BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,93
ALTIN 2.434,86

Her sabah Atatürk büstünü öpüp sınıfa giriyor

Çorum'da, ilkokul 1'inci sınıf öğrencisi Zeynep Alkaç'ın (6) sınıfına girmeden önce Atatürk büstünü öptüğünü gören idareciler, küçük kızı tebrik etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 19 Adet Yorum
MİSAFİR

HAH HAH HAH HAAAAA SEBBEH SEBBEH BU UCUZ KOMEDİLERİ ARTIK BİR TARAFA BIRAKIN DA ADAM YATTIĞI YERDE RAHAT ETSİN SİZİ GÖRSEYDİ İNANIN AKDENİZE DÖKERDİ

aaaaa

Helal sana kızım Allah yolunu açık etsin

Misafir

BU YORUMU BEĞENMEYENLERİN HAYATTA BAŞARILI OLDUKLARINI ZANNETMİYORUM..

Misafir

BU YORUMU BEĞENMEYENLERİN ATATÜRK'Ü HİÇ TANIMADIKLARI ANLAŞILIYOR!...

BRAVO',AFERİN..

ÜNİVERSİTE'DE İNKILAP TARİHİ HOCAMIZ ANLATINCAYA KADAR (ALLAH RAZI OLSUN)ATATÜRK İLE İLGİLİ PEK BİR ŞEY BİLMİYORMUŞUZ,SONRADAN DİNLEDİĞİMİZ TARİHÇİLERDEN ÖZELLİKLE 'SİNAN MEYDAN' HOCAMIZIN ANLATTIKLARINI VE KİTAPLARINI OKUMADAN ATATÜRK'Ü TANIYORUM DİYENLER YANLIŞ KONUŞUR.KIZIMIZI DA TEBRİK EDİYORUZ.

Vatandaş

Helal olsun sana küçük. Gözlerinden öperim.

ses

Atatürk sayesinde afganistan olmadık. O hep öpücüğü hak eder. Ama bazı hazımsızlar atanın yaptığını anlamak istemeyip onu karalama derdindeler

Misafir

işte atatürk sevgisi budur

OzumTURK

Ders alacaklar herseyden evvel ATATURK u kucumseyen dar beyinliler. Su yavrucak gibi dunyaya merhaba diyenden son nefesini verme durumunda olanlara kadar. Herkes bilirki taptigimiz Allah inandigiiz Hz. Muhammed ve saygiyla sevgiyle deger verdigimiz M.Kemal ATATURK tur. Gecmisini bilmeyen zaten bizden degildir.

Misafir

alevi ibo rumuzlu kardeş,yorumumu okuduğun ve anladığın için çok Teşekkür ederim.

Misafir

Eğer doğruysa Anıtkabir'e okul olarak yolladılar ödül olarak

alevi ibo

Sayin Dursun yilmaz senin yazdiklarini çok çok tebrik ederim Cenabi. Allah boyle biricik yigenimizi yetistirsin. Mustafa. Kemal. Ataturk sevgisi olsun ailesine çok çok selamlar saygilar

Vatandaş

Müdürlerin söylediklerine kadar olan kısmı doğrudur.

Misafir

Çok duygulandım bozkurt, türkcü başbuğunu öptüğü için. Dersimli kemal Atatürk sayesinde bugün ki yerinde

Aklın zıplaması

Bu kızımızın resmini altın çerçeve içine alıp sitenin sağ ve sol üst kısmında yer açıp oralara koyalım.Site var olduğu sürece resim orada kalsın.Bu resmi görenin hem kalbi hem de beyni sağlıklı çalışır.

Dursun YILMAZ

Böyle evlatlar yetiştirebilen ANNE VE BABALARIN her zaman ellerinden ve alınlarından öperim.Her zaman başımın üzerinde yerleri var. Yavrumuzun Evrenin tüm sinerjileri her zaman yanında ve yardımında olsun.Bahtı her zaman açık olsun.Yavrumuzun alnından öper Takdir eder,çok çok Teşekkürler ve Alkışlar gönderiyorum.ANNE VE BABASI ayrıca Öğretmeni de benim adıma yavrumuzun her iki yanağından Büyük Takdirle öpsün.Vatanımın bu yavrumuz gibi yetişen yetiştirilen evlatlara ihtiyacı var.Küçük olmana rağmen Büyük insan ve Büyük Önder Atatürk'ü yaptığın hareketle bizlere çok güzel anlattın ve çok güzel unutulmayacak bir ders verdin.Alkışlıyorum,alkışlıyorum,alkışlıyorum.

MİSAFİR

NE MUTLU BÖYLE EVLAT YETİŞTİRENLERE ..ANNE VE BABASINI KUTLAMAK VE TEBRİK ETMEK GEREK ..BU TATLI EVLADIMIZADA ÖNCE SAĞLIK ..SONRADA HER ZAMAN HER KONUDA ŞANS DİLERİM..

ömer35

şu resme bakınca duygulanmamak elde değil.allah işini gücünü rast getirsin allah yolunu bahtını açık etsin sevgili zeynep

Misafir

işte türk gençliği...............geçmişinin değerini bilen ve geleceğine sıkı sıkya sarılacak TÜRK GENÇLİĞİ yolda bu vatanı yıkamayacaklarrrrr....VATANIN TÜM KALELERİ İŞGAL EDİLMİŞDE OLSA.......1915 DEDE TÜM KALELERİMİZ İŞGAL EDİLMİŞTİ GELDİKLERİ GİBİ GİTTİKLERİ GİBİ GENE GİDECEKLER VE BU TÜRK GENÇLiĞİ YENİ NESLİMİZ YENİ TÜRKİYEYİ İNŞA EDECEK...nokta.

  • 1