BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

HSK şoke etti! Zekeriya Öz FETÖ'cü değil

Posta Gazetesi yazarı Nedim Şener, firari savcı Zekeriya Öz’den şikâyetçi oldu. Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK), Şener'in şikâyetine yanıt verdi. Verilen resmi yanıtta "Öz’ün 'FETÖ' üyesi olmadığı, 'FETÖ' ile irtibatının bulunmadığı" ifadeleri yer aldı.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 18 Adet Yorum
Salih18

Devletin çivisini çıkarttılar. Kim kime düm duma. Arşiv, bilgi paylaşımı, elektronik dosyalama, devletin tüm birimlerinde kullanılması gereken sorgulama sistemi ya göçmüş durumda ya da yetkililer bu sistemi bilmiyor 40 sene önceki gibi yazı ile sağa sola soruyorlar ve gelen cevaba göre karar veriyorlar? Bilmiyenler öğrensin, öğrenemiyorsa işgal mevkiindedir temizleyin! Devletin Çivisine Sahip Çıkın.

Der

Bu adam da iyi döndü

vatanperver

hakim kararında, nedim şener e iftira atmaktan dava açılmasını isteyecek diye korktum..

vatansever

şaka olsun...hatta aranmıyor bile mi demek istiyor hakim kararında... hem disiplin cezası hem işten çıkarma cezası bile yoksa tekrar gelip işine başlasın... madem z.ö nün bir kısıtlaması ve suç kapsamında bir şeyleri yok neden alman ajanlar koruyor ve ülkeye gelmiyor..

FETÖMETRE!....

HELAL OLSUN SANA NEDİM ŞENER.ÇALINAN SORULARI KİM ÇALDI?CEVAPLARI KİMLERE VERİLEREK HAKİM SAVCI YAPILDI?BU KONULARDAKİ ÇABALARINIZIN ARTARAK DEVAM ETMESİNİ DİLİYORUZ.GAYBUBET EVLERİNDE YAKALANAN YÜZ BİNLERCE DOLAR VE EUROLAR KİMLERDEN TOPLANIYOR?BU CESARETİ NEREDEN ALIYORLAR?BİR TEK EMNİYET VE ASKERİYEDE'FETÖMETRE'UYGULANMASINA KARŞI HANGİ ÇABALAR VAR,BİLMEK İSTİYORUZ.

vatandaş

Zekeriya ÖZ denen alçak Fetöcü değilse o zaman kararı veren mahkeme üyeleri Fetöcüdür. Bir yanlışlık var. Mutlaka birileri yanlış karar veriyor.Bu adan vatan haini Fetöcü diye aranırken yurtdışına kaçmadımı? Mahkeme heyeti araştırılmalı.

Misafir

Kaçma nedeni 17 25 devlete çoreklenmiş suç orgutune tahkikat başlatması. Bu orgutun başı devletin rejimini dagitti. Anladiiiin?

LAGA LUKA YOK

NEDİM ŞENER'İN KİM OLDUĞUNU E. MÜTERCİMLER VE CEM KÜÇÜK GÜZEL ANLATMIŞ.. YANİ KENDİNE BAKSA BU YAZAAR...

LK

BU NEDİM ŞENER' E. MÜTERCİMLER VE CEM KÜÇÜK GÜZEL CEVAP VERMİŞ.. İNTERNETTEN BAKMANIZI TAVSİYE EDERİM...

Misafir

verilmeyecek hesabım yok benim kaçak savcı bozuntusu fetöcü değil diyene ne denir ve senin verdiğin cevaba bişi diyemicem

Emin

BU GİBİ SAŞMA BİR KARAR OLMAZ BAŞI BOŞLUKTAN BAŞKA BİR ŞEY DEKİL BUNLAR DENETLENMİYOR

Misafir

Eyyy Türkiye, neyse, iyi uykular

Murat

Ona fetöcü değil diyenler de fetöcü olabilir.

Misafir

Nasıl bir Ülkede yaşadığımızın en belirgin haberi. Zekeriya Öz neden yurt dışına kaçtı acaba? Kendisi görevde iken Hükümet tarafından el üstünde tutulan, kendisine zırhlı araç verilen biri durup, dururken neden yurt dışına kaçsın?

Misafir

FETÖCÜ DEĞİLSE NEDEN KAÇTILAR NEDEN ARANIYOR TUTUKLAMA KARARLARI VAR AÇIKLASIN HSK BUNU HALKA KAMUOYUNA BİZDE BİLELİM

valla

hanginiz temiz anlamadık

Misafir

Ev sahibi. Mahşerde vercegin hesaba başlarsan fena olmaz.

ev sahibi

oldu isterseniz fetönün kendiside fetöcü değil ya bi bitmediniz ya Allah sizi bildiği gibi haşr eylesin

  • 1