BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Hedefinde o isimler vardı: Popüler olmak için yapıyorlar

Hak-İş'in düzenlediği kadınlar günü programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hedefinde son günlerde şiddet ve istismar olaylarını İslamiyet'le bağdaştırmaya çalışan ilahiyatçılar vardı. Erdoğan bu kişilerin popüler olmak için bu sözleri söylediklerini ifade etti.

BU HABERE YAPILAN YORUMLAR 12 Adet Yorum
TAYİPÇİ

Sen zaten popülersin reiz.sıkma canını.vahçeli de arasıra popüler olsun yaaa...

tuva

zinayı suç olmaktan çıkaran kanun çıkarsa adam yüz bulup taciz ediyor.öyle kanunmu olur yaşı çok genç olanlar bile uluorta sevişmeye başladı.

Misafir

Eşini dövenler çocuk istismarcilari hep akp de neden acaba 6 yaşındaki kız çocuğu evlenebilir diyenler akpli degilmi gelmiş hikâye anlatıyor.

at

istismarı yıllardır önlemeyenlere oy yok...

Misafir

KADINA ŞİDDET VE HAKSIZLIKTA KADINA POZİTİF AYRIMCILIKTA ORTADAN KALDIRILSIN. İKİSİ DE SIKTI. İKİSİDE İSTYİSMARCILARA YARIYOR

Misafir

NE KADINA HAKSIZLIK VE ZULÜM YAPILSIN NE DE POZİTİF AYRIMCILIK YAPILSIN. İKİSİDE İSTİSMARCILARA YARIYOR

bir basit vatandaş

DAHA DÜN, ERKEKLE KADIN EŞİT OLABİLİR Mİ? DİYEN, KADIN ERKEKTEN BİR KERTE DÜŞÜKTÜR DİYEN, ŞİMDİ NELER SÖYLÜYOR. UTANMA, YÜZ KIZARMASI NEREDE?

fikret boduroğlu

bunların türemesinde,seslerinin daha fazla çıkmasında ,abuk subuk konuşmasında sizin iktidarınızın payının da olabileceğini hiç düşünmüyomusunuz.yaşama din odaklı bakarsanız, topluma din ile ayar vermeye yönelir ve alt yapı oluşturmaya ilk okuldan başlarsanız sizin iktidarınızın da payı var demektir.ha,din bunlara kaldı ise,zaten yok demektir.

ülkücü kale

herkesi hapise atma gücün var, bu sapıklara neden birşey yapmıyorsuz reis.tavşana kaç ,tazıya tut

Misafir

sn cumhurbaşkanım bu insanlar için gereğini yapın ozaman yeni yeni fetöcüler üremesin şu tarikat cemaat diye geçinen vakıf dernek ne varsa devletin kontrolü denetimi altına alın sonra geç olmadan

kundemacı

"Erdoğan bu kişilerin popüler olmak için bu sözleri söylediklerini ifade etti." Görülen ne varsa biliniyor, anladık da; niyet okuyuculuk da yeni bir maharet. Aslında hepsi aynı kafada.

Misafir

kadınların ne işi var okulda, iş hayatında evlerinde oturup çocuk yapsınlarrrrrrrrr...... hrrrrrr

  • 1