BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.437,91

Hıyar soyucudan keman resitaline Bahçeli bağlaması…

‘Hıyar soyucu’ basitliğinden ‘keman resitali’ kalitesine uzanan değişim toplum olarak kat ettiğimiz yaşam biçimimizin bir göstergesi.

BU YAZIYA YAPILAN YORUMLAR 8 Adet Yorum
gerekli olan satılır

hıyar ın bol olduğu yerde hıyar satmak insanın bol olduğu yerde de müzik yapmak milletimiz ne iş yapacağını iyi bilir

Kaşarak

İslamcılar Padişahları etkilemişler; halkı sindirmişlerdi.Öylesine şirret ve terbiyesizdiler ki; birisi herhangi bir camide kendi fikirlerine uymayan bir konuşma yapsa, o konuşmacıyı kürsüde taşlıyorlar; fırsatını bulunca da öldürüyorlardı. O yıllarda, dinin siyasete bulaştırılmasına fikirleriyle direnç gösteren bir kişi vardı: Kâtip Çelebi!

Misafir

^^seçimlerde hile yapılma ihtimali SIFIRDIR.^^ EMREHAN ALICI(eski DSP milletvekili) misafir, hıyara hıyar;doğruya doğru diyebilmelisin.

Misafir

Eskiden halk arasında “Dalga mı geçiyorsun, adam mı seçiyorsun” diye banal bir söz vardı.... Seçimler seçim olmaktan çıkınca seçmenler de işi makaraya sardı insanların mizaha vurduğu, dalga geçtiği bir sath-ı maile girdik!..“Abilerim, ablalarım, elimde gördüğünüz şu OHAL'li Seçim ile…......................”

Misafir

BANANE AMERİKADAN.............

Misafir

Flash________________________ Flash________ CANLI YAYIN!......... Yoldaş Miguel Díaz-Canel Küba'nın yeni başkanı

Erol Baron

Evet değişim var. tek değişmeyen ve hep yerinde sayan bir şey var o da eğitim ve bu eğitimsizlikten faydalanan siyasiler ve tosuncuklar.

Misafir

"Bagimsiz,Milli...Bu iki kavram nasil olacak yazar efendi?Sizinkiler agzini aciyor"milliyetciligi ayaklar altina aldik diyorlar,Turkiye Cumhuriyeti ile hesaplastik diyorlar,Andimizi cocuklara okutmuyorlar,ulkenin kurucu ve kurtaricisina "ayyas" diyorlar ve onu her gecen gun silmek icin ellerinden geleni yapiyorlar,T.C. ibarelerini kaldirmaya calisiyorlar,milli bayramlara kin kusuyorlar,milli olan tum fabrikalari kuruluslari araplara,israillilere satiyorlar...O kadar dinden imandan bahsediyorsun yazar efendi,simdi elini vicdanina koy bunlarin nesi milli???

  • 1