an ak partilimi hayır.üyesi dahi değil.üyelik için engelde yok.c.başkanlığından bu yana ak partiye çok saldırı oldu ama maalesef gül tek laf etmedi.kime sarıldı c.başkanlığında ona saldıranların yanında yer aldı.haydi erdoğan gitti ak partiye nasıl geri dönecek.ne diyecek.zor zamanlarda sahip çıkmayan birine neden sahip çıkılsın.