BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Henüz 15 yaşındaydı: İnternet fenomeni öldürüldü!

Irak’ın başkenti Bağdat’ta devam eden internet fenomenleri cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Instagram Prensi' lakabıyla tanılan Hamudi el-Mutayiri (15), kimliği belirsiz kişilerce kaçırılarak öldürüldü.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 7 Adet Yorum
Misafir

ırak iğrenç bir yer bence.

Misafir

Böyle bir Cümle aptalca sende bunu gündeme taşı yahudiden yok farkın islemiyet arabın tekelinde sanki yuh..........

Misafir

Hep Arapları barbar ve canı olarak anan bu zihniyet aslında tamda Batı'nın kıvamına gelmiş çünkü Batı'nın barbarliklarini ,soykirimlarini.,insan haklari ihlallerini göremezler çünkü batı kitabına uyduruyor kanunlarına uyduruyor yaptıklarını bu bizdeki haramzadelerin derdi Araplar değil sadece asıl dertleri İslam,insan hayatına yapılan bu tecavüz dünyanın neresinde olursa olsun lanetliyoruz lakin üstüne basa basa bir ırkı bir milleti karalamayida lanetliyoruz.

Misafir

Medeniyetin beşiği dediğiniz Avrupa özellikle yaptırıyor.si hala muslumanlari kötüleyin

Misafir

Yahudi bosuna Allah Arap irkini yarattigina pisman oldu demiyor.Dunya tarihinde Araplarin akittigi kan ile okyanus dolardi.

Şuursuz Pokémon

Bu Arapların bu dünyada yatacak kalacak yeri yok. Nerde vahşet varsa hep bu ırkta. Eseği profesör edersin ama bu Araplara medeniyeti ÖĞ-RE-TE-MEZ-SİN!!!

Misafir

BÖYLE CEHALETİN KOL GEZDİĞİ ÜLKELER BU TÜR CİNAYETLERİ İŞLEYENLER NE MÜSLÜMAN NE İNSAN ASLA OLAMAZ ALLAH HEPSİNİN BELASINI VERİN

  • 1